Catalog Oriflame c4 - 2015

Catalog Oriflame c4 - 2015
Oriflame Catalog 4 - 2015 (10 martie - 30 martie 2015) Spumă de ras North For Men Fresh Wake Up Cosmetice Oriflame Spumant de baie Love Bubbles Frumuseţe Oriflame Balsam protector Tender Care Rose - Formula noastră clasică, acum cu ulei de trandafir. Iata cum arata noua brosura Oriflame online la urma lasam cea din Romania Catalog Oriflame c4 2015 online brosura valabila intre 10 - 30 martie 2015 Tratament regenerator de noapte Diamond CellularFrumuseţe Oriflame Stick corector cu extract din arbore de ceai Love Nature Cosmetice Oriflame Fard mono pentru pleoape Pure Colour Machiaj Oriflame - Nuanţe uşor de asortat, mate sau cu particule strălucitoare, colecţia ideală de farduri mono pentru pleoape.
Read More

Alimente care pot inlocui medicamentele uzuale

Alimente care pot inlocui medicamentele uzuale
Unele alimente pot inlocui medicamentele uzuale. Iata care sunt:
1.Somonul
Somonul contine un nivel ridicat de omega 3, care ajuta la prevenirea bolilor de inima. Cercetarile arata ca prin consumul de somon o data pe saptamana se reduce riscul atacurilor de cord si scade tensiune arteriala, se reduc problemele cauzate de artrita, previne astmul si cancerul de stomac si san.
2.Morcovii
Morcovii sunt alimente care contin beta-caroten, care ajuta in tratamentele impotriva cancerului, sustin sistemul imunitar si protejeaza arterele. Un morcov pe zi poate reduce riscul de cancer pulmonar si se considera ca ajuta la prevenirea bolilor de ochi, precum cataracta.
3.Ceapa
Cercetarile au aratat ca ceapa ar preveni multe forme de cancer la animale. La oameni, se stie ca ceapa previne cancerul de stomac pentru ca are un continut mare de antioxidanti. O jumatate de ceapa pe zi poate reduce colesterolul si cheagurile de sange.
4.Portocalele
Cu siguranta se stie ca portocalele continmulta vitamina C care ajuta la raceli si gripe, dar in acelasi timp ele pot ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, de stomac, de pancreas si de san. O portocala sau doua pe zi sunt indicate pentru orice tratament.
5.Broccoli
Putina lume stie ca broccoli contine 97% vitamina C, care este foarte eficace in tratarea problemelor de inima. Antioxidantii normalizeaza fluxul sanguin si reduc tensiunea. Fibrele reduc colesterolul si echilibreaza nivelul de zahar din sange, ceea ce ajuta mult celor care sufera de diabet. Se crede si ca broccoli este benefic in prevenirea cancerului gastric, pulmonar si de san deoarece are efect asupra sistemului hormonal.
6.Merele
Un mar pe zi tine doctorul departe, spune o expresie folosita in folclor. Fructele sunt foarte accesibile, practice si sunt usor digerate. Merele contin vitaminele C si A si sunt sunt foarte eficiente in scaderea nivelului de colesterol din sange si reduc riscul imbolnavirii de cancer.
7.Usturoiul
Usturoiul ajuta la reducerea grasimilor din ficat, ale carui functii principale este de dezintoxicare si producere de substante biochimice necesare digestiei – aspecte majore in prevenirea balonarii. Cercetãrile au demonstrat cã utilizarea regulatã a usturoiului în alimentaþie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a arterosclerozei. Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic, fiind si afrodisiac.
8.Ardeiul iute
Pe langa faptul ca e folosit ca si condiment pentru mancare, ardeiul iute reduce riscul cresterii tensiunii arteriale, a atacurilor cerebrale si bolilor de inima. Capsaicina, un ingredient activ al ardeiului iute ajuta la cresterea metabolismului si impotriva atacurilor de foame, in special impotriva poftei pentru dulciuri.
Read More

Sucul de cartof crud si beneficiile acestuia

Sucul de cartof crud si beneficiile acestuia
Iată cum poţi include în ritualul tău de beauty sucul de cartof crud şi care sunt beneficiile acestuia. 
Cartoful este unul dintre cele mai ieftine alimente, care poate fi folosit în bucătărie într-o mulţime de reţete. Dar te-ai gândit vreodată că banalul cartof te-ar putea ajuta să fii mai frumoasă? Uite care sunt beneficiile sale pentru piele şi păr şi de ce ar trebui să îl incluzi în rutina ta de beauty.

Deoarece este alcalin, detoxifiant, bogat în vitamine şi minerale, şi conţine chiar şi o serie de antioxidanţi, sucul de cartofi este ideal pentru piele. Mai exact, sucul de cartof crud poate preveni îmbătrânirea prematură a tenului, hidratează pielea uscată, curăţă tenul de impurităţi, acţionând ca un demachiant natural, tonifică pielea şi te ajută chiar să lupţi împotriva inesteticelor pungi de sub ochi.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste beneficii este să storci unul sau mai mulţi cartofi şi să îţi tamponezi delicat tenul cu o dischetă demachiantă îmbibată în sucul proaspăt. Desigur că poţi folosi acest suc şi în diverse combinaţii, pentru tratamentele naturale pe care ţi le faci singură. De exemplu, pentru o loţiune tonică excelentă, poţi amesteca sucul de cartof cu puţin suc de lămâie, iar în felul acesta te vei bucura şi de parfumul delicat al lămâii.
Read More

Brosura Margo Cosmetics 16 ianuarie - 15 aprilie 2015

Brosura Margo Cosmetics 16 ianuarie - 15 aprilie 2015
Catalog Margo Cosmetics oferta valabila in perioada 16 Ianuarie – 15 Aprilie 2015! Oferte si recomandari speciale: Venin de Vipera, 36.99 lei; apa de parfum Desire Black Woman 29.99 lei; apa de parfum Flower Power 49.99 lei; roll on Jade antiperspirant 9.99 lei; apa de toaleta Charle 5 15.99 lei; vopsea nuantatoare Multi Color 16.99 lei; sampon nuantator Henna Color 7.99 lei; masca par intensiv regeneranta 17.99 lei; crema pentru varice 19.99 lei; spray impotriva transpiratiei picioarelor 12.99 lei; crema antirid cu late de capra 12.99 lei; set pensule pentru make-up 8.99 lei; ruj imperial cu oglinda 9.99 lei; cercei fantezie 6 cm, 9.99 lei; colier Dream 20 cm, 14.99 lei; etc.
Read More

Drojdia de bere folosita ca medicament pentru organism

Drojdia de bere folosita ca medicament pentru organism

Drojdia de bere reprezintă ciuperci de dimensiuni microscopice care se comportă ca medicamente minune, naturale, pentru organism.

