Concurs Royal Canin pe www.premiemnutritiasanatoasa.ro

Concurs Royal Canin pe www.premiemnutritiasanatoasa.ro
Concurs Royal Canin 2014 pe www.premiemnutritiasanatoasa.ro
Castiga o masina Honda Civic, 4 smartphone Lumia 830 sau 62 x hrana pentru o luna Royal Canin
Concursul se desfasoara in perioada 20 Octombrie 2014 - 20 Decembrie 2014.
Ce castigi?
1 x masina Honda Civic, 4 x smartphone Lumia 830, 62 x hrana pentru o luna Royal Canin, garantat: medalion pentru caine personalizat
Ce trebuie sa faci?
Achizitioneaza minim un Produs promotional Royal Canin ce contine un cod unic promotional + trimite codul unic prin SMS la 1860 (numar cu tarif normal) sau inscrie-l pe site-ul premiemnutritiasanatoasa.ro impreuna cu datele tale de contact sau in aplicatia de Facebook, disponibila aici.
Aboneaza-te la newsletter-ul Honda aici.
Completeaza formularul de pe Royal Canin cu datele tale de contact + datele cainelui tau.
Invita-ti prietenii sa participe la concurs completand acest formular sau in aplicatia de pe Facebook.
Pentru mai multe detalii acceseaza Participa la concurs.
Read More

Concurs Air wick octombrie - decembrie 2014

Concurs Air wick octombrie - decembrie 2014
Air Wick apare într-o altă variantă, Exotic Scents segregat pe Floarea Pasiunii din Orient si Măr Roșu din California. Odată cu apariția noilor formule, Air Wick a lansat un concurs cu premii. ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Cumpără orice produs Air Wick, trimite SMS la 1774 și poți câștiga 5000 euro pentru o excursie exotică!
SMS-ul ce se va trimite la numărul 1774 trebuie să conțină numele magazinului și numărul de bon.
Numărul este cu tarif normal în rețelele Telekom, Orange și Vodafone. Păstrează bonul fiscal pentru valdiare. Perioada promoției este 23 octombrie - 23 decembrie 2014.
Regulamentul promoției este disponibil pe site-ul www.promorb.ro. Promoția este organizată de către Reckitt Benckiser S.R.L.
Read More

Catalog Oriflame C17 decembrie 2014

Catalog Oriflame C17 decembrie 2014
Catalog Oriflame C17 - 2014 online. Pentru Romania brosura sau catalogul Oriflame Campania 16 Romania - 2014 va fi valabil din 9 decembrie 2014 pana pe 30 decembrie 2014.
Primii care vad catalogul online sunt Rusii dar si Moldovenii. Noi mai avem de asteptat putin, dar nu mult. Ca sa intelegem ceva din catalog exista si varianta in engleza. Catalogul tău Oriflame vine în ediție specială de crăciun. Formatul pătrățos este înlocuit de cu aspectul de revistă. Ai peste 700 de idei pentru cadouri perfecte de sărbători. Primești un voucher de 20 lei reducere la achiziția fondului de ten The One Everlasting din catalogul C1 2015 dacă veți achiziționa din catalogul Oriflame campanai C17 2014 produse în valoare de 69 lei.
Read More

Supa crema de conopida cu lamaie

Supa crema de conopida cu lamaie
O supa consistenta, ideala pentru a ne recapata puterile sau pentru a ne incalzi. Desi este o supa crema, o acrim cu suc de lamaie, cat sa para mai usoara, dar si mai racoritoare. Este o combinatie foarte interesanta, trebuie sa o incercati.
Desfaceti conopida in buchetele, le spalati in apa rece si apoi le puneti la fiert. Odata ce s-au inmuiat le transferati in blender, adaugati smantana si toate condimentele, jumatate din cantitatea de supa (apa in care a fiert conopida) si mixati bine. Transferati crema in vasul in care ati fiert supa si amestecati cu cealalta jumatate de cana de supa. O mai fierbeti cateva minute pe foc mic, timp in care adaugati sucul de lamaie. Daca mai e nevoie sa o potriviti cu sare, acum e momentul. Si daca o vreti si mai acra mai stoarceti putina lamaie. Va asiguram ca e genul acela de supa buna si dupa o noapte de petrecere. Cand o serviti, nu uitati de crutoane si de cateva frunze de patrunjel proaspat pentru decor.

Ingrediente:
1/2 conopida
sucul de la o lamaie
200 g smantana
1 lingurita sare
1/4 lingurita curry
1/4 lingurita piper alb
1/4 lingurita chimen
1/4 lingurita oregano
1 cana supa
patrunjel proaspat pentru decor
crutoane
Read More

Inscrieti-va la Marea Loterie la Plaza Romania

Inscrieti-va la Marea Loterie la Plaza Romania
Participa la Marea Loterie la Plaza Romania si Bucuresti Mall!
La fiecare 100 lei cheltuiti intr-unul din cele 2 mall-uri, toti posesorii de Fidelicard vor caștiga cate un bilet la marea tombola. Fii si tu printre ei! Pastreaza chitantele si aduna atent: cum treci de 100, da fuga la Info Desk si ia-ti pe loc inca un bilet de tombola.
Inscrieti-va la Marea Loterie pana pe 31 ianuarie 2015.
Extragerea norocosilor castigatori se va realiza pe data de 7 februarie 2015.
Aveti sanse duble deoarece va puteti inscrie la ambele loterii, desfasurate in Plaza Romania si Bucuresti Mall.
Premiile puse in joc la Marea Loterie de la Plaza Romania sunt:
1x BWV, seria 1
2x iPad Mini
1x iPhone 5S
1x Consola PlayStation 4
Succes!
Participa la concurs
Read More

