Promotie Winston 2015, Trimite sms pe www.freedom15.ro

Promotie Winston 2015, Trimite sms pe www.freedom15.ro
Cu Winston poţi câştiga un premiu pe minut şi o experienţă de neuitat.
În plus, ai şansa de a trăi o experienţă muzicală inedită într-un loc în care petrecerile sunt la ele acasă.
Cumpara Winston cu eticheta promotionala. Cauta codul in interiorul pachetului. Trimite sms la numarul 1896 sau inscrie l pe www.freedom15.ro
Premiile se acorda instant:
* 42.000 bricheta Winston
* 56.000 pachete de tigari.
* 1500 boxe portabile Philips
* 1050 x casti Sony
* 250 x Tableta Samsung
Premii acordate prin trageri la sorti:
* 70 x Smartphone Samsung Galaxy S5
Marele Premiu:
* Excursie la Ibiza pentru 4 persoane
Participa la concurs
Read More

Campanie Doncafe 2015 pe www.doncafe.ro, Momente in dar

Campanie Doncafe 2015 pe www.doncafe.ro, Momente in dar
Promotia "Doncafe iti ofera momente in dar" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15.03.2015 ora 00:00:01, ora Romaniei - 15.06.2015 ora 23:59:59, ora Romaniei sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre acestea doua are loc primul.
ln cadrul Promotiei "Doncafe iti ofera momente in dar" vor participa produsele:
  • a) Cafea prajita si macinata: Doncafe Selected 300 gr, Doncafe Selected 600 gr, Doncafe Elita 250 gr, Doncafe Elita 500 gr; Doncafe Brasil 250 gr;
  • b) Cafea instant: Doncafe Selected 100 gr, Doncafe Elita 50 gr, Doncafe Elita 100 gr, Doncafe Elita 200 gr;
Produsele participante vor avea un design special / etichete promotionale care anunta Promotia. Codul promotional este inscriptionat pe spatele pachetelor participante de cafea prajita si macinata sau pe baza cutiilor de cafea instant si este format din 7 caractere.
Produsele participante la Promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil.
Pentru a putea participa la promotie, consumatorii trebuie sa achizitioneze produsele participante la promotie si sa caute in interiorul pachetului premiile in bani. Premiile existente in produsele participante sunt ambalate in material protector care previn contactul premiilor cu continutul produselor, pentru protejarea acestora.
Pentru inscrierea in promotie pentru castigarea Marelui Premiu in valoare de 10.000 euro, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
  • sa cumpere cel putin un produs participant la promotie;
  • sa descopere codul pe produsele participante la promotie;
  • sa transmita, in perioada promotiei, unul sau mai multe coduri de pe produsele participante in oricare dintre modalitatile de mai jos;
    • prin expedierea, in perioada 15 martie - 15 iunie 2015, a unui SMS la 1740 (tarif normal in retelele Telekom, Orange si Vodafone), continand codul participante la promotie.
    • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului doncafe.ro, pagina de facebook Doncafe, intr-un tab dedicat sau mobile website-ul doncafe.ro. Acest formular va fi completat de catre participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: codul si numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Telekom).
Un participant poate inscrie in concurs maxim 5 coduri intr-o zi calendaristica, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa (SMS si/sau web).
ln cadrul promotiei pot fi acordate urrnatoarele categorii de premii:
  • 50 x Bancnote de 100 euro
  • 20 x Bancnote de 50 euro
  • 500 x Bancnote de 10 euro
  • 20.000 x Bancnote de 5 euro
  • 1 x 10,000 euro
Premiile aflate in ambalaj: ln cadrul campaniei "Doncafe iti ofera momente in dar" se vor acorda 20.750 de premii in ambalaj. Premiile constau in bancnote ambalate in material protector.
Premiul cel mare: ln cadrul campaniei „Doncafe iti ofera momente in dar", se va acorda un premiu mare, prin tragere la sorti, constand in suma de 10.000 euro.
Marele Premiu in valoare de 10.000 euro se va acorda prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic, securizat, dupa incheierea promotiei. Tragerea la sorti va avea loc, in prezenta unui notar public, in data de 17 iunie 2015, dintre toate codurile valide inscrise prin SMS / web in perioada Promotiei.
Premiile constand in bancnote de 5, 10, 50 si 100 euro se afla in interiorul produselor participante, iar consumatorii vor intra in posesia acestora pe loc. Marele Premiu va fi expediat, prin transfer bancar, in contul bancar mentionat de catre castigator, pe cheltuiala organizatorului, ulterior incheierii procesului de validare, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorului pe website-ul doncafe.ro.
Read More