Drojdia de bere conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, complexul de vitamina B, vitaminele D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, proteine, lipide şi glucide.
Nu degeaba drojdia de bere este considerată un medicament naturist ce face minuni pentru organism, având în vedere ce conţine.
Drojdia de bere are proprietăţi remineralizante, vitaminizante, antitoxice, antianemice, tonice, antidepresive, hipocolesterolemiante şi hepatoprotectoare.
Drojdia de bere, acest supliment nutritiv, acoperă carenţele de vitamine din complexul B, care, mai ales că, la sfârşit de iarnă şi început de primăvară, afectează majoritatea oamenilor. Aceasta, în condiţiile în care cele nouă vitamine din acest complex sunt indispensabile pentru funcţionarea oricărui organ sau sistem din corp.
Vitamina B1 este necesară pentru sistemul nervos şi cardiovascular, fiind folosită contra bolilor de inimă, contra depresiei şi a asteniei.
Vitamina B2 este esenţială pentru piele, fiind indicată în toate afecţiunile dermatologice.
Vitamina B3 este implicată în procese ce ţin de echilibrarea sistemului nervos, în timp ce vitamina B5 este un stimulent natural al glandelor cortico-suprarenale, mărind rezistenta la infecţii şi la stres.
Vitaminele B7 şi B8 sunt implicate în metabolismul colesterolului şi al proteinelor, fiind importante şi pentru menţinerea sănătăţii şi rezistenţei părului.
Vitamina B9 este un elixir contra anemiei şi pentru menţinerea echilibrului hormonal, în timp ce vitamina B12, care acţionează asupra sistemului nervos, măreşte puterea de concentrare, favorizează eliminarea unor simptome specifice stresului psihic.
Vitamina B15 - ultima descoperită - favorizează schimburile de oxigen la nivelul ţesuturilor şi este un remediu minune contra îmbătrânirii, contra infertilităţii şi a bolilor hepatice.
Drojdia de bere se găseşte în formă proaspătă, uscată sau tablete. O cură cu drojdie de bere durează între 10 şi 30 de zile, se face pauză o săptămână, după care se poate relua tratamentul.
Drojdia de bere proaspătă se poate amesteca cu miere. La o linguriţă de drojdie se pun două linguriţe de miere.
Doza zilnică pentru un adult este de 3 linguriţe de drojdie de bere, care se administrează pe stomacul gol, dimineaţa, la prânz şi seara.
Drojdia uscată (fără aditivi sintetici) se poate consuma în amestec cu suc natural. Două linguriţe de drojdie praf se amestecă cu jumătate de litru de suc proaspăt de morcovi. Se păstrează la frigider şi se consumă amestecul pe parcursul unei zile, în trei fracţii.
Tabletele de drojdie de bere se administrează conform prospectului.



 

Read More

www.antrefrig.ro Campanie Antrefrig 2015

www.antrefrig.ro Campanie Antrefrig 2015
Campania se va desfasura in perioada 15 ianuarie 2015 – 22 februarie 2015.

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe siteul antrefrig.ro fie cu ajutorul adresei de mail personala, fie prin utilizarea contului sau de Facebook si sa urmeze urmatorii pasi:

    Sa completeze formularul de inregistrare cu datele sale de contact reale sau sa se inregistreze folosind contul de Facebook personal;
    In cazul in care userul s‐a inscris in Campanie prin contul de Facebook si este extras ulterior prin tragere la sorti, el va fi contactat de catre reprezentantii Agentiei si va livrat pe mail reprezentantului in termen de 24 de ore de la extragere o poza cu el la dimensiunile minime de 1240 x 800;
    In cazul in care userul s‐a inscris in Campanie prin adresa de email si este extras ulterior prin tragere la sorti, el va avea de incarcat in cadrul procesului de inscriere o fotografie tip portret la dimensiunea minima indicata de Organizator;
    Sa incarce din propriul calculator, sau sa inregistreze utilizand functia siteului, un segment vocal in care sa rosteasca intr‐un mod clar cuvintele “FICAT, FICAT”
    In urma inregistrării, participantului i se va crea o pagina individuala in care va avea disponibila noua reclama publicitara a brandului Antrefrig in cadrul careia vocea Porcusorului Antrefrig va fi inlocuita cu inregistrarea sa incarcata anterior.
    Dupa inscrierea corecta si completa pe site conform pasilor precizati mai sus, participantul va primi in termen de maxim 48 de ore un mail in care i se va confirma validarea inscrierii sale si in care i se va preciza linkul catre pagina sa individuala generata pe siteul antrefrig.ro. Pagina va contine reclama TV personalizata cu vocea sa, caseta cu codul de importare a clip‐ului (embed script) si optiuni de distribuire a clipului pe retelele de socializare.   

In fiecare saptamana Organizatorul va alege prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi si validati pana la data extragerii un anumit numar de voci ce vor fi difuzate in reclamele TV in perioada Campaniei. Numarul de voci extrase si distribuie in spoturi in urmatoarea ordine saptamanala:

    Saptamana 1 (extragere din perioada 15 ianuarie ‐ 18 ian 2015) ‐ un numar de 9 voci
    Saptamana 2 (extragere din perioada 19 ianuarie ‐ 26 ianuarie 2015) ‐ un numar de 13 voci
    Saptamana 3 (extragere din perioada 27 ianuarie ‐ 2 februarie 2015) ‐ un numar de 13 voci
    Saptamana 4 (extragere din perioada 3 februarie ‐ 9 februarie 2015) ‐ un numar de 4 voci

Participantii ale caror voci inregistrate pe siteul Campaniei vor fi incluse in reclamele TV vor fi alesi prin tragere la sorti cu 2 zile inainte de saptamanile de difuzare. Ei vor fi anuntati ulterior si pe pagina de Facebook a brandului in cadrul unor postari.

In cadrul fiecarei sesiuni de tragere la sorti Organizatorul va extrage si un număr de 10 participanti (voci) ca rezerve pentru a putea înlocui participanții extrasi care nu livrează  în timp util imaginile necesare finalizarii materialelor pentru editarea reclamelor TV.
Participa la concurs
Read More

Concurs Activia 2015, Provocarea Activia

Concurs Activia 2015, Provocarea Activia
Concursul va incepe pe data de 15 ianuarie 2015, ora 10:00:01 si va dura pana la 15 martie 2015, ora 23:59:59.

