Concurs Becks 2015

Te afli acum în prima etapă a misiunii tale. Aici, vei înfrunta alți jucători, pentru a dovedi că ai o echipă puternică.
Ca să joci, trebuie să-ți formezi, înainte de toate, echipa, alegând câte un personaj pentru tine și alți 3 prieteni. Fiecare specialist din echipa ta deține niște abilități remarcabile, fără de care nu ai putea juca.
LUPTĂTOR
Un personaj cu abilități fizice extraordinare, un jucător puternic, de temut.
Luptătorul apare atunci când te aștepti mai puțin, astfel încât, îți dă uneori senzația că întruchipează o forță invizibilă, din natură. Este un jucător de teren, loial, rapid și eficient, pregătit să intre în acțiune oricând este contactat.
ACTOR
Actorul este un maestru al conversațiilor. El poate juca cu mare îndemânare orice rol, pentru a crea diversiuni și a-și duce, astfel, ținta unde dorește. Acest lucru îl ajută să câștige cu mare ușurință încrederea tuturor, pregătind terenul pentru o nouă lovitură de teatru.
Omul foarte inteligent in calculatoare
Omul cu informatii este personajul de la bază, care are acces la toate informațiile și soluții pentru toate problemele. El organizează, în cele mai mici detalii, misiunea și ghidează întotdeauna personajele spre locul potrivit, la momentul potrivit, cu o precizie de neegalat.
SPION
Agent de teren prin excelență, spionul este un jucător cu foarte multe abilități. Agil, viclean, discret și rapid, acesta reușește să se infiltreze în orice mediu. Spionul va aștepta întotdeauna cel mai bun moment, pentru a intra apoi în posesia obiectului vizat și a-și duce la bun sfârșit misiunea.
Punctaj înfruntare: 3 pct. pentru câștig, 0 pct. pentru egal și -3 pct. pentru înfrângere.
Punctaj joc: 5 pct. + victoriile din înfruntări, 0 pct. pentru egal și -5 pct. pentru înfrângere.
Punctaj extra: dacă îi dai share aplicației, vei primi 50 puncte extra; dacă inviți un prieten și acesta intră în joc cu echipa lui, vei primi 25 puncte extra.
Premii:
– 1 x Laptop Toshiba Satellite L50 – B – 1K2 (element deja utilizat în cadrul experienței, în
escape room)
– 1 x Go Pro 3 (element deja utilizat în cadrul experienței, în escape room)
– 1 x Frigider cu 20 de sticle de bere Beck’s (element deja utilizat în cadrul experienței, în
escape room)
Participa la concurs

Author:

Facebook Comment