Promotie Isostar 2015 pe www.provocarea.isostar.com.ro

Promotia "Alearga de Paste la Paris cu Isostar!" se va derula in perioada 15 decembrie 2014 - 8 februarie 2015, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt toate produsele apartinand marcii Isostar aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza produse de nutritie sportica Isostar de pe intreg teritoriul Romaniei.

Inscrierea in campanie se poate realiza completand un formular de participare prin intermediul website-ului Isostar.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse participante de minimum 30 de lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa si sa se inscrie, in perioada 15 decembrie 2014 si 8 februarie 2015 prin accesarea site-ului de concurs sau aplicatia speciala de pe pagina de Facebook Isostar si completarea formularului de inscriere.

Un participant are dreptul la maxim 3 inscrieri valide pe toata durata campaniei.

Bonurile fiscal sau factura prin care un participant achizitioneaza produse participante si pe baza carora se inscrie in promotie trebuie sa fie emise in perioada desfasurarii acesteia si inaintea efectuarii inscrierii in promotie si sa aiba valoarea minima de 30 lei, TVA inclus.

In cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti electronica:

    120 de premii constand in 1 Bidon multisport Blue, Editie Speciala
    80 de premii constand in 1 tricou din bumbac inscriptionat
    40 de premii constand in 1 prosop din bumbac brodat
    1 premiu constand intr-un pachet participare gratuita pentru 2 persoane la evenimentul sportive Marathon de Paris, Franta in perioada 10 aprilie - 13 aprilie 2015. Premiul include taxa de participare la cursa, transport cu avionul dus - intors pe ruta Bucuresti - Paris Beauvais - Bucuresti, transfer cu autocarul aeroport Beauvais, 3 nopti cazare in camera dubla, hotel 3*, mic dejun.

In data de 10 februarie 2015 se vor trage la sorti castigatorii celor 241 de premii si ulterior cate 3 rezerve pentru fiecare categorie.

Author:

Facebook Comment