In cadrul Campaniei participa urmatoarele produse:

    Activia natur 140g
    Activia musli piersici 125g
    Activia musli capsuni 125g
    Activia musli 125g
    Activia germeni grau 125g
    Activia cereale integrale fructe de padure 125g
    Activia de baut natur   320g
    Activia de baut fibre 320g
    Activia de baut capsuni kiwi 320g
    Activia de baut visine 320g
    Activia de baut cereale integrale fibre fructe de padure 320g
    Activia de baut pepene rosu 320g
    Activia de baut rodie zmeura 320g
    Activia fructe piersici fr. Pasiunii 125g
    Activia Light Natur 125g
    Activia de baut afine 320g
    Activia Light Capsuni 150g
    Activia Mic Dejun fulgi porumb 168g
    Activia Light Cereals 150g
    Activia Mic Dejun fulgi cereale 168g
    Activia Light Ananas 150g
    Activia  Mic  Dejun extracereale 0% 168g
    Activia Light Fructe de Padure 125g
    Activia  Mic  Dejun capsuni fulgi cereale 168g
    Activia Light Cirese 125g
    Activia Mic Dejun 3in1
    Activia Fibre 171,5g
    Activia Fructe lamaie 125g

Pentru a participa la acest program, participantii trebuie sa consume zilnic, pe perioada Campaniei, cel putin unul din produsele participante timp de 14 zile consecutiv. Daca la expirarea celor 14 zile consecutive nu vor fi multumiti, atunci pot solicita sa li se returneze banii pentru cele 14 produse cumparate si consumate. Pretul la care se va face restituirea banilor pentru cele 14 produse cumparate si consumate este pretul din Anexa 1.

Pentru a li se returna banii, participantii vor trebui sa procedeze dupa cum urmeaza:

    Participantii trebuie sa sune la Infoline la numarul de telefon 021.207.00.30 (linie telefonica cu tarif normal) de Luni pana Vineri intre orele 9 – 18, sa indice motivul pentru care nu au fost multumiti de produs, si sa­‐si declare datele personale (nume, prenume, telefon, cont iban si adresa completa), in vederea inscrierii acestora in baza de date a Organizatorului.
    După ce au sunat la Infoline, pentru a face dovada cumpararii si consumarii produselor, Participantii trebuie sa trimita intr-­un plic inchis si timbrat corespunzator, 14 capace ale produselor participante, la OP 15 CP 200 Bucureşti impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa completa, cont IBAN si numarul de telefon), bonurile fiscale ce dovedesc achizitia celor 14 produse si o scrisoare in care sunt mentionate motivele pentru care cumparatorii doresc returnarea banilor. Pentru a participa la program, plicurile trebuie expediate la OP 15 CP 200 Bucureşti pana la data de 31 martie 2015, inclusiv (data postei).
    Avand in vedere conditia esentiala a acestui program ca Participantii sa consume Activia timp de 14 zile, nu se vor lua in considerare plicurile expediate la OP 15 CP 200 Bucureşti anterior datei de 29 ianuarie 2015 inclusiv (data postei). Data de pe bonurile fiscale trebuie sa fie anterioara datei la care s-­a facut expeditia si cel putini un produs sa fie achizitionat cu minim 14 zile inainte de data postei.

Consumatorii care nu indeplinesc aceste conditii in ordinea si conform celor stabilite in paragraful anterior nu au dreptul sa participe la program.

In cazul 4 pack‐ului de Activia vor fi luate in considerare foliile individuale ale fiecarui pahar. In cazul Activia de baut natur 320g, Activia de baut fibre 320g, Activia de baut capsuni kiwi 320g, Activia de baut visine 320g, Activia de baut cereale integrale fibre fructe de padure 320g, Activia de baut pepene rosu 320g, Activia de baut rodie zmeura 320g, Activia de baut afine 320g se va lua in considerare capacul verde al sticlei.

Fiecare participant ce finalizeaza un program de 14 zile are dreptul sa solicite restituirea banilor o singura data.

Fiecare concurent poate sa participe o singura data in campanie chiar daca foloseste adrese (sau nr de telefon) diferite, in caz contrar va fi descalificat.

Unei persoane i se poate rambursa contravaloarea in lei a 14 dintre produsele specificate in Anexa 1, cumparate si consumate, o singura data pe parcursul derularii ofertei promotionale (indiferent de numarul de plicuri expediate).

Banii vor fi expediati in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii plicurilor, prin mandat postal cu confirmare de primire sau virament bancar, la adresa comunicata, iar cheltuielile de rambursare vor fi suportate integral de Organizator.

Participa la concurs
Read More

Alimente negre sanatoase

Alimente negre sanatoase
Iata si cele mai cunoscute alimente negre de pe piata:
Fasolea neagra
Fasolea neagra este bogata in fibre si are o digestie lenta, fapt ce permite formarea microorganismelor sanatoase in sistemul digestiv. Impreuna cu orezul brun, fasolea neagra formeaza combinatia perfecta de proteine, foarte necesara in dietele vegetarienilor. De asemenea, fasolea neagra contine molibden, un mineral care ajuta la defalcarea sulfatilor pe care ii gasim in vin. Este bogata in vitamina B6 si acid folic, prin urmare este alimentul perfect pentru femeile insarcinate, dar si pentru cei care au probleme cu stresul.

Ceaiul negru este savuros atat simplu, dar si in diferite combinatii, fiind cunoscut pentru calitatea de a reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. In plus, protejeaza oasele si, prin continutul de polifenoli, sprijina memoria si invatarea, reducand riscul aparitiei Parkinsonului.
Semintele de chia negre

Toate semintele de chia sunt foarte sanatoase datorita cantitatii mari de acizi grasi Omega-3. Acestea ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, sprijina digestia si ofera energie, prin intermediul proteinelor pe care le contine.
Orezul negru

Il gasim mai ales in combinatia “orez salbatic” si este probabil cel mai sanatos tip de orez. Este cel mai bogat din punct de vedere al cantitatii de fibre si priteine si are mai multi antioxidanti si antocianine decat murele. Are in compozitia sa vitamina E, avand proprietatii anti-inflamatorii si capacitatea de a vindeca nenumarate boli.
Piperul negru

Piperul negru este cel mai raspandit dintre alimentele negre si este cunoscut pentru proprietatea de a creste capacitatea organismului de a absorbi nutrientii cu circa…2000%!! In plus, stimuleaza enzimele din interiorul tractului digestiv facand digestia mai usoara, astfel ca scapi de senzatia de balonare si de gaze.
Lintea neagra