www.olegaturaunica.ro Concurs Oriflame 2015

www.olegaturaunica.ro Concurs Oriflame 2015
Oriflame iti propune sa te inscrii intr-o competitie cu suflet!
Pentru multi dintre noi, mama este ca nimeni alta, o “superfemeie”. E mama ta, esti fiica ei si nimeni si nimic pe lume nu poate schimba asta. Ai o relatie speciala cu mama ta? Te intelege, te asculta, te sustine si iti este alaturi neconditionat? Atunci impartaseste povestea ta despre relatia pe care o ai cu mama si castiga premii oferite de Oriflame. Campania organizata de Oriflame “Mama si fiica – o legatura unica” se desfasoara in perioada 23 februarie – 7 aprilie 2015.
 In perioada 23 februarie – 30 martie trebuie sa accesezi site-ul concursului www.olegaturaunica.ro sau intra direct pe www.olegaturaunica.ro/poveste/adauga/ si completeaza formularul cu numele si prenumele tau, adresa de e-mail, numar de telefon, judet, localitate, o fotografie cu voi doua, prenumele tau si al mamei si povestea voastra.
In perioada 31 martie – 7 aprilie se vor putea vota toate povestile validate si inscrise in campanie.
In data de 17 aprilie 2015 vor fi anuntate cele 10 cupluri finaliste ce castiga titlul de cuplu finalist si premiul garantat ce consta intr-o sedinta foto si o aparitie in paginile revistei Avantaje.
Premiile sunt urmatoarele:
- 10 premii saptamanale: cate 2 premii pe saptamana ce constau intr-un set de produse Oriflame (apa de parfum Miss Giordani, apa de parfum Giordani Gold, 2x rimel The One Wonderlash, 2x perle bronzante Giordani Gold, Creme Royal Velvet/lotiune tonica/crema de noapte/crema de zi/crema de ochi, crema True Perfection/crema de zi/crema de noapte/crema pentru conturul ochilor
- premiul de popularitate (apa de parfum My Naked Truth, apa de parfum Volare, 2x rimel The One Wonderlash, 2x perle bronzante Giordani Gold, Creme Royal Velvet/lotiune tonica/crema de noapte/crema de zi/crema de ochi, crema True Perfection/crema de zi/crema de noapte/crema pentru conturul ochilor
- premii acordate prin jurizare:
  • Locul 1: o excursie la Stockholm pentru 2 persoane + 1000 de euro pentru cumparaturi
  • Locul 2: un weekend break la SPA pentru 2 persoane
  • Locul 3: un voucher de cumparaturi in valoare de 2250 lei pentru achizitionare de produse semnate Adela Popescu de pe http://www.adelapopescu.eu/shop/ .
Read More