Remedii simple si naturale pentru caderea parului

Remedii simple si naturale pentru caderea parului
In ultimul timp, ai folosit tot felul de produse costisitoare pentru ingrijirea parului, dar efectele lor au intarziat sa apara? Ce zici de cateva remedii simple, care actioneaza rapid? Unde mai pui ca nu sunt scumpe...
Tinctura de ardei iute
Stimuleaza circulatia sanguina si odata cu ea si regenerarea radacinilor podoabei capilare. Aplic-o direct pe scalp cu ajutorul unei pipete si las-o sa actioneze, fara sa te clatesti.
Masca din ou, miere si argila
Hraneste din interior firul de par si ii reda stralucirea gratie mineralelor si vitaminelor din miere, argila si ou. Masca se prepara dint-un galbenus, o lingurita cu varf de argila si o lingura de miere. Se amesteca ingredientele si apoi se aplica pe parul spalat, insistand la radacini. Se lasa sa actioneze 20 de minute apoi se clateste parul cu apa calda din abundenta.
Ceaiul din muguri de plop si rostopasca
Intareste firul de par si-l face mai rezistent. Dupa ce te-ai spalat cu un sampon care ingrijeste firul de par, clateste-te cu apa si apoi cu acest ceai benefic. Vei fi uimita de rezultatele lui!
Uleiul de ricin
Aplicat pe varfurile firelor de par previne despicarea lor. Daca este dat la radacini, uleiul de ricin ofera robustete podoabei capilare.
Suplimentele cu vitamine si minerale
Ofera ingrijire din interior si stopeaza eficient caderea parului. Complexul de vitamine B este indispensabil (ajuta la oxigenarea scalpului si implicit la dezvoltarea sanatoasa a parului), la fel si vitaminele E, C, A (previn degradarea, excesul de sebum si redau stralucirea). In plus, magneziul, zincul si cuprul previn alopecia pe fond de stres sau imunitate scazuta.
Read More

Biciclistul experimentat pe insula Skye

Biciclistul experimentat pe insula Skye
Un biciclist scoţian a călătorit pe Insula Skye, locul unde s-a născut şi a crescut, pentru o provocare plină de adrenalină. El şi-a dorit să-şi împlinească un vis mai vechi, acela de a rula cu bicicleta pe cele mai abrupte creste muntoase. Călătoria către locurile natale i-a oferit bicilistului prilejul de a arăta ce poate cu adevărat! Clipul realizat, pe care vi-l prezentăm, a strâns peste 19 milioane de vizualizări. Danny Macaskill a pornit în această aventură care sfidează moartea, pur şi simplu, de-a lungul culmilor Cuillin Ridgeline. După cum se poate observa în imagini, terenul accidentat nu reprezintă un impediment pentru Danny. Iar reuşita lui a fost deplină! Va lăsăm să urmăriţi clipul!
Read More

Brosura Avon c1 pentru 2015

Brosura Avon c1 pentru 2015
Catalog Avon c1 2015.
Ninge cu oferte in prima brosura a anului 2015. Produse de top cu reducere pana la 65%.
Apa de parfum Today tomorrow Always In Bloom la un pret de 29 de lei.Tot aici veti gasi si My Avon Magazine c1 2014 si brosura pentru reprezentanti Avon c1 2014.
Campania nationala este de pe 24 decembrie pana pe 21 ianuarie 2014.
Read More

Tratamente cu coji de nuci

Tratamente cu coji de nuci
Cojile de nuca au efecte depurative, stimulente pentru tiroida, antifungice, bactericide, antiseptice intestinal, dezinfectate gastro-intestinale si renale, vermifuge, tonic-amare, hipoglicemiante, hipotensive, antialergice, antiinflamatoare, cicatrizante, emoliente si calmante.

Indicatii terapeutice pentru coji de nuci

Cojile de nuci administrate sub forma de ceai, ajuta la curatarea sangelui si subtierea sangelui ingrosat, la intarirea stomacului, imbunatatirea functiei ficatului si tranzitului intestinal, la tratarea incontinentei urinare sau a infectiilor cu streptococi, stafilococi, sifilis sau micoze.

Tratamente cu coji de nuci


Lipsa de calciu

Persoanele care considera ca au deficienta de calciu pot recurge la varianta consumului constant de ceai din coji de nuci. Zilnic este indicat sa beti undeva intre o jumatate de litru si un litru din acest tip de lichid.

Daca aveti vinisoare si varice, acestea se pot vindeca daca faceti frectii usoare sau aplicati niste comprese cu macerat din coaja verde de nuca. Reteta: se umple un borcan cu coji taiate marunt sau tocate. Se toarna deasupra otet de mere si se macereaza vreme de trei saptamani.