Lintea neagra este o leguma foarte sanatoasa care elibereaza puterea antocianinelor de a sprijini functiiel cerebrale, imbunatatind memoria. O cana de linte neagra contine 18 g fibre, se gateste usor si este printre putinele de acest tip pe care nu trebuie sa le tii la inmuiat inainte de preparare.
Murele negre


Murele sunt cunoscute pentru cantitatea mare de antioxidanti, dar nu sa o ignoram si pe cea de vitamina C. Este cel mai eficient aliment pentru pastrarea tenului tanar si frumos si este, de asemenea, un ajutor de nadejede pentru memorie si invatare. a.
Quinoa neagra

Toate tipurile de quinoa descriu alimentul proteic perfect. Cea neagra insa, este bogata in vitamina E, in mangan si fosfor, acid folic, zinc si fibre dietetice. Este un aliment pe care ar trebui sa-l consumi saptamanal.
Usturoiul negru


Usturoiul negru este produs in urma unui proces de fermentatie care foloseste otet balsamic si lemn dulce. Este un aliment la moda, dar are si nenumatate beneficii pentru sanatate.
Read More

Concurs bere Burger 9 ianuarie - 31 decembrie 2015

Concurs bere Burger 9 ianuarie - 31 decembrie 2015
Campania se va desfăşura începând cu data de 09 ianuarie 2015 şi va dura până pe 31 decembrie 2015, pe teritoriul României, în limita stocului disponibil de produse participante la promoţie.

La această Campanie participă produsele de mai jos, produse comercializate de către Organizator şi care au tipărite pe etichete însemnele campaniei promoţionale “Bere bună și bani gheață 2015”, în limita stocului disponibil:

    Bere Burger 0,5L PET
    Bere Burger 1L PET
    Bere Burger 2,5L PET
    Bere Burger 0,5L sticlă
    Bere Servus 2,5L PET
    Bere Servus 0,5L sticlă
    Bere Favorit 2L PET
    Bere Favorit 0,5L sticlă

În cadrul prezentei campanii, cumpărând oricare din produsele Burger, Servus sau Favorit din sortimentele menţionate mai sus, se vor putea câştiga suplimentar:

    5 premii x 50.000 lei
    50 premii x 5.000 lei
    300.000 bucăţi bere Burger 2,5L PET

Mesajele referitoare la premiile din campanie pot fi descoperite sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă ale oricărui produs participant la Campanie.

Pentru a participa la această Campanie, participanţii trebuie:

    să cumpere pe perioada promoţiei, din magazine, oricare dintre produsele participante, care au inscripţionate pe etichete însemnele campaniei promoţionale "Bere bună și bani gheață 2015";
    să caute sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă unul din următoarele mesaje:

Mesaje câştigătoare:

    50.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “50.000 RON” vor câştiga suma de 50.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „50.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului, în baza unui Proces Verbal de predare primire, la sediul acestuia din Oradea, str. Teatrului, nr.1-2, jud. Bihor, pentru validarea şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 50.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile.
    5.000 RON - Participanţii care vor descoperi mesajul “5.000 RON” vor câştiga suma de 5.000 lei. Pentru a intra intra în posesia premiului, participanţii care au descoperit mesajul „5.000 RON” vor trebui să apeleze numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă. Participanţii trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător şi să le predea reprezentantului Organizatorului din teritoriu, în baza unui Proces Verbal de predare primire, pentru validare şi demararea formalităţilor pentru intrarea în posesia premiului. Contravaloarea premiului de 5.000 lei va fi transferat în contul bancar menţionat de câştigător, după ce acesta a fost validat de către Organizator, în termen de maxim 60 de zile de la data semnării Procesului verbal de predare primire a capacului cu mesajul câştigător sau a porţiunii răzuibile a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător.
    Ai castigat Burger 2,5 L PET - Participanţii care vor descoperi mesajul „Ai castigat Burger 2,5 L PET”, vor câştiga o bere Burger 2,5L PET. Participanţii care vor gasi mesajul „Ai castigat Burger 2,5L PET”, inscripţionat sub capacele de bere ambalată în PET sau pe porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă pe care se află tipărit mesajul câştigător trebuie să păstreze în original capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă şi să le predea reprezentanţilor magazinelor participante la campanie pentru validare şi intrarea în posesia premiului, făcând dovada împlinirii vârstei de 18 ani la data începerii campaniei. Câştigătorii acestor premii vor putea să îşi ridice premiile din magazinele participante la campanie din lista afişată pe pagina burger.ro, la secţiunea Lista magazine participante.

Mesaje necâştigătoare:

    “Mai incearca” - Participanţii care vor descoperi mesajul “Mai incearca” nu câştigă niciun premiu în cadrul acestei campanii promoţionale.



Premiile în produse pot fi revendicate până cel târziu în data de 31 decembrie 2015. Premiile în bani pot fi revendicate până cel târziu în data de 08 ianuarie 2016, ora 16.00, la numărul de telefon inscripţionat în interiorul capacului câştigător sau porţiunea răzuibilă a etichetelor de pe spatele sortimentelor de bere ambalată în sticlă.

    Pentru a intra în posesia premiilor în produse câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor magazinelor participante capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
    Pentru a intra în posesia premiilor în bani câstigătorii vor trebui să pună la dispoziţia reprezentanţilor Organizatorului următoarele:
        capacul cu mesajul câştigător sau porţiunea de etichetă răzuibilă pe care se află tipărit mesajul câştigător
        date de contact corecte (nume, prenume, adresă de domiciliu, nr. telefon)
        copia după CI/BI valabil în conformitate cu originalul, pentru validarea de către Organizator a câștigătorilor și pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale aferente
        dovada cu numărul de cont bancar semnată şi ştampilată de bancă la zi unde i se va vira contravaloarea premiului câştigat.
Read More

Guseppe condimenteaza pizza cu premii, Concurs Dr. Oetker 2015

Guseppe condimenteaza pizza cu premii, Concurs Dr. Oetker 2015
Cumpără oricare sortiment de Pizza Guseppe sau Mini Guseppe în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2015, înscrie codul promoţional de pe baza stickerului prin SMS la 1821 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Telekom) sau online. Poţi câştiga marele premiu o mașină decapotabilă Fiat 500 Cabrio (1.2l 69 CP, culoare galbena), premii săptămânale (4 × smartphone Samsung Galaxy S4 şi 5 × tableta Samsung Galaxy Tab 3) sau, în fiecare zi, 25 de extraşanse pentru marele premiu.
Participa acum la acest concurs !



