Reptilienii sunt o rasa antica pe Pamant

Micul orășel Dulce este situat în nord-vestul statului New Mexico. Orășelul are o populație de 900 de oameni. El se găsește în rezervația indienilor jicarillos. Baza militară de aici găzduiește extratereștrii și agenți guvernamentali. Paul Benewitz, președintele unei companii științifice, a dat mai multe informații despre această bază secretă.
Baza a fost construită în 1947. La construcția bazei au fost folosite materiale extraterestre. Sunt construite lifturi fără cabluri. Pentru utilizarea acestora se folosește energia câmpului magnetic. În zonă s-au construit lacuri artificiale, pentru energia electrică din această bază. Lungimea bazei este de peste un kilometru. De aici, decolează faimoasele elicoptere Black, implicate în mutilări de animale.
În această bază extratereștrii fac experimente pe oameni și pe animale. Extratereștrii, pe baza ADN-ului animal și uman, crează umanoizi. Există peste o sută de ieșiri secrete și peste 3000 de camere de supraveghere, care asigură securitatea din zonă. Baza este condusă de un Consiliu. Legătura cu CIA este ținută în permanență. Sunt șapte etaje. Extratereștrii utilizează etajele 5-6 și 7.  Orice individ care intră acolo este complet dezbrăcat și cântărit. I se dă un cod și orice schimbare de greutate a acestuia duce la declanșarea alarmei.
La nivelul al patrulea, studiile și cercetările se bazează pe aura umană, hipnoză, telepatie.  La nivelul al șaselea sunt laboratoarele unde se fac experimente. Conform unui cercetător, care a lucrat în acele laboratoare, rezultatele experimentelor sunt înspăimântătoare. Oameni cu trei picioare, ființe jumătate om, jumătate caracatiță, reptile umane, oameni șopârlă. Sunetele pe care le scot aceste ființe sunt înfricoșătoare.
La nivelul al șaptelea, sunt conservate în diverse soluții capete, embrioni, trupuri umane. Extratereștrii de la Dolce se consideră primii locuitori ai Terrei și susțin că se trag din încrucișarea dintre Homo Sapiens cu o specie umanoido-reptilă. Această specie a fost creată de către ființele numite Draco
După ce sunt răpiți, oamenilor li se fac implanturi, li se prelevează piele, spermă, ovule, ADN. Grație implantului, oamenii se supun acestor experimente, fără să riposteze. După terminarea experimentului, subiectul nu-și mai amintește nimic. Trădează totuși privirea pe care aceștia o au și un surâs permanent, stupid.
Un ofițer care a lucrat în aceste laboratoare vorbește despre faptul că rasa de extratereștrii de la Dolce sunt reptiloizi. Casta conducătoare a extratereștrilor sunt reptilienii. Ei sunt ființe albe sau bej, denumite Draco. Altele sunt verzi sau maro.    Reptilienii sunt o rasă antică pe Pământ.

Sunt cercetători care susțin ideea că tunelele extraterestre sunt construcții ale rase antediluviene, care au trăit înainte de Potop. Ei atinseseră un nivel foarte înalt de dezvoltare, dar au fost nevoiți să se retragă în subteran, odată cu Potopul.
Sunt fizicieni care susțin că întâmplările din Triunghiul Bermudelor sunt efectul unor experimente atlante care au dus la o scădere electromagnetică și implicit au creat dezechilibre spațiu-timp. Și stratul de ozon al Terrei a fost de asemenea afectat tot de navele spațiale extraterestre, susțin unii cercetători. Ofițerul care a dat acest interviu nu mai locuiește în SUA, din motive de securitate pentru viața sa.


Author:

Facebook Comment