Concurs Orange 2015, Ghiceste scorul

Concurs Orange 2015, Ghiceste scorul
Primeşti puncte de concurs pentru fiecare predicţie corectă a fiecărui meci.
ce trebuie să ştii
toate punctele obţinute într-un meci se cumulează
pentru un meci poţi primi maxim 40 de puncte
meciurile amânate sau disputate ulterior, cele câştigate la masa verde, precum şi alte cazuri excepţionale nu vor fi incluse în cadrul punctajelor necesare fazelor, decât dacă sunt comunicate public în timp util pentru fiecare fază de concurs. Dacă scorurile finale oficiale în aceste cazuri excepţionale vor fi comunicate în perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse şi luate în considerare doar pentru clasamentul general final al concursului
Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii:
2 premii constand fiecare in cate un smartphone Sony Xperia M2 in valoare de 184,76 euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte in cadrul fiecarei faze
2 premii constand fiecare intr-o bratara Sony SWR10 Smartband in valoarea de 53,32 euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorilor clasati pe locul al doilea in cadrul fiecarei faze
3 tablete Sony Xperia Tablet Z3c, in valoare de 420,36 euro fiecare (TVA inclus), care se acorda utilizatorilor care au obtinut cele mai multe puncte in total, pe durata celor 2 faze cumulate si clasati pe locurile 1, 2, respectiv 3
3 premii constand in cate un telefon Sony Xperia E3-II in valoare de 235,6 euro (TVA inclus) care se acorda prin tragere la sorti
Concursul se desfasoara pe 2 faze:
Concursul se desfasoara in 2 faze:
Faza 1: 12 februarie – 2 aprilie 2015 ora 23:59
Cuprinde meciurile din etapele 18, 19, 20, 21, 22, 23 din campionatul Romaniei, Liga 1.
Faza a 2-a: 3 aprilie – 2 iunie 2015 ora 23:59
Cuprinde meciurile din etapele 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 din campionatul Romaniei, Liga 1.
La sfarsitul fiecarei faze de concurs se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze.
Faza finala
La finalul concursului, pe 2 iunie 2015, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele din cele doua faze si se realizeaza clasamentul final.
Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al Concursului.
Participa la concurs
Read More

Catalog Oriflame Campania 5 aprilie 2015

Catalog Oriflame Campania 5 aprilie 2015
Catalogul Oriflame C5 - din 2015 in varianta rusa pana aprare varianta romaneasca mai dureaza putin.
Catalog Oriflame c5 2015
Catalog Oriflame Campania 5 – 2015 Aprilie
Giordani Gold Body Cream
Cremă de corp Giordani Gold
Cremă de corp bogată, infuzată cu aroma Giordani Gold, ce hrăneşte şi parfumează pielea, hidratând-o în profunzime. Formulă lejeră, non-grasă, care se aplică uşor. Are un parfum care rezistă. 250 ml
Read More

Cif curata Romania - Concurs Cif 2015 pe cif.ro

Cif curata Romania - Concurs Cif 2015 pe cif.ro
Promoția "Cif curăță România" este organizată de Unilever South Central Europe SA și va începe pe data de 15 februarie 2015 și va dura până la data de 15 aprilie 2015.

Produse participante: Cif Degresant cu Zewa Klassik, Cif Kitchen cu Cif Cream Original, Domestos 24H Plus Atlantic Fresh cu Cif Cream Lila, Domestos 24H Plus Pine Fresh (750ml) cu Cif Cream Pink(500ml), Domestos 24H Plus White&Shine cu Cif Cream Pink, Cif Anti-calcar cu Zewa Klassic, Cif Brathroom cu Cif Cream Lila. Toate aceste produse vor avea aplicate etichete promoționale cu însemnele campaniei, respectiv: simbolul grafic Cif Curăță și banda promoțională.

Codul promo va fi aplicat pe sticla de Cif din interiorul oricărui pachet promoțional, sub forma COD PROMO și 8 caractere alfanumerice. Participanții trebuie să păstreze bonul fiscal și ambalajul promoțional pentru validare.

Premiile campaniei:

    4 premii mari, constând într-o bucătărie utilată (frigider, plită, cuptor, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe)
    260 de premii mici. Câte 6 premii zilnice constând într-un kit de curățare Cif în valoare de 82.98 lei.

Pentru înscrierea în concurs expediați prin SMS la 1822 codul unic ce se regăsește pe ambalajul promoțional sau online pe www.cif.ro împreună cu numărul de telefon.
Read More

www.cotnari.ro/concurs, Campanie Cotnari 2015

www.cotnari.ro/concurs, Campanie Cotnari 2015
Campania promotionala "Cotnari - Unic, Romanesc!" este organizata pe intreg teritoriul Uniunii Europene (UE), si se va desfasura in perioada 15 februarie 2015 - 15 iulie 2015.

Produsele participante la prezenta campanie apartin tuturor sortimentelor de vin produse de Cotnari SA, imbuteliate in ambalaj de sticla, cu volumul cuprins intre 0,75 si 1,5 litri.