Vă puteți înscrie online pe www.oetker.ro urmând pașii următori:

1. Deschideți într-un browser pagina www.oetker.ro Acolo veți vedea detalii despre promoția Pizza Guseppe și un link către înscriere "Înscrie-te în promoție aici"
2. Puteți intra direct în pagina concursului accesând www.promoții-oetker.ro/guseppe-condimentează-pizza-cu-premii
În meniului concursului apăsați pe "Înscriere"
3. În formularul de înscriere introduceți codul promoțional și numărul dumneavoastră de telefon
Ce puteți câștiga?


  • marele premiu: Fiat 500C
  • zilnic: 25 extra șanse pentru marele premiu
  • săptămânal: 4 Samsung Galaxy S4, 5 Samsung Galaxy Tab 3.
Read More

Campanie Dero 2015

Campanie Dero 2015
Castiga in fiecare zi una din cele 3 haine de colectie unicat create de un designer roman
Cumpara pachetele DERO cu eticheta promotionala in perioada 1 februarie – 12 aprilie 2015, cauta catalogul din interior.
Trimite codul unic tiparit in catalog prin sms la 1899 sau pe facebook.com/dero-e-al-tau si poti castiga in fiecare zi una din cele 3 haine de colectie
Mai multe detalii pe ambalajele DERO si pe Dero.ro incepand cu 1 februarie
Read More

www.kissfm.ro/bigbang Campanie Kiss FM 2015

www.kissfm.ro/bigbang Campanie Kiss FM 2015
“Campania Kiss FM Big Bang” va incepe in data de 17.01.2015 si se va desfasura pana la data de 03.04.2015
inscrierea prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0735 600 100 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu numele, prenumele si orasul in care receptioneaza postul de radio „KISS FM” sau pe www.kissfm.ro
PREMIILE
Fondul maxim de premiere in bani este de 100.000 (osutademii) EURO.
Participa la concurs
Read More

Xiaomi Mi Note pret si specificatii

Xiaomi Mi Note pret si specificatii
Compania Xiaomi, un adevar superstar in China, vine acum cu un gadget cu gadget care se dueleaza fara probleme cu iPhone 6 Plus sau Galaxy Note 4.
Chinezii au creat un design indraznet la noul Xiaomi Mi Note. Smartphone-ul vine cu un ecran de 5,7 inch la 1080x1920p si o densitate de pixeli de 387ppi. Phabletul a primit o carcasa metalica si masoara doa 6,95mm, adica este mai subtire decat iPhone 6 Plus, care are 7,1mm grosime. Tot la partea de design remarcam bezelurile de doar 0,2mm.
Si acum sa vedem ce are Xiaomi Mi Note sub capota. Gadgetul a primit un cip Snapdragon cu procesor quad-core la 2,5GHz si Adreno 330. Smartphone-ul este 4G, iar RAMii sunt in numar de 3. Mai gasim o camera principala de 13MP de la Sony cu f/2.0, stabilizare optica a imaginii si blitz dual LED de la Philips. Cealalta camera a lui Xiaomi Mi Note are 4MP si foloseste tehnologia UltraPixel. Avem si o baterie marisoara, de 3000mAh cu QuickCharge 2.0.
Xiaomi Mi Note foloseste interfata MIUI de la Xiaomi pusa peste un Android 5.0 Lollipop.
Pretul este de in jur de 370 de dolari pentru modelul cu 16GB si de 450 de dolari pentru cel cu 64GB spatiu de stocare. Gadgetul este la vanzare in China.
Read More

Din primavara la PRO TV, Vine Cheful

Din primavara la PRO TV, Vine Cheful
După succesul MasterChef, Pro TV pregătește lansarea unui nou show culinar. Un clip de promovare care rulează de o săptămână pe canalul din Pache Protopopescu sugerează că postul se pregătește să lanseze o nouă emisiune de cooking, destinată proprietarilor de restaurante.

Pro TV a achiziționat formatul Kitchen Nightmares pe care îl va dezvolta sub numele VINE CHEFul.

Pro TV SA a depus la finele anului trecut o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) în vederea înregistrării acestei marci. Despre acest subiect a scris, inițial, DailyBusiness.ro.

Emisiunea va fi produsă de Compania germană Constantin Entertainment GmbH.

Kitchen Nightmares este un format american de reality-show difuzat initial de Fox. Cheful Gordon Ramsay, vedeta show-ului, era invitat de patronii unor restaurante falimentare să le conduca timp de o săptămână afacerea, în incercarea de a o pune din nou pe picioare. Premiera acestui format a avut loc în septembrie 2007.

Este de marcat faptul ca acelasi maestru bucatar, Gordon Ramsay, este acum gazda unui alt show de cooking, Hell’s Kitchen, a carui licență a fost preluată în Romania de postul concurent, Antena 1.
Read More

Remedii naturale daca iti tremura mainile

Remedii naturale daca iti tremura mainile
Pentru aceasta boala se pun 50g de sunatoare , 20g de poroinic ( untul vacii ) - de la plafar , 20g de ciubotica-cucului , 10g de boabe de ienupar si 10g de cimbrisor.

Toate ingredientele se pun intr-o sticla si se acopera cu tuica de fructe de 40 de grade.

- se pastreaza la o temperatura constanta 20-30 de grade si se lasa la macerat 14 zile agitandu-se sticla de 2-3 ori pe fiecare zi.

Dupa 14 zile se strecoara si se trage intr-o alta sticla.
Din aceasta tinctura se adauga in ceaiul facut din urmatoarele plante :

- frunze de frasin

- flori de sunatoare

- coada-soricelului

- salvie

- coada-calului

Toate aceste plante se amesteca la un loc si se prepara din ele un litru de ceai ( pentru 1L de ceai se vor pune 3 linguri din amestecul de plante).

Pentru 1L de ceai se pun 4 linguri de tinctura.

- Indicat este ca sa se bea cate 2 inghitituri de ceai ( cald) DIN ORA-N ORA.

 Ceaiul se pastreaza in termos pentru a ramane cat mai mult timp cald.

Daca acest lucru nu este posibil , atunci se beau 3 cani de ceai pe zi - dimineata , pranz si seara.

