Curatati-va sangele de colesterol in mod natural

Un nivel ridicat de LDL (colesterolul rau) este cea mai mare amenintare pentru inima, chiar daca si celelalte numere sunt importante. Colesterolul rau va poate bloca arterele si poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. In ceea ce priveste numarul, o valoare mai mica tinde sa fie mai buna, desi obiectivul principal depinde de riscul bolilor de inima, care este diferit la fiecare persoana in parte. 

Urmatorul remediu iti va curata sangele de grasimile nocive si va preveni bolile cauzate de nivelul ridicat de colesterol. Pentru preparare aveti nevoie de:

1 kilogram de lamai

5-6 legaturi de patrunjel

3 litri de apa

50 de grame bicarbonat de sodiu

Se spala lamaile si se taie in bucati si se pun intr-un vas impreuna cu intreaga cantitate de bicarbonat de sodiu. Acopera amestecul cu apa suficient cat sa acoperi ingredientele in intregime cu apa.

Se toaca patrunjelul marunt. Intr-o oala mare, pe aragaz, se combina amestecul de lamaie cu patrunjelul. Adauga cei trei litri de apa. Gateste amestecul la foc mic timp de 2-3 ore.  In final, se strecoara siropul si se pastreaza intr-un recipient de sticla.

Incepe fiecare dimineata cu o mica ceasca din acest amestec. Urmeaza aceasta rutina timp de cinci zile pentru a reduce nivelul de grasimi din sange si pentru a-ti imbunatati starea de sanatate. In cazul in care doresti sa-ti protejezi inima mai mult timp de acum incolo, incearca acest remediu.

Author:

Facebook Comment