Extraterestrii sunt la un pas sa invadeze lumea

Dalai Lama atenționează omenirea că extratereştrii sunt la un pas să invadeze lumea. Forma fizică a acestora va fi un șoc pentru noi, oamenii, susține Dalai Lama. Invitat la Universitatea Portland, Oregon, acesta a susținut un discurs care a rămas memorabil.
Discursul său este nu numai șocant dar și îndrăzneţ, ținând cont că majoritatea personalităților evită să facă astfel de anunțuri în public. Chiar dacă au forme diferite, continuă el, simțurile lor sunt asemănătoare cu ale noastre.
După acest impact cursul omenirii se va schimba fundamental. Conform specialiștilor nu distanțele spațiale ne despart de extratereștrii, ci timpul. Cu siguranță, aceste hipercivilizații sunt mult mai vechi decât cea a noastră. Se spune că această diferență ar fi de miliarde de ani.
Este greu de recuperat această perioadă imensă de timp, în care extratereștrii au progresat enorm. Începând cu anul 2011, specialiștii de la NASA s-au alăturat unei campanii la nivel global, pentru conștientizarea populației, vis a vis de existența și posibilitatea unei invazii a extratereștrilor. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii ne observă și ne monitorizează din umbră și că vor interveni numai atunci când se va produce o catastrofă naturală. După catastrofă va urma invazia lor.
Marina rusească a declasificat, de curând, documente care atestă în ultimii 50 de ani, de câte ori s-a confruntat marina rusească cu extratereștrii. Cercetătorul rus Azhazha, specialist in ufologie, a constatat faptul că mai mult de jumătate din întâlnirile pe care le-au avut rușii cu extratereștrii, s-au petrecut în ape, mări, oceane. Un submarin rus care avea o misiune în Oceanul Pacific, a detectat pe fundul oceanului, șase obiecte neidentificabile, care se mișcau cu viteze amețitoare.
Echipajul rus a scos la suprafață submarinul, pentru a evita o urmărire. Obiectele neidentificate au ieșit din apă, după care și-au luat zborul. În câteva secunde au dispărut. Se știe că deplasarea în apă este foarte anevoioasă. Un submarin de ultima generație se deplasează cu 20 de noduri pe oră. Martorii acestui eveniment, au consemnate în aceste rapoarte că obiectele neidentificabile se deplasau cu 300 de noduri pe oră. În 1982, un grup de pescari a alertat autoritățile după ce au observat pe fundul Lacului Bakal, niște lumini foarte puternice.
Au fost aduși scafandri, care la o adâncime de 50 de metri, s-au întâlnit cu umanoizi, îmbrăcați în costume argintii.
S-a iscat o adevărată luptă, în urma căreia patru scafandri au fost omorâți, iar alți trei au fost răniți. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii au baze secrete nu numai în subteran, ci și pe fundul apelor. Au fost date publicității niște note ale fostului șef FBI, Edgar Hoover, care își exprimă nemulțumirea că serviciile secrete militare nu dau acces liber celor de la FBI, pentru a studia anumite dovezi care s-au recuperat din locurile unde s-au întâmplat incidente cu extratereștrii.
Paul Hellyer, Canada, fost ministru al apărării a făcut o declarație șoc. De peste jumătate de secol, OZN-urile zboară nestingherite în văzduhul planetei. NASA a primit ordin ca până în 2020 să realizeze o bază pe Lună, în scopul de a monitoriza navetele spațiale care vin spre Pământ. El a continuat spunând că acum câțiva ani, extratereștrii ne-au avertizat cu privire la drumul pe care l-a ales omenirea. Ei s-au oferit să ne ajute, însă unii dintre noi, am interpretat acest lucru ca o amenințare. Oamenii au decis mai întâi, să tragă asupra lor. După care, am început să avem dispariții sau accidente misterioase.


Author:

Facebook Comment