 Pentru o vindecare sigura si rapida se va urmarii consumul lui din ora-n ora dupa cum s-a precizat mai sus

Pe langa toate aceste se vor mai face si bai calde dupa cum urmeaza :

Se prepara un ceai in cantitati mari 10-50L de apa si:

- varfuri proaspete de molid 

- sunatoare

- coada-soricelului

- si cimbrisor

De exemplu daca introduceti doar mainile in acest ceai pentru baie - se vor folosi 10L de ceai - care se prepara din 4 pumni de plante din fiecare planta - sau - cate 10 plicuri de ceai din fiecare planta ( de la plafar).

Durata unei bai este de 20 de min - apa de la o baie se mai poate refolosi inca de 2 ori reincalzita.

Se face o baie la 5 zile timp de o luna.
Read More

Extractul de pin poate trata psoriazisul si hemoroizii

Extractul de pin poate trata psoriazisul si hemoroizii
Cercetarile au demonstrat ca extractul de pin maritim francez, picnogenolul, poate trata psoriazisul si hemoroizii, reducand de asemenea si hipertensiunea

Psoriazisul si picnogenolul

In cadrul unui studiu efectuat la Universitatea Chieti-Pescara din Italia, cercetatorii au testat pacienti cu cazuri moderate pana la grave de psoriazis. Timp de trei luni, jumatate dintre pacienti au primit zilnic 150 de miligrame de extract de pin (produs cu marca inregistrata) si cealalta jumatate cel mai bun medicament din medicina alopata.

Dupa cele trei luni, pacientii cu picnogenol au avut rezultate mult mai bune decat grupul cu tratament conventional. Grupul care a primit extract de pin a manifestat o retinere mai mare a apei la nivelul pielii si o reducere a simptomelor – inclusiv eritemul, induratia si descuamarea – comparativ cu grupul de control.

La o analiza finala, pacientii cu picnogenol au avut un grad de vindecare in medie cu 32 % mai mare si o reducere cu 36 % a costurilor de tratament in comparatie cu grupul de control. Mai mult, semnele de imbunatatire in randul pacientilor au fost mai mari la cei cu cazuri mai grave de psoriazis, noteaza viataverdeviu.ro.

Extractul de coaja de pin accelereaza timpul de vindecare al hemoroizilor

Efectul vindecator al extractului de pin asupra pielii se reflecta si asupra uneia dintre afectiunile cronice foarte dureroase pentru unii: hemoroizii.

In cadrul unui alt studiu efectuat la Universitatea Chieti-Pescara din Italia, cercetatorii au testat 49 de femei cu cazuri cronice de hemoroizi (gradul 3 si 4) aparute in urma nasterii. Jumatate din grup a primit zilnic 150 miligrame de extract de picnogenol din coaja de pin si cealalta jumatate a fost supusa celui mai bun tratament medicamentos obisnuit. Tratamentul a durat sase luni.

La finalul celor sase luni, 75 % dintre pacientii pe picnogenol nu mai aveau simptome de hemoroizi, in timp ce din grupul de control procentul a fost de 56 %.

Cu cat erau mai cronice si mai severe afectiunile, cu atat rezultatele au fost mai bune la extractul din coaja de pin. 70% dintre cele cu hemoroizi gradul 4 care au luat coaja de pin au scapat de simptome dupa sase luni, in timp ce in grupul de control procentul a fost de numai 36%.

Picnogenolul, hipertensiunea si circulatia sangelui

Cel putin o parte dintre aceste efecte pozitive ale picnogenolului apar ca urmare a faptului ca extractul imbunatateste sanatatea vaselor de sange, reduce placile si mareste circulatia sangelui. Acest lucru este in special util pentru vasele mai mici de sange – ca cele care hranesc celulele pielii.

Cercetatorii au testat 93 de pacienti cu afectiuni ale sangelui/arterelor – dintre care 32 aveau presiune arteriala ridicata, 31 nivel ridicat de colesterol si 30 probleme cu zaharul (hiperglicemici) – impreuna cu 31 de pacienti sanatosi. Problema nu era doar cu presiunea sangelui, ci si cu circulatia sangelui – masurat cu laser Doppler – sau LDF.

Fiecare dintre afectiunile de mai sus are legatura cu o reducere a fluxului sanguin datorita lipsei de flexibilitate dintre peretii vaselor de sange si existenta placii la nivelul vaselor de sange – care blocheaza partial circulatia sangelui prin vene si artere. Dupa doua sau trei luni de tratament cu picnogenol 150 miligrame pe zi, cercetatorii au descoperit ca cele patru grupuri aveau circulatia sangelui accelerata si presiunea arteriala redusa.

Dupa doua luni, cercetatorii au descoperit ca viteza sangelui a crescut cu pana la 54 %, iar dupa trei luni, cu pana la doua treimi. De asemenea, dializanta ionica efectiva (indicatorul EID) – un indicator de dializa al fluxului sanguin si claritate a ureei – a crescut cu peste 14 % la opt saptamani si cu 19 % la doisprezece.

Iar valorile pentru circulatia sangelui la pacientii cu afectiuni arteriale au fost comparative cu valorile pentru circulatia sangelui la pacientii sanatosi numai dupa trei luni. Dar grupul sanatos a manifestat si un nivel crescut al circulatiei sangelui dupa trei luni.

Pe langa acest efect – si, probabil, influentandu-l direct – cercetatorii au descoperit ca extractul din coaja de pin a redus semnificativ stresul oxidativ la subiecti. Stresul oxidativ este asociat cu placa arteriala si un nivel de colesterol LDL ridicat, pe masura ce peroxidarea lipidelor transforma lipo proteinele de densitate redusa in radicali liberi, ceea ce afecteaza peretii vaselor de sange.
Read More

Ceaiul de soc este un excelent detoxifiant si ajuta la scaderea in greutate

Ceaiul de soc este un excelent detoxifiant si ajuta la scaderea in greutate
Socul este folosit inca din antichitate datorita efectelor sale terapeutice puternice. Se spune despre sambucul nigra, denumirea stiintifica a plantei, ca ajuta la tratarea mai multor afectiuni ale organismului. Sa vedem si noi care sunt beneficiile ceaiului de soc asupra organismului!

Detoxifiere

Ceaiul de soc este un excelent detoxifiant si ajuta la scaderea in greutate, in curele de slabire. Ceaiul are un puternic efect diuretic si laxativ.

Probleme respiratorii

 

Florile de soc ajuta la tratarea gripei, a racelii, sinuzitei, febrei si chiar a problemelor respiratorii. Sunt recomandate fie ceaiuri din flori de soc, fie bai de aburi.

