Glanda pineala sau al treilea ochi, cum vezi viitorul?

Conteaza foarte mult ce mancam, guvernul asta ne spala creierul cu alimente si apa pina cu clor si e-uri care ne blocheaza glanda pinela si ne face sa fim ca niste roboti sa nu mai gandimclar la realitate, uitam de spiritualitate si suntem ca niste clavi, noi nu vedem dar guverul face avere. In Romania este foarte grav ce seintampla .Daca unii au ajuns deja constienti pentru ca au renuntat in mare parte la otrava lor gasind surse alternative, cum ar fi apa de put, sau spalatul pe dinti cu bicarbonat, daca am avea toti glandapineala deschis am putea sa levitam sa facem ce vrem nu ar mai fi nevoie de bani, totul ar fi gratis. Noi oamenii suntem ca niste roboti controlati de un guvern care ne fura zi de zi pe un salariu de nimic cu care ne achitam facturile si nu ne mai ramane nimic.
GLANDA PINEALA SAU AL TREILEA OCHI

Glada pineala sau al treilea ochi de fapt este sediul sufletului nostru.Este o glanda endocrina mica ce produce melatonina,un hormon care produce trezirea unor functii.Este situata in centrul creierului intre cele doua emisfere ascunsa intr-o canelura intre cele doua corpuri talamice.Spre deosebire de creier,glanda pineala nu este izolata de organism prin intermediul sistemului hemato-encefalic.

Functia fiziologica a glandei pineale a fost necunoascuta,de fapt ea sa dovedit a fi legatura intre lumea fizica si lumea spirituala.Este un ochi fizic care vede dincolo de spatiu timp.

Glanda pineala poate fi activata de frecventele lumii spirituale.O glanda pineala reglata pe frecventele corespunzatoare cu ajutorul meditatiei ,yoga , diverse metode ezoterice sau muzica,permite persoanei sa faca calatorii astrale , proiectie astrala sau vizualizare la distanta.
Activarea glandei pineala trezeste mintea noastra.O persoana care are glanda pineala activata va experimenta cresterea gradului de constientizare psihica si talente psihice.Puterile supranaturale se datoreaza glandei pineale.
Glanda pineala actioneaza ca o poarta stelara,persoana va vedea dincolo de spatiu si timp,si actioneaza ca o legatura intre lumea fizica si lumea spirituala.

Beneficiile aduse de activarea glandei pineale includ telepatia si un nivel mare de perceptie care merge dincolo de aceasta lume tridimensionala.Exista trei cristale in glanda pineala care ajuta aceasta capacitate vizionara.Cele trei cristale sunt,apatite,calcit si magnetit.Impreuna aceste trei cristale creaza o antena cosmica care ajuta la  transferul de semnale intre diferite planuri dimensionale ale lumii

Glanda pineala nu este activata acum la foarte ,foarte multi oameni.

Florul  este o arma care distruge aceasta glanda pineala.Glanda pieala absoarbe pur si simplu florul mai mult ca orice alt organ din corp ,chiar fata si de oase.

Glanda pineala este un magnet pentru florura de sodiu.Florul calcifiaza glanda si o face ineficienta in echilibrarea proceselor hormonale din corp.Florura de sodiu ataca cel mai mult singurul lucru care ne este noua foarte folositor in aceste vremuri,pentru ca sa dorit ca oamenii sa nu se trezeasca niciodata.
Totul a inceput cand au introdus in apa flor nazistii si rusii in lagarele de concentrare pentru a face populatia docila fara sa le puna lor cumva autoritatea la indoiala.In zilele noastre este raspandita in alimente,bauturi,pasta de dinti si apa potabila.Florura de sodiu se gaseste in 90% din apa potabila,si exista acolo doar cu un singur scop,acela este de a transforma lumea in sclavi.

ADN-ul uman este inchis in aceasta lume creata de fiinte foarte inteligente.Dumnezeu este responsabil pentru entitatile spirituale din cadrul acestor organisme si glanda pineala este legatura fiintelor din corp  cu El.Acolo se gaseste panoul de control cu software-ul spiritual si este o conexiune wireless prin care se transmite informatii in mod constant de la creatorii nostri.

Daca aveti „inchis”acest al treilea ochi,atunci sunteti deconectati de la transmitator, si cele trei cristale care creaza antena cosmica care ajuta si fac transferul de semnale intre diferite planuri dimensionale si lumi nu primesc semnalul cosmic.

Author:

Facebook Comment