Implanturile extraterestre un mare mister

În ianuarie 1996, în apropiere de orașul brazilian Varginha, un OZN s-a prăbușit. Există mulți martori oculari care susţin cu tărie acest lucru. Corpurile extratereștrilor au fost recuperate și duse într-un laborator unde medicii au făcut autopsia.
La intervenția pentru recuperarea cadavrelor au participat și reprezentanți ai poliției și ai jandarmilor.
Unul dintre medicii care a participat la acest eveniment a declarat că numai peste câțiva ani, poate vorbi despre acest incident.
În ziua accidentului, trei tinere se îndreptau spre casă. Erau în apropierea unui teren viran, când au observat o creatură care nu era nici om, nici animal. În aer era un miros ciudat. În momentul întâlnirii, creatura a rămas pe loc, părea rănită. Fetele au luat-o la fugă. La scurt timp în zonă avenit o echipă formată din localnici, care au văzut nişte urme ciudate pe nisipul din zonă. Creatura, însă, dispăruse.
O infirmieră care lucra la spitalul din oraș, a declarat sub anonimat, că în ziua incidentului, în spital a sosit o echipă de medici, străină spitalului, însoțiți de poliția militară.
Personalul din spital a fost informat că se efectuează exerciții de antrenament pentru echipa de medici și poliția militară. Trei luni mai târziu, fermierii din zonă au declarat morți suspecte ale animalelor pe care le aveau. Mai mulți localnici au declarat că au văzut o creatură care alerga pe un câmp.
Sunt multe conuri de umbră în această întâmplare. Cert este că majoritatea localnicilor sunt convinși de veridicitatea întâmplărilor.
Începând cu 1996, numeroase persoane s-au prezentat la spital, pentru intervenții de extragere a unor obiecte ciudate, implantate în corpul lor. Doctorul Roger Leir care a participat la astfel de extracții, vorbește despre metalele care au fost îndepărtate ca fiind de origine biominerală. Corpul uman tolera aceste metale. Ele erau conectate la sistemul nervos al subiectului. În contact cu aerul, aceste metale se dezintegrau. Doctorul Leir a declarat că a făcut mai mult de 10 operații de acest gen.
Interesant este faptul că aceste metale erau implantate numai pe partea stângă, partea inimii. Locurile unde fuseseră implantate variau, de la maxilar, mână, picior sau ureche. Metalele implantate aveau formă de sâmbure sau litera T. Metalele erau acoperite cu un fel de folie care strălucea și de dezintegra când era extrasă. Cu toate că medicul a dorit să conserve aceste metale, punându-le în fel de fel de soluții, acestea s-au dezintegrat.
Operațiunea de extragere a fost extrem de dificilă, pentru că metalele erau implantate în nervii anumitor organe. Doctorul povestește despre un pacient care nu făcuse nicio intervenție medicală. Doctorul a fost surprins când a găsit în piciorul acestuia o tijă metalică, care era implantată de mai mult timp. Pielea în zonele unde se efectuaseră implanturile nu prezenta cicatrici sau alte semne de tăietură. Doctorul vorbește despre un câmp magnetic care se forma în jurul acestor implanturi.
Cu siguranță, aceste cipuri aveau rolul de a spiona corpul uman și de a transmite informații despre organism și modul lui de manifestare. Pentru declarațiile pe care le-a făcut, doctorul Leir nu a mai putut opera timp de trei ani. Există afirmații neoficiale care susțin că 2% din populația SUA, prezintă astfel de implanturi.

Author:

Facebook Comment