Eficient in constipatie

Fiind un laxativ natural, ceaiul de soc ajuta la problemele digestive precum constipatia sau balonarea. In plus, are efect analgezic, putand fi de ajutor in tratarea durerilor de cap.



Sistemul imunitar

Ceaiul de soc ajuta si la intarirea sistemului imunitar. Mai mult decat atat, acesta stimuleaza circulatia sangvina, ajutand in acest fel mentinerea unei inimi sanatoase.

Antioxidant

Fructele de soc au proprietati antioxidante, fiind folosite in prepararea mastilor antiimbatranire. Puterea antioxidanta a ceaiului de soc ajuta si la eliminarea toxinelor din organism.

Cum prepari un ceai de soc?

In 250 de ml de apa fiarta se adauga o lingurita de flori de soc, apoi se acopera vasul timp de 5 minute. Strecuram si indulcim doar cu miere, daca este cazul. Se pot bea chiar si 2 cani de ceai dupa masa, pentru slabire si detoxifierea organismului.

Contraindicatii

Tinctura din fructe de soc nu se va administra nediluata, deoarece este prea puternica. Nu se recomanda consumul tincturii in caz de diaree. In cazul ingerarii unei cantitati mari, pot aparea simptomele intoxicatiei cu soc: diaree, deshidratare, voma sau arsuri gastrice.
Read More

Semne care prevestesc un atac cerebral

Semne care prevestesc un atac cerebral
Atacul cerebral a devenit o afectiune tot mai intalnita. Se pare ca stilul de viata sedentar, dublat de o alimentatie proasta ar contribui foarte mult la potentarea unei astfel de afectiuni. Cand, din diverse motive, sangele si oxigenul nu mai pot ajunge la creier, are loc un atac. Unul dintre semnele principale ale accidentelor vasculare sunt durerile de cap care nu au motive clare.

Iata care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le testezi, in cazul in care ai impresia ca durerile tale de cap se dovedesc a fi un semn al accident vascular cerebral:

- slabiciune brusca sau amorteala, in special pe una din partile corpului;

- stare brusca de confuzie;

- probleme in a vorbi si a intelege ce ti se spune, aparute brusc;

- dificultate in a vedea cu unul din ochi (sau chiar incetosarea totala a privirii), aparuta brusc;

- ameteala brusca, pierderea echilibrului sau dificultate la mers;

- nu poti zambi decat asimetric;

- unul dintre brate te trage in jos, daca incerci sa ridici mainile;

- ai dificultati mari in a vorbi.
Read More

Catalog BonPrix ianuarie - iulie 2015

Catalog BonPrix ianuarie - iulie 2015
Catalog BonPrix din 5 ianuarie – 5 iulie 2015

Trenduri pastelate pentru primavara
Catalog BonPrix de oferte si promotii, valabil in perioada 5 ianuarie – 5 iulie 2015. Sweet Pastels.
Cele mai bune oferte de primavara de la BonPrix
Read More

Catalog Lidl 19 - 25 ianuarie 2015

Catalog Lidl 19 - 25 ianuarie 2015
Lidl catalog - Rasfat pentru bebelusul tau 19 - 25 ianuarie 2015
Husă de pat, din fleece, microfibră, 4 modele
39.99 Lei
1 buc.
material: 100% poliester
dimensiune: 140 - 160 x 200 x 25 cm

Pernă electrică, 3 modele
54.99 Lei
1 buc.
cu oprire automată după cca. 90 de minute
reglare electronică a temperaturii cu sistem de siguranţa
element de comandă detașabil cu indicator luminos
putere: 100 W

Set umidificatoare, 2 bucăţi, 2 modele
19.99 Lei
1 set
preț / buc.: 10
Variante la alegere:
• din oţel inoxidabil cu inel elastic pentru protejarea caloriferului
• din sticlă satinată cu suport din oţel inoxidabil

Lenjerie de pat, din fleece, microfibră, 4 modele
89.99 Lei
1 set
material: 100% poliester
dimensiune: 200 x 220 + 2 x 50 x 70 cm
Read More

Legaturi de sange - telenovela portugheza

Legaturi de sange - telenovela portugheza
Acțiunea din Legături de sânge începe în 1984. Rezumăm principalele momente din serial: o familie înstărită decide să își petreacă după amiaza lângă un rău în nordul Portugaliei. Ines și Marta, fiicele se ceartă din cauza unui păpuși și din neatenție cad în râu. Tatăl lor reușește să o salveze pe Ines dar moare încercând să o salveze și pe Marta. Un cuplu, o găsește pe Marta și decide să o înfieze. Maria va deveni Diana. În 2010 o găsim pe Diana, nemulțumită de sărăcia în care se găsește. Asistă la o discuție între părinții adoptivi și își dă seama că nu este fiica biologică. Când Diana îşi află adevăratele origini şi îşi dă seama că ar fi putut avea o viaţă mai bună, decide să se răzbune pe cei pe care îi consideră vinovaţi de traiul mizer pe care l-a avut.

Vor fi “legăturile de sânge” mai puternice decât dorinţa de răzbunare? Aflaţi urmărind producţia portugheză de la primul la ultimul episod, care a primit premiul Emmy, pentru “cea mai bună telenovelă”, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Prima TV.
Număr sezoane: 1
Număr episoade: 322
Limba: portugheză
Actori: Diana Chaves, Joana Santos, Diogo Morgado
Read More

www.mereumaimult.ro, Promotie Pall Mall 2015

www.mereumaimult.ro, Promotie Pall Mall 2015
www.mereumaimult.ro - concurs Pall Mall 2015 

Timp de o lună și jumătate, ai șanse să câștigi un salariu de șef pentru tot anul și motive de sărbătoare în fiecare zi. Peste 300.000 de premii garantate se includ în motivele de sărbătoare în fiecare zi.
Pe perioada campaniei, participanții vor trebui să introducă codul unic pe www.mereumaimult.ro sau prin SMS la 1833 (număr cu tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, Telekom).

Premiile garantate se pot ridica din benzinăriile Mol. Pentru lista completă a magazinelor participante la promoție accesați www.mereumaimult.ro.

Promoția www.mereumaimult.ro Salariu de șef va începe pe 12 ianuarie 2015 și se va încheia pe 22 februarie 2015.
Read More

Promotie Isostar 2015 pe www.provocarea.isostar.com.ro

Promotie Isostar 2015 pe www.provocarea.isostar.com.ro
Promotia "Alearga de Paste la Paris cu Isostar!" se va derula in perioada 15 decembrie 2014 - 8 februarie 2015, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt toate produsele apartinand marcii Isostar aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza produse de nutritie sportica Isostar de pe intreg teritoriul Romaniei.

