Basescu manipuleaza electoratul

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, spune ca Traian Basescu si PDL detin "controlul total" asupra lui Klaus Iohannis si ca iesirea lui Basescu, de vineri seara, reprezinta "ultimul mesaj de ura si dezbinare".
"Iesirea publica a lui Traian Basescu din ultima zi a campaniei electorale reprezinta ultimul mesaj de ura si dezbinare pe care acesta il poate transmite poporului roman ca presedinte. Dupa 10 ani de abuzuri si scandal care au marcat mandatele lui Basescu, singura sa scapare este Klaus Iohannis. Traian Basescu isi doreste ca Iohannis sa castige alegerile in primul rand pentru a-l proteja de justitie! Totodata, acesta este constient ca singura sansa pentru el si oamenii sai sa mai ajunga la putere este prin Klaus Iohannis.
Basescu si PDL detin controlul total asupra lui Klaus Iohannis! Orice vot pentru Iohannis inseamna un vot pentru Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Blejnar, Duta, Predoiu si toti cei din PDL care fug de justitie. Toti oamenii lui Traian Basescu sunt in spatele lui Klaus Iohannis si vor pierde definitiv puterea duminica, odata cu infrangerea lui.
Gafele nenumarate facute de Iohannis din aceasta campanie l-au determinat pe Traian Basescu sa iasa public si sa incerce sa-si salveze candidatul. Prin aceasta iesire, presedintele si-a demascat o data pentru totdeauna intelegerea dintre el si candidatul ACL si planul de a ajunge prim-ministru numit de Iohannis. Aceasta varianta ar insemna un dezastru pentru Romania, iar singurii care il pot preveni sunt romanii de buna credinta care vor veni la vot duminica!", se arata intr-un comunicat de presa.

Author:

Facebook Comment