Pentru a putea participa la campanie, persoanele trebuie sa indeplineasca una dintre cele doua conditii:

    sa trimita prin posta minim un plic in care sa se regaseasca 1 dop de la oricare dintre sticlele cu vin produse de Cotnari SA, la urmatoarea adresa: SC Cotnari SA, Loc. Cotnari, Com. Cotnari, jud. Iasi, cod 707120, cu mentiunea "Pentru Concurs", impreuna cu raspunsul la intrebarea "Cate medalii de aur a castigat vin ul de Cotnari in anul 2014 la concursurile intemationale?". ln plic se vor mentiona datele complete ale participantului, respectiv: adresa, numar de telefon, e-mail, copie dupa buletinul de identitate; SAU
    sa acceseze pagina de Facebook "Compania Cotnari", sa dea Like si sa trimita un mesaj cu raspunsul la intrebarea "Cate medalii de aur a castigat vinul de Cotnari in anul 2014 la concursurile internationale?".

Lunar va avea loc atat o tragere la sorti a plicurilor trimise prin posta in luna respectiva, in prezenta unei comisii alcatuita din trei membrii din conducerea Companiei Cotnari si a unui notar, cat si o tragere la sorti electronica (pe site-ul random.org) a participantilor la concurs inscrisi pe Facebook.

Se va intocmi un proces verbal in care se inscriu castigatorii din luna respectiva, precum si modul de desfasurare a extragerilor.

Premiile acordate in cadrul acestei campanii constau in 210 pachete cu sticle de Grasa de Cotnari, fiecare dintre pachete echivaland ca numar cu varsta castigatorului.

ln cadrul acestei campanii, premile vor fi acordate astfel:

    42 premii lunare (21 premii pentru participantii la concurs inscrisi pe Facebook si 21 premii pentru plicurile trimise prin posta), ce constau in sticle de vin de Grasa de Cotnari, echivalente ca numar cu varsta castigatorului.

Campania se desfasoara pe durata a 5 luni.

Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau e-mail, in maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, conditiile de intrare in posesia premiului fiind stabilite cu fiecare castigator in parte.
Read More

Brosura Avon c6 - 2015

Brosura Avon c6 - 2015
Catalog Avon c6 2015 online (brosura Avon c6 2015).

Va punem la dispozitia dumneavoastra noul catalog, brosura Avon campania numarul 6 al anului 2015.

Campania Nationala Avon incepe pe 16 aprilie 2015 si se inscheie pe 6 mai 2015.

Ca noutate Avon : o noua gama de ingrijire a tenului Nutraeffects.

O adevarata parada a aromelor. Senses are formule noi.

Sa vedem mai jos brosurile Avon pentru campania 6 2015:
Read More

Zimte gustul in forma maxxima, Concurs Lays 2015

Zimte gustul in forma maxxima, Concurs Lays 2015
Campania “Zimte gustul în formă maxximă!” se va desfăşura incepand cu 14 februarie 2015, ora 18:00 şi încetează la data de 8 aprilie 2015, ora 17:59 şi urmează a fi organizată şi desfăşurată pe pagina de Facebook Lay’s România.
Campania se desfasoara pe pagina Lay’s Romania, in sectiunea Video. Sectiunea Video contine un film explicativ pentru Participanti, insotit de instructiuni scrise.

Participantii iau parte la campanie lasand un comentariu valid la instructiunile scrise ale filmuletului explicativ.

Participantii trebuie sa comenteze filmul explicativ postat de organizator, oferind o idee de scurt film care urmeaza a fi realizat de Organizator. Comentariul participantilor, ce va sta ulterior la baza filmului realizat de Organizator, trebuie sa fie inspirata de produsul Lay’s Maxx si sa fie legat de caracteristicile produsului: forma zimtata, crocant, gustos. Filmul scurt realizat de organizator pe baza ideii participantului castigator va avea maxim 30 de secunde.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii cedeaza gratuit Organizatorului orice drepturi asupra ideilor participante pe care le ofera prin comentarii incadrul Campaniei si garanteaza autenticitatea ideilor postate pe pagina de Facebook Lay’s Romania.

