Trimite codul Kent 2015 pe www.project-yourself.ro

Campania kent Project Yourself se desfasoara in perioada 23 februarie – 21 iunie 2015.
Introdu codul unic de sub capacele de Kent pe siteul http://www.project-yourself.ro
Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 22 Februarie 2015 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania.
Produsele participante la campania Kent “Project yourself” sunt pachetele de tigarete care prezinta urmatoarele caracteristici, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei: Kent HD 94 (variantele Black, Blue, Silver), Kent HD KS (Blue, Silver, White), Kent iSwitch (100S, KS) si Kent Nanotek (White, Black) care au tiparit pe banda de desigilare a pachetului mesajul „www.projectyourself.ro”. Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un cod unic format din 9 sau de 5 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. Nu participa la aceasta Campanie pachetele de tigarete Kent care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.
Campania Kent “Project yourself” se desfasoara pe www.project-yourself.ro (site disponibil si pentru telefon mobil), prin intermediul caruia persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie. La prima accesare a site-ului, un participant trebuie sa isi creeze cont completand urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: Telefon Mobil, Data Nasterii, E-mail, Parola, Nume, Localitate, Marca de tigarete fumata de obicei si un cod participant (75Z5C4HB5), valid. Pentru a-si activa contul creat pe site, participantii vor primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon cu care si-au creat cont. Dupa activarea contului creat, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca doar numarul de 3 telefon mobil si parola setata. Doar dupa activarea contului, participantii pot accesa continutul siteului www.project-yourself.ro.
Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Un Participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere (site desktop sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii.
Pentru inregistrarea in campanie, participantii trebuie sa foloseasca un numar de telefon mobil activ, valabil in oricare dintre retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom Mobil.
fiecare cod valid introdus in campanie reprezinta 1 punct;fiecare provocare rezolvata corect de un participant ii aduce acestuia 3 puncte in contul sau (un participant primeste o singura data 3 puncte, indiferent de cate ori va „rezolva” provocarea de pe site);
in perioada 23 Februarie 2015 – 29 Martie 2015, fiecare nou participant in promotie care isi creaza cont pe site cu codul de MGM al unui participant, ii aduce acestuia (participantul corespunzator codului MGM) 3 puncte (in limita a maxim 50 de participanti = 150 puncte).
Punctele se acorda doar pentru participantii care introduc codul de MGM la crearea contului pe site (sau in maxim 24 de ore de la crearea contului, in cazul in care isi creaza cont folosind un cod unic din pachetele de Kent).
Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu se va efectua electronic in data de 23 Iunie 2015, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si va fi asistata de un Notar Public. Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorul dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru marele premiu. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti finala cu numarul de sanse acumulate pe toata perioada campaniei prin completarea viziunii sale in sectiunea Project Yourself, disponibila pewww.projectyourself.ro, si introducerii minim unui cod valid.
Premii oferite:
* Marele premiu la finalul campaniei: 50.000 euro
* Saptamanal: 1 macBookpro si 7 Iphone 6
* 10 Apple set
Acumuleaza puncte si castiga garantat premii Apple
Pentru inscriere poti folosi si codul: BB2N8P7RP
Participa la concurs

Author:

Facebook Comment