Inscrierea in campanie se poate realiza completand un formular de participare prin intermediul website-ului Isostar.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze produse participante de minimum 30 de lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa si sa se inscrie, in perioada 15 decembrie 2014 si 8 februarie 2015 prin accesarea site-ului de concurs sau aplicatia speciala de pe pagina de Facebook Isostar si completarea formularului de inscriere.

Un participant are dreptul la maxim 3 inscrieri valide pe toata durata campaniei.

Bonurile fiscal sau factura prin care un participant achizitioneaza produse participante si pe baza carora se inscrie in promotie trebuie sa fie emise in perioada desfasurarii acesteia si inaintea efectuarii inscrierii in promotie si sa aiba valoarea minima de 30 lei, TVA inclus.

In cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti electronica:

    120 de premii constand in 1 Bidon multisport Blue, Editie Speciala
    80 de premii constand in 1 tricou din bumbac inscriptionat
    40 de premii constand in 1 prosop din bumbac brodat
    1 premiu constand intr-un pachet participare gratuita pentru 2 persoane la evenimentul sportive Marathon de Paris, Franta in perioada 10 aprilie - 13 aprilie 2015. Premiul include taxa de participare la cursa, transport cu avionul dus - intors pe ruta Bucuresti - Paris Beauvais - Bucuresti, transfer cu autocarul aeroport Beauvais, 3 nopti cazare in camera dubla, hotel 3*, mic dejun.

In data de 10 februarie 2015 se vor trage la sorti castigatorii celor 241 de premii si ulterior cate 3 rezerve pentru fiecare categorie.
Read More

Cum faci siropul de tuse acasa

Cum faci siropul de tuse acasa
Suntem în sezonul virozelor, iar una dintre cele mai neplăcute probleme legate de această perioadă este tusea. De aceea, azi îţi propunem o reţetă sută la sută naturală, din ingrediente accesibile, pentru ca tu să-ţi poţi prepara un sirop de tuse eficient, chiar la tine acasă.
În acest scop, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: 200 ml de suc proaspăt de ananas, sucul de la o lamâie, un vârf de linguriţă de ghimbir ras, 2 linguriţe de miere şi un vârf de linguriţă de boia iute.
Ceea ce puţini dintre noi ştiu, este că sucul proaspăt de ananas este de cinci ori mai eficient în combaterea tusei, comparativ cu clasicele siropuri. Acesta este un lucru dovedit de către specialişti, prin studii recente, care au arătat, de asemenea, că sucul de ananas are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi antibacteriene, datorită enzimelor pe care le conţine.
Aşadar, data viitoare când tuşeşti şi vrei să dai fuga la farmacie pentru un sirop de tuse, încearcă această reţetă. Nu numai că vei ştii exact ce conţine siropul pe care îl vei consuma, dar vei putea controla în acest fel şi conţinutul de zahăr care, după cum bine ştii, este foarte crescut în siropurile obişnuite, din farmacii.
Read More

Implanturile extraterestre un mare mister

Implanturile extraterestre un mare mister
În ianuarie 1996, în apropiere de orașul brazilian Varginha, un OZN s-a prăbușit. Există mulți martori oculari care susţin cu tărie acest lucru. Corpurile extratereștrilor au fost recuperate și duse într-un laborator unde medicii au făcut autopsia.
La intervenția pentru recuperarea cadavrelor au participat și reprezentanți ai poliției și ai jandarmilor.
Unul dintre medicii care a participat la acest eveniment a declarat că numai peste câțiva ani, poate vorbi despre acest incident.
În ziua accidentului, trei tinere se îndreptau spre casă. Erau în apropierea unui teren viran, când au observat o creatură care nu era nici om, nici animal. În aer era un miros ciudat. În momentul întâlnirii, creatura a rămas pe loc, părea rănită. Fetele au luat-o la fugă. La scurt timp în zonă avenit o echipă formată din localnici, care au văzut nişte urme ciudate pe nisipul din zonă. Creatura, însă, dispăruse.
O infirmieră care lucra la spitalul din oraș, a declarat sub anonimat, că în ziua incidentului, în spital a sosit o echipă de medici, străină spitalului, însoțiți de poliția militară.
Personalul din spital a fost informat că se efectuează exerciții de antrenament pentru echipa de medici și poliția militară. Trei luni mai târziu, fermierii din zonă au declarat morți suspecte ale animalelor pe care le aveau. Mai mulți localnici au declarat că au văzut o creatură care alerga pe un câmp.
Sunt multe conuri de umbră în această întâmplare. Cert este că majoritatea localnicilor sunt convinși de veridicitatea întâmplărilor.
Începând cu 1996, numeroase persoane s-au prezentat la spital, pentru intervenții de extragere a unor obiecte ciudate, implantate în corpul lor. Doctorul Roger Leir care a participat la astfel de extracții, vorbește despre metalele care au fost îndepărtate ca fiind de origine biominerală. Corpul uman tolera aceste metale. Ele erau conectate la sistemul nervos al subiectului. În contact cu aerul, aceste metale se dezintegrau. Doctorul Leir a declarat că a făcut mai mult de 10 operații de acest gen.
Interesant este faptul că aceste metale erau implantate numai pe partea stângă, partea inimii. Locurile unde fuseseră implantate variau, de la maxilar, mână, picior sau ureche. Metalele implantate aveau formă de sâmbure sau litera T. Metalele erau acoperite cu un fel de folie care strălucea și de dezintegra când era extrasă. Cu toate că medicul a dorit să conserve aceste metale, punându-le în fel de fel de soluții, acestea s-au dezintegrat.
Operațiunea de extragere a fost extrem de dificilă, pentru că metalele erau implantate în nervii anumitor organe. Doctorul povestește despre un pacient care nu făcuse nicio intervenție medicală. Doctorul a fost surprins când a găsit în piciorul acestuia o tijă metalică, care era implantată de mai mult timp. Pielea în zonele unde se efectuaseră implanturile nu prezenta cicatrici sau alte semne de tăietură. Doctorul vorbește despre un câmp magnetic care se forma în jurul acestor implanturi.
Cu siguranță, aceste cipuri aveau rolul de a spiona corpul uman și de a transmite informații despre organism și modul lui de manifestare. Pentru declarațiile pe care le-a făcut, doctorul Leir nu a mai putut opera timp de trei ani. Există afirmații neoficiale care susțin că 2% din populația SUA, prezintă astfel de implanturi.
Read More