Saptamanal, pe durata desfasurarii Campaniei, se vor desemna castigatoare cele mai inspirate doua idei de filmulete, idei provenite din comentariile participantilor.

Ideile castigatoare vor fi alese pe criteriul posibilitatii de a fi baza pentru filmulet, dupa cum urmeaza:

    originalitate;
    daca pe baza lor se poate crea un filmulet care poate trezi amuzamentul vizitatorilor paginii de Facebook Lay’s Romania;
    relevanta pentru promovarea produsului;

Momentul anuntarii castigatorilor va fi acelasi cu momentul publicarii filmuletelor realizate de Organizator pe pagina de Facebook Lay’s Romania, insectiunea Video.

Juriul care va desemna ideile castigatoare este format din 4 angajati ai Organizatorului, numiti la libera sa alegere.

Filmuletele realizate de Organizator inspirate de cele mai interesante idei ale Participantilor se vor publica la urmatoarele date: 23 februarie 2015, 26 februarie 2015, 2 martie 2015, 5 martie 2015, 9 martie 2015, 12 martie 2015, 16 martie 2015, 19 martie 2015, 23 martie 2015, 26 martie 2015, 30 martie 2015, 2 aprilie 2015, 6 aprilie 2015, 9 aprilie 2015, 13 aprilie 2015, 16 aprilie 2015.

Se vor acorda în total, 16 castiguri catre 16 castigatori, care constau în 1 cutie Lay’s Maxx pentru fiecare câștigător desemnat si validat, in total se vor acorda 16 cutii continand pungi Lay’s Maxx.

Castigatorii vor fi alesi de juriul ales de Organizator. Câştigătorii alesi în urma desemnarii de catre Organizator a ideilor participante castigatoare vor fi anunţati pe pagina de Facebook Lay’s România şi vor fi contactati prin email / anuntati prin postare pe pagina / anuntati prin comentariu la postarea de pe pagina de Facebook Lay’s România.
Participa la concurs
Read More

Lista cu 10 fructe recomandate pentru diabetici

Lista cu 10 fructe recomandate pentru diabetici
Pentru bolnavii de diabet este important să ţină sub control boala, iar asta înseamnă să acorde o mare atenţie alimentaţiei.

Diabetul este o boală cronică care se caracterizează printr-un nivel crescut al glucozei din sânge - hiperglicemie. Bolnavul de diabet are un permanent exces de zahăr în sânge.

Hormonul numit insulină permite celulelor corpului să utilizeze glucoza ca sursă de energie. Când secreţia de insulină este insuficientă sau când insulina nu-şi îndeplineşte rolul în organism, afecţiunea se numeşte diabet zaharat. Boala predispune la complicaţii precum accidentele vasculare, orbire, afecţiuni la nivelul rinichilor, atacuri de cord, circulaţie defectuoasă a sânge şi multe altele.

Un stil de viaţă sănătos care include o dietă adecvată, exerciţii fizice, respectarea timpului de somn, mai puţin stres joacă un rol important în controlul nivelului de glucoză din sânge. Un meniu al unui diabetic include alimente bogate în nutrienţi, slabe în grăsimi, calorii moderate şi doar câteva produse dulci.

Fructele în general sunt dulci, dar oamenii cred că ele ar trebui scoase din meniul unui bolnav. De fapt, câteva dintre ele sunt chiar recomandate pentru consum căci conţin vitamine, minerale, antioxidanţi şi fitonutrienţi. Diabeticii trebuie să ţină cont de indexul glicemic al alimentelor care le afectează glucoza din sânge şi nivelul de insulină. Recomandate sunt cele cu un indice glicemic scăzut - cele până în 55 şi pe lângă, de la valoarea de 70 în sus sunt produse cu indice glicemic crescut.

Lista celor 10 fructe pentru diabetici:

1. Merele

Merele pot oferi protecţie impotriva diabetului. Au fibre solubile, vitamina C şi antioxidanţi, conţin pectina ce ajută la detoxifierea organismului. Ele previn riscul unui atac de cord, reduc riscul cancerului şi a bolilor de ochi. Are un index glicemic ce variază între 30 şi 50. Este recomandat un măr de mărime medie, pe zi.

2. Cireşele

Au un index glicemic 22, conţin antioxidanţi, betacaroten - vitamina A, vitamina C, potasiu, magneziu, fier, fibre şi folaţi. Ele mai au şi antocianină bună pentru creier, dar ajută şi la creşterea producţiei de insulină cu până la 50%. Luptă împotriva bolilor de inimă, cancerului şi altor boli comune diabeticilor.

3. Guava

Guava are un conţinut ridicat de licopen, este bogat în fibre, vitamina C şi potasiu. Aceşti nutrienţi sunt de ajutor în menţinerea nivelului de zahăr în sânge. Cei care au o predispoziţie spre diabet pot preveni acest lucru consumând ceai din frunze de guava. Un ceai pe zi.

4. Grapefruitul

Asociaţia Americană pentru Diabet recomandă acest superaliment pentru bolnavi. Este bogat în fibre solubile, vitamina C, betacaroten, licopen, şi are un index glicemic 25. El mai conţine un flavonoid cunoscut sub denumirea de naringerină bune pentru vedere, mai conţine şi pectină care reduce nivelul colesterolului din sânge. Alimentele bogate în vitamina A protejează organismul împotriva bolilor pulmonare şi a cancerului oral. Se poate consuma jumătate de grapefruit mare pe zi. Fructul este mai bun decât sucul în sine.

5. Avocado

Acest fruct este bogat în fibre şi conţine grăsimi sănătoase monosaturate ce ajută sănătăţii inimii. El mai conţine potasiu ce ajută la prevenirea neuropatiei diabetice. Se recomandă consumul unui fruct de dimensiune medie pe zi, sub orice formă.

6. Căpşunile

Sunt pline de antioxidanţi, vitamine şi fibre. Antioxidanţii reduc colestrolul rău din organism şi îmbunătăţesc pe cel bun. Sunt bogate în carbohidraţi şi au un index glicemic 40. Sunt şi energizante.

7. Portocalele

Sunt unele dintre cele mai bune fructe ce pot fi incluse în dieta unui diabetic. Au zahăr natural, conţin fibre, vitamina C, minerale precum tiamina ce ajută la reglarea nivelului de glucoză. Au un index glicemic scăzut (între 31 şi 51) ce ajută la eliberarea lentă a glucozei din sânge. Ele ajută şi la reglarea greutăţii corporale, un factor de risc pentru diabetici. Se recomandă o portocală de mărime medie pe zi.

8. Perele

Perele sunt bogate în vitaminele A, B1, B2, C şi E, dar şi fibre. Au un conţinut scăzut de carbohidraţi şi calorii, şi au un index glicemic 38. Ele sunt în particular recomandate celor cu diabet de Tip 2 deoarece îmbunătăţesc sensibilitatea insulinei. Se poate consuma o pară de mărime medie sau mică pe zi.

9. Kiwi

Kiwi conţine vitaminele A, C şi E, flavonoide, potasiu, betacaroten ce oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi îmbunătăţeşte sănătatea. Mai sunt bogate în fibre şi slabe în carbohidraţi. Au un indice glicemic situat între 47 şi 58. S recomandă consumul unui fruct de kiwi pe zi.
Read More

Loteria Fidelicard 2015 te trimite in excursie

Loteria Fidelicard 2015 te trimite in excursie

Campania "Loteria Fidelicard 2015 te trimite lunar in excursie intr-o capitala europeana sau te premiaza cu 1.000 euro!" va incepe la data de 31 ianuarie 2015 si se va finaliza in data 31 ianuarie 2016.
Campania organizata se desfasoara limitat strict la incinta Centrelor Comerciale:
  • Plaza Romania - situat in Bd. Timisora nr. 26, Sector 6, Bucuresti;
  • Bucuresti Mall - situat in Calea Vitan nr. 55 - 59, Sector 3, Bucuresti;
Premiile acordate in prezenta Campanie sunt in numar de 48, respectiv 24 de premii