Macerat de nuci pentru curatarea sangelui

Se toaca marunt coaja de la 14 nuci uscate si se pune la macerat vreme de 2 luni jumatate cu 500 ml de tuica. Se ia cate o lingura de macerat, dimineata pe stomacul gol, pentru curatarea vaselor de sange, tromboza, chisturi, depuneri de saruri, tumori sau mastopatie fibromatoasa.

Macerat din coji de nuca pentru tuse

Se piseaza marunt 4 nuci verzi cu tot cu coaja si se amesteca apoi cu o lingura de fructe de soc (uscate). Se pune amestecul la fiert cu 2 cani de apa la foc mic, un sfert de ora. Se lasa la racit, apoi se adauga o lingura de miere de albine. Se ia cate o lingura de preparat, de 3 ori pe zi, timp de o saptamana.

Ceai de coji de nuca pentru ulcer

Se face o infuzie din membranele uscate (peretii interni care despart miezul) a 4 nuci si o cana de apa clocotita. Se lasa in termos o ora, apoi se strecoara si se ia cate o lingurita dimineata pe stomacul gol.

Afectiuni digestive, diabet, hipertensiune

Se prepara o tinctura din membranele uscate ale nucilor. Se toaca marunt si se pun intr-un borcan de 500 ml, cat sa umple o treime. Se umple borcanul cu tuica naturala si se lasa 21 de zile la macerat. Se strecoara intr-o sticluta de culoare inchisa. Se ia cate o lingura, diluata cu o jumatate de pahar de apa, cu jumatate de ora inainte de masa.

Oboseala, imunitate scazuta, boli de stomac

Se prepara un sirop din 2 pumni de coji verzi de nuca tocate marunt, si 1 litru de apa. se fierb 10 minute, apoi se adauga 3 cuisoare. Se lasa la racit, se strecoara si la final se adauga 1 kg de zahar tos sau miere de albine. Se toarna in sticle inchise la culoare. Se ia cate o lingurita de sirop, de 3 ori pe zi, dupa masa.

Varice, dermatoza, dureri reumatice

Se aplica pe zonele afectate macerat din coji verzi de nuci, sau se fac frectii cu acest macerat. Se umple un borcan pe un sfert cu coji tocate marunt, si peste ele se toarna otet de mere. Se lasa 2-3 saptamani la macerat.
Read More

Cauze ale aparitiei ulcerului

Cauze ale aparitiei ulcerului
Ulcerul este o leziune pe mucoasa stomacului, esofagului sau intestinului subtire. Sucurile digestive irita aceste rani si provoaca o durere de stomac care poate disparea si reaparea in timp. Exista doua tipuri bine defininte: ulcerul gastric si ulcerul duodenal, care prezinta o simptomatologie foarte asemanatoare, desi primul este mult mai benign decat al doilea.


Principalele cauze de ulcer peptic sunt anumite medicamente care slabesc mucoasa stomacului sau intestinului sau o infectie cu bacteria Helicobacter pylori. Tratamentele comune pentru ulcer peptic includ antiacide sau antibiotice. Ulcerul peptic pot fi tratat, iar daca lasat nesupravegheat, poate provoca o serie de complicatii grave. Preveniti complicatiile ulcerului si cu tratament naturist cu plante medicinale.


Ulcerul poate provoca durere, cel mai adesea atunci cand stomacul este gol sau pe timp de noapte. Durerea se resimte in piept, la nivelul ombilicului sau in stern. Tratamentul modern implica eliminarea infectiei bacteriene si blocarea, suprimarea sau neutralizarea excesului de acid. Tratamentul naturist implica ceaiuri, tincturi din plante presate la rece si capsule 100% naturale din plante medicinale pe care le detaliem in partea a doua a articolului.


Iata cateva cauze ale aparitiei ulcerului:


Alimentatia dezordonata axata pe mezeluri, fast-food, alimente procesate, produse de patiserie, consumul de alcool si multa cafea.

Stresul. Sistemul neurovegetativ are o importanta cruciala in secretia sucului gastric si in stabilirea factorilor de protectie a mucoasei gastrice. Persoanele cu functii de conducere, cu multe responsabilitati, cu probleme familiale sau la serviciu sau care sunt tot timpul prost dispuse si iritabile fac ulcer mai degraba decat persoanele relaxate si dezinvolte. Este foarte important sa ne controlam nervozitatea pentru a nu avea probleme cu stomacul.

Infectia. In stomacul anumitor pacienti bolnavi de ulcer cronic se regaseste bacteria Helicobacter pylori. De aceea, se foloseste de multe ori tratamentul antibiotic pentru eliminarea acestui microb. Acest tratament nu este insa lipsit de consecinte si nu garanteaza rezolvarea problemei de fond…

Fumatul. Nicotina este un puternic stimulent nervos care mareste secretia sucului gastric si agraveaza ulcerul.

Medicamente. Multe medicamente pot provoca aciditate sau ulcer. Printre acestea enumeram aspirina, antiinflamatoarele nesteroidiene, chinina, corticosteroizii, teofilina si derivatele, rezerpina, laxativele, antibioticele cu spectru larg.

Persoanele cu boala de reflux gastroesofagian (GERD) au un risc crescut de a dezvolta ulcer.


Apelam la tratament naturist de la primele simptome


Trebuie sa acordam atentie unor simptome precum: dureri nesistematizate, senzatie de greutate sau de balonare dupa masa, constipatie sau diaree, limba incarcata sau dureri de cap. De multe ori nu acordam atentia cuvenita unor astfel de simptome, considerandu-le doar neplaceri trecatoare, insa acesta este momentul in care sa incepem tratamentul naturist si nu cand ulcerul este deja instalat. Din 5 bolnavi de ulcer, 4 au dureri. In cazul ulcerului gastric durerea este surda, apasatoare sau sub forma unor carcei, care se amelioreaza cu ingestia de alimente dar reapare la 2-3 ore dupa aceea. Hemoragia este un simptom grav al ulcerului si impune vizita de urgenta la medic.



Plante cu actiune digestiva


Ceai pentru stomac sanatos cu fenicul

Ceai pentru stomac sanatos cu fenicul si cardamom

Anumite plante ajuta la combaterea durerii si la reducerea gazelor, cele mai eficiente fiind cele din familia Umbelifarae (anason, chimen, chimion, fenicul, cardamom, angelica, coriandru). Tot parte a tratamentului naturist pentru ulcer sunt plantele digestive (mesteacan, musetel, rozmarin, cimbru, leustean) sau plantele aperitive (gentiana, condurango, cicoare, coaja de portocala amara ori schinduf). Utile sunt si plantele care contin o substanta mucilaginoasa care imbraca peretele stomacului si exercita un anumit efect protector (algele laminaria sau fucus, nalba, agar-agar, seminte de in si roscove). Zaharul trebuie evitat cu totul de catre persoanele care sufera de ulcer. Dulceturile si gemurile nu sunt indicate decat daca sunt pregatite cu agar-agar si stevia (vezi aici mai multe detalii).

Read More

Masinile care consuma 8 lei la suta de kilometri

Masinile care consuma 8 lei la suta de kilometri
In secolul vitezei porneste lent era automobilelor care nu iti cer bani de benzina sau motorina, ci doar un pic de curent peste noapte. Ca sa poti sa mergi pana la munca si-napoi.
BMW, Tesla, Renault, Saab si Nissan incearca marea cu degetul. Nu trebuie sa te uiti departe in viitor ca sa-l traiesti deja. Masina electrica este aici, acum. Cu opt lei parcurgi aceeasi distanta pe care o faci cu 60 de lei in cazul unui automobil conventional: o suta de kilometri.
Elon Musk este pionierul masinilor electrice. Un tanar inventator, timid si usor balbait conduce o companie de care se teme o industrie intreaga, ce arde combustibili conventionali. Tesla Roadster e primul model lansat de Elon. O decapotabila de 100 de mii de dolari, cu autonomie de peste 300 de kilometri. El spune ca in viitor, „toate mijloacele de transport vor deveni electrice. Ironic, cu exceptia rachetelor. Nu poti sa pacalesti legile lui Newton."
Tesla Model S este al doilea produs al companiei. O masina premium, concurent redutabil pentru trioul nemtesc Audi-BMW-Mercedes. Silentioasa, confortabila si cu o autonomie care te poate duce de la Bucuresti la Brasov cu un plin electric. Adica nu mai mult de 10-12 lei. Sunt si cativa proprietari in Romania, care au platit cam 80 de mii de euro pentru ea.Dar a treia generatie de masini, care va iesi in 3-4 ani va costa 30 de mii de dolari, promite Elon Musk.
Tesla Model S se conduce si singura. Pilotul automat nu stie doar sa tina viteza ci si sa schimbe banda. Impresionant pentru o caroserie care ascunde 7500 de baterii de laptop. Consola centrala nu mai are butoane. A fost inlocuita de un ecran de 17 inch, cu google maps si browser incluse.
Tesla lucreaza deja la un hatchback capabil sa fie condus mai mult de 200 de kilometri cu bateria incarcata suta la suta. Studiile arata ca, dupa ce parcurg aceasta distanta, cei mai multi soferi fac o pauza de 20-30 de minute. Intr-o jumatate de ora, un Tesla se incarca pana la 80%.
O alta masina cu lipici la "soft-istii" din Silicon Valley este Nissan Leaf. Frunza, adica. Simpaticul vehicul costa 20 de mii dolari in Statele Unite ale Americii. In acest pret este inclusa, insa, si prima acordata de guvernul american. Are o autonomie de 160 de kilometri in oras si ajunge la 200 in afara.
Daca faci cam o mie de kilometri pe luna, economistesti 360 de lei. Leaf mai are cateva avantaje: abia dupa 10 ani, performanta bateriei scade pe la 80%. Deci nu e neaparat nevoie sa umbli sub capota. Nu trebuie sa schimbi uleiul sau distributia, ci doar anvelopele si consumabilele. De la suspensii, la fitre de aer si polen.
Renault vinde in Romania Twizy si Kangoo Z.E. Cel din urma este un autoturism utilitar cu o autonomie de 170 de kilometri, ideal pentru firmele de curierat sau de catering. Are un pret de pornire de 17000 de euro. Twizy e atat de mic incat te poti plimba cu el prin mall - la propriu.
Si BMW intra epoca masinilor electrice, cu i3. Un hatchback cu design curajos si pret de pornire de 34 de mii de euro. Are 170 de cai putere si poate fi incarcat la o priza obisnuita. BMW i3 are o autonomie de 130 de kilometri in oras. Creste pana la 160 de km in functie de stilul de condus. Daca faci naveta e suficient s-o incarci o data la doua nopti. Insa, daca vrei sa iesi cu automobilul in afara orasului, poti sa comanzi cu generator si astfel ii dublezi autonomia. Sistemul de navigatie iti spune cat de departe poti sa mergi cu bateria ramasa.
Cel mai interesant lucru la aceasta masina este de departe interiorul. Lemn de eucalipt pe bord, plastic din plante, mai exact bambus cu crestere rapida, lana pe scaune si piele naturala tratata cu ulei de masline si fibra de carbon. Totul ca masina sa fie foarte usoara. Usoara inseamna autonomie buna si acceleratii rapide.
Deocamdata, vehiculele de acest tip par scumpe la performanta pe care o ofera. Sunt studii care spun, insa, ca un sofer conduce zilnic 40 de kilometri. Distanta extrem usor de acoperit cu un vehicul electric. In plus, in cinci ani de zile se estimeaza ca preturile de vanzare vor fi la acelasi nivel cu cele ale automobilelor traditionale.



Read More

Catalog Oriflame C16 din 18 noiembrie - 8 decembrie 2014

Catalog Oriflame C16 din 18 noiembrie - 8 decembrie 2014
Catalog Oriflame c16 2014
Oferte! – Oriflame Cosmetics Time Reversing Intense SkinGenistII Eye Cream
Oferte! – Portofel Milly Eleganţă Oriflame
Spumă de păr pentru volum HairX Cosmetice Oriflame
Spray de protecţie pentru coafare la cald HairX
Oriflame Beauty Silk Beauty Shave Gel
Oriflame Parfumuri Signature Heritage Eau de Toilette
Oriflame Catalog 16-2014 (18 noiembrie – 8 decembrie 2014). Brosura in Romania cat mai curand.
Read More

Inceput de poveste, Campanie Nestle 2014

Inceput de poveste, Campanie Nestle 2014
Campania "Inceput de poveste" este organizata si se desfasoara in perioada 10.10.2014 - 10.12.2014.

Participantii la prezenta campanie trebuie:

    sa achizitioneze cel putin 2 produse din gamele NAN 3, NAN 4 NAN HA3, Nativa 3, Nestle Junior, P'tit Cereale, cereale, piureuri, biscuiti, sucuri Nestle pentru sugari si copii mici.
    sa trimita in perioada campaniei numarul, data bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor participante, prin una dintre urmatoarele metode:
        prin SMS, la numarul 1821 (numarul 1821 fiind unul cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul, numar valabil in retelele VOdafone, Orange si Telekom)
        prin web, accesand site-ul inceputdepoveste, apoi click pe butonul care semnalizeaza "Introdu codul de pe bonul fiscal" si care redirectioneaza catre sectiunea unde se introduce codul.

Participantii au sansa sa castige unul dintre urmatoarele premii:

    620 x Cosuri cu produse Nestle
    1 x 10.000 euro

Tragerea la sorti pentru marele premiu se va organiza in data de 15.12.2014.
Read More

Concurs la napolitanele Alfers

Concurs la napolitanele Alfers

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, cu incepere la data de 13.10.2014 ora 00:00:00 si incheiere la data de 30.11.2014 ora 23:59:59. 
Produsele participante la Campanie: 
  • Napolitane Alfers crema cacao 100 g
  • Napolitane Alfers crema lamaie 100 g
La Campanie participa doar produsele mentionate mai sus care au lipite bulinele razuibile, care sunt comercializate in aparatele de vending ale companiilor Smart Total Vending, Nova Prompt, Vending Zone, Doctor Vending.
Participantii la prezenta Campanie trebuie:
  1. Sa achizitioneze in perioada Campaniei (13.10.2014 – 30.11.2014) oricare din produsele descrise mai sus, participante la Campanie de la aparatele de vending ale companiilor Smart Total Vending, Nova Prompt, Vending Zone, Doctor Vending.
  2. Sa razuiasca eticheta lipita pe ambalajul produsului pentru a verifica daca este sau nu castigatorul unui premiu pus in joc;
  3. Pe bulinele razuibile exista unul din urmatoarele texte:
    • 1 Pachet Alfers halva 100 g
    • 1 bicicleta Pegas
    • 1 rucsac Alfers
    • “Mai incercam o data?
  4. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul „1 Pachet Alfers halva 100g” , atunci inseamna ca acesta a castigat 1 pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 100g. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator, unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. 
  5. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul “1 rucsac Alfers”, atunci inseamna ca acesta a castigat 1 rucsac rosu, cu logo Alfers. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la . numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator,unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. 
  6. Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul „1 bicicleta Pegas”, atunci inseamna ca acesta a castigat 1 bicicleta Pegas. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa sune la numarul de telefon pe care il gaseste scris pe stickerul care anunta promotia, lipit pe aparatul de vending de la care a cumparat produsul castigator, unde i se va comunica cum va putea fi validat si cum va intra in posesia premiului. Eticheta razuibila va trebui pastrata de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. Pentru ridicarea premiului, castigatorii vor trebui sa aiba la ei ambalajul cu eticheta cu codul promotional castigator, pe care il vor lasa cand vor ridica premiul in cazul premiilor ce depasesc valoarea de 600 RON (cu TVA), pe langa cele de mai sus trebuie sa trimita si copia buletinului sau a cartii de identitate.
O eticheta razuibila nu poate conduce la mai mult de un pachet Alfers cu crema-pasta de halva 100g, un rucsac Alfers sau o Bicicleta Pegas acordate ca premiu. In cadrul Campaniei, un Participant poate castiga mai multe premii.
Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:
  • 6.000 de premii corespunzatoare mesajului “1 Pachet Alfers halva 100g”, constand intr-un ”pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 100 g
  • 100 de premii corespunzatoare mesajului “1 rucsac Alfers” constand intr-un rucsac personalizat Alfers
  • 2 premii corespunzatoare mesajului “1 Bicicleta Pegas”, constand intr-o Bicicleta Pegas Militar
Read More

Concurs Radio 21 din 20 octombrie - 5 decembrie 2014

Concurs Radio 21 din 20 octombrie - 5 decembrie 2014
Pregătește-te de Marea Mutare! Începe duelul locatarilor!
Marea mutare a început cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheș, Marina Neagu și continuă cu tine. Cusurgiii noștri îl caută acum pe „cel mai cusurgiu vecin” pe care să-l mute în casă nouă. Poți fi chiar TU!
Te-ai săturat de vecinii tai? Duelează-te cu ei, arată-le că ai viteză de reacție, că ești isteț și fâșneț și poți să pui mâna pe Apartamentul 21! Trimite SMS la 1721, număr cu tarif normal, cu textul „Apartamentul 21” și arată-ne că ești gata de confruntare.
Testează-ți viteza de reactie și răspunde la întrebări pentru 100 de euro în fiecare zi și sansa de a face Marea Mutare înainte de sărbători.
Doi răspund, unul câștigă. Poți scăpa de întrebări cu răspunsuri agile cu care să-ți intimidezi adversarul! Dacă întrebarea rămâne la el… răspunsul este simplu: tu câștigi suta de euro!
Marele premiu: un apartament cu 3 camere intr-una din zonele rezidentiale ale Bucurestiului.
Perioada de desfasurare concurs: 20 octombrie – 5 decembrie 2014
Participa acum la acest concurs !
Read More

Catalog oferte Lidl din 20 - 26 octombrie 2014

Catalog oferte Lidl din 20 - 26 octombrie 2014
Lidl catalog - porneste intr-o calatorie culinara prin ITALIA - 20.10.2014 - 26.10.2014
Carpaccio de caracatiță

Foi proaspete lasagna
Salam italian,
diverse sortimente

Salam Ventricina feliat

Brânză Scamorza, diverse sortimente

Grisine cu ulei de măsline
Parmigiano Reggiano ras, diverse sortimente toate la un pret de nimic numai la Lidl
Read More

www.chiopremiiinpunga.ro, Concurs Chio 2014

www.chiopremiiinpunga.ro, Concurs Chio 2014
Concurs Chio 2014 pe www.chiopremiiinpunga.ro.
Vaneaza sute de mii de premii in pungile chio
Din 14 octombrie pregătește-te să vânezi suntele de mii de premii Chio. Au mai rămas puține zile până când site-ul www.ChioPremiiinpunga.ro cu 3 de i va fi activat. Găsește premiile din pungă. Poți găsi bonuri cadou sau pungi Chio Chips. Din pungile Chio Chips cu bentița verde, unele dintre ele sunt câștigătoare (480.544 de pungi) conținând diverse premii.
- bonuri valorice de 10, 50, 200 lei
- pungi de Chio.
Lista magazinelor de unde se pot ridica premiile Chio va fi afișată pe www.ChioPremiiinPunga.ro.
Read More

Catalog Oriflame c15 din 28 octombrie - 17 noiembrie 2014

Catalog Oriflame c15 din 28 octombrie - 17 noiembrie 2014
Catalog Oriflame c15 2014
În noul catalog puteți găsi mijloace extrem de relevante și practice. De exemplu: un cleanser ușoară pentru igiena intimă – “Faminel.”
Catalogul Romanesc online este mai jos, brosura noiembrie 2014 online

Perioada campaniei 15 Oriflame: 28 octombrie – 17 noiembrie 2014
Read More

Campanie Penny 2014 pe www.partenerii.penny.ro

Campanie Penny 2014 pe www.partenerii.penny.ro
XXL Mega discount și Penny și-au adunat forțele pentru a deschide porțile unei noi tombole cu super premii.
Zilnic poți câștiga 1 premiu instant/oră constând în vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei.
Sâptămânal distribuția premiilor e în felul următor:
- Săptămâna 1 (08.10 - 14.10.2014) - 5 x Robot de bucătărie Philips și 5 x Espressor Philips
- Săptămâna 2 (15.10 - 21.10.2014) - 1 Dacia Duster
- Săptămâna 3 (08.10 - 28.10.2014) - 10 telefoane Samsung Galaxy S5
- Săptămâna 4 (29.10 - 04.11.2014) - 4 x Smart TV Samsung
- Săptămâna 5 (05.11 - 11.11.2014) - 1 Dacia Duster
- Săptămâna 6 (12.11 - 18.11.2014) - 1 Dacia Duster
Detalii în regulamentul oficial al campaniei pe www.partenerii.penny.ro.
Campania se desfășoară simultan în rețeaua de magazine Penny Market și XXL Mega Discout în perioada 08.10 - 18.11.2014.
Înscrie codul promoțional pe www.penny.ro sau prin SMS la 1822.
Read More

Campania promotionala Dr. Oetker de craciun 2014

Campania promotionala Dr. Oetker de craciun 2014
Campania promotionala se va desfasura in perioada 01 Octombrie 2014–15 Ianuarie 2015.
Cumpara produse Dr oetker cu etichete promotionale pe ambalaj
* praf de copt
* esente
* lapte praf
* creme pentru prajituri
Etichetele promotionale sunt reprezentate de stickere si cartonase promotionale, pe care se afla tiparit un cod unic:
Stickerul promotional este alcatuit din:
• 2 file in care este detaliat mecanismul promotiei;
• o baza adeziva aflata in contact direct cu ambalajul produsulu
Trimite odul unic prin sms la numarul 1814 sau pe http://ingrediente-prajituri.promotii-oetker.ro/craciun2014/#premii
si poti castiga:
* 107 premii a 1000 ron zilnic
* marele premiu 50.000 lei
Participa la concurs
Read More

Sfaturi pentru dinti sanatosi

Sfaturi pentru dinti sanatosi
Zâmbetul este unul dintre cele mai importante aspecte ale comunicării non-verbale și are un impact foarte mare nu doar asupra psihicului tău, ci și a persoanelor din jur. Știai că unele reguli simple ce țin de stilul de viață te ajută să ai o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos?

Zâmbetul este un instrument la-ndemână care nu numai că te ajută să te relaxezi, ci și să reduci stările stresante. Mai exact, simplul gest facial îi transmite semnale creierului că ești fericit (chiar și în momentele în care nu este așa).
Pentru că zâmbetul aduce beneficii atât asupra stării de sănătate fizică, cât și a celei psihce, important este să renunțăm la unele obiceiuri care afectează sănătatea dentară. Medicul stomatolog Oleg Gorea, de la clinica Dentalmed din București ne spune ce trucuri putem pune în practică cu ușurință pentru a avea un zâmbet frumos.
Renunță la fumat
Numeroase studii au arătat de-a lungul timpul cât de multe efecte nocive poate avea fumatul asupra sănătății. Pe lângă aceste pericole, important este să știi că fumul de la țigări poate duce în timp la colorarea dinților.
Nicotina, cât și alte substanțe din compoziția țigărilor vor cauza pete maronii pe suprafața dinților, dar pot reduce și producția de salivă (care acționează ca un agent de curățare natural).

Clătește-te după ce mănânci

Unul dintre trucurile simple care te ajută să ai grijă de sănătatea orală, respectiv de zâmbetul tău este să-ți clătești gura de fiecare dată după ce ai mâncat.
Acest lucru este cu atât mai important atunci când gustarea a fost formată din fructe sau legume închise la culoare (cum sunt fructele de pădure, prunele, strugurii roșii etc.)

Nu-ți folosi dinții decât pentru mâncat

Nu de puține ori se întâmplă să rupem o etichetă sau chiar un amabalaj cu dinții, gest care poate afecta sănătatea dentară. Trebuie să știi că presiunea pe care o pui asupra lor este foarte mare și poți avea surpriza de a-ți ciobi, crăpa sau chiar disloca un dinte, dacă acesta era deja slăbit.

Evită băuturile care pătează dinții

Chiar dacă îți oferă energia de care ai nevoie pentru a începe ziua, cafeaua se numără printre băuturile care îți pot păta smalțul dinților.
O vorbă spune că ,,orice băutură care poate păta cămașa ta preferată, poate păta și dantura”, de aceea important este să eviți pe cât posibil cafeaua, ceaiul, vinul roșu, dar și sucurile închise la culoare. Acestea nu trebuie înlăturate complet din alimentație, ci pot fi consumate cu moderație.

Nu uita de igiena orală

Este important să îți îngrijești dinții cu mare atenție. Este recomandat să te speli cel puțin de două ori pe zi și să folosești ața dentară pentru a îndepărta orice rest de mâncare. Folosește o pasta de dinți bună și vorbește cu dentistul tău despre tehnica corectă de periaj dentar. Nu uita să-ți schimbi periuța de dinți la fiecare 2-3 luni. 
Read More

Catalog Avon c17 2014

Catalog Avon c17 2014
Catalog Avon c17 2014

Brosura Avon campania 17 din 2014 (valabilitate: 04.12.2014-24.12.2014).

Rusii au luat-o inainte cu brosura de Craciun si de Anul nou.

Iata mai jos catalogul peste cateva zile apare si cel romanesc.

A aparut brosura pe luna decembrie Romania.
Read More

Concurs Doncafe 1 octombrie - 15 noiembrie 2014

Concurs Doncafe 1 octombrie - 15 noiembrie 2014

Bea o cafea, înscrie codul de pe pahar iar râșnița Doncafé îți poate măcina pe loc unul dintre premiile zilnice sau săptămânale.

În plus, orice cod înscris este o șansă în tragerea la sorți pentru marele premiu: o mașină Renault Captur.

Câștigă sute de premii măcinate pe loc cu Doncafé:
– 4 x pachete Doncafe care contin: un pachet cafea Brazil 250 gr. si pachet cafea Doncafe Selected 250 gr. pe zi (in total 132 de pachete de cafea Doncafe);
– 3 x MP3 Player pe zi (in total 99 de MP3 playere);
– 3 x Mini Speaker pe zi (in total 99 de mini speakers);
– 2 x smartphone Samsung Galaxy S5;
– 2 x tableta Samsung Galaxy Tab Pro;
– 3 x televizor Samsung Smart TV;
– 100 x voucher eMAG in valoare de 90 de lei fiecare
– o masina Renault Captur;

Perioada de desfasurare concurs: 1 octombrie – 15 noiembrie 2014
Participa acum la acest concurs !
Read More

Inscrie codul Skittles pe skittlesup.com

Inscrie codul Skittles pe skittlesup.com
Promoţia Skittles Up Your Games Night a început pentru rezidenţii din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord), Slovacia, Germania, Franţa, Irlanda, România, Polonia, Portugalia. Participanţii trebuie să aibă cel puţin 16 ani pentru a intra în promoţie.

Pentru a intra în concurs, veţi avea nevoie de un cod alfanumeric unic, găsit pe pachetele promoţionale, în interior. Mergeţi la SkittlesUp.com, introduceţi codul unic şi înregistraţi-vă datele personale.

Perioada promotiei pe teritoriul Romaniei este 02.09.2014 – 31.12.2014.

Sunt permise maxim trei înscrieri pe zi pentru aceeaşi adresă de e-mail. Nu se acceptă aplicaţii comune, pentru un grup de consumatori sau terţe părţi. Toate înscrierile trebuie făcute direct de către persoana care intră în campanie. Înscrierile sindicalizate sau cele care folosesc metode cum ar fi un macro calculator, un script sau utilizarea de dispozitive automate sau procese sau înregistrări multiple prin orice alte mijloace nu sunt permise şi toate aceste înscrieri vor fi descalificate şi orice premiu este pierdut.

Fondul total al premiilor pentru toate ţările participante va fi:

    110 x console Xbox One (disponibile numai pentru următoarele ţări: Marea Britanie, Germania, Franţa, Irlanda)
    40 x console Xbox 360 (disponibile pentru toate celelalte ţări participante)
    200 x jocuri Kinect Sports Rivals pentru Xbox (disponibile doar în următoarele ţări: Marea Britanie, Germania, Franţa, Irlanda)
    200 x jocuri Kinect Sports Ultimate pentru Xbox 360 (disponibile pentru toate celelalte ţări participante)
    500.000 x şepci Zoo Tycoon Avatar (cod unic de descărcat de către câştigător)
    1.000.000 x permis de trecere pentru 3 zile Xbox Live Gold (cod unic de descărcat de către câştigător)
    35,000,000 x fundaluri digitale Skittles

Toate premiile vor fi oferite într-un moment de acordare a premiilor (zi, oră, minute, secunde). Fiecare moment de acordare a premiilor a fost selectat în prealabil, aleatoriu şi în condiţii de securitate. Câştigătorii vor fi informaţi online cu privire la premiul câştigat.

Consolele Xbox vor fi livrate la adresa prezentată pe formularul de înscriere on-line. Aceste premii vor fi expediate, acolo unde este posibil, în termen de 28 de zile de la validarea câştigătorilor şi confirmarea adresei. Acolo unde este posibil, vom depune eforturi pentru a oferi câştigătorilor o consolă Xbox sau Jocuri Xbox Kinect Sports în limba locală, dar ne rezervăm dreptul de a oferi console şi jocuri în limba engleză. Premiile digitale pot fi solicitate prin intermediul SkittlesUp.com sau consola dvs. Xbox. Un email de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată pe formularul de înscriere on-line.

Participa la concurs
Read More

Trimite codul Milka 2014 pe www.orasultandretii.ro

Trimite codul Milka 2014 pe www.orasultandretii.ro
Pentru că e OK să ciocolată oriunde și oricând, singur sau alături de prieteni, ziua dis-de-dimineață sau târziu în noapte, în pauzele scurte sau în cele lungi, acum e cel mai OK să premii Milka.

Uite cum le câștigi:

    Îți iei ciocolata preferată Milka.
    O savurezi și trimiți codul unic din etichetă prin SMS la 1830 sau îl înscrii pe site.
    Câștigi pe loc super premii.

În plus, dacă înscrii o situație în care e OK să ciocolată, poți câștiga Milka pentru 1 an întreg!

Trimite prin SMS la 1830 sau înscrie pe site codurile de pe etichetele Milka și poți câștiga:

    Premii pe loc (la fiecare 1 cod înscris poţi câştiga)
        5.000 x Memorie USB
    Premii pe loc (la fiecare 3 coduri înscrise poţi câştiga)
        500 x Tableta Samsung + casti
        500 x Telefon Samsung + boxa

Perioada promotiei: 01 octombrie - 30 noiembrie 2014.
Participa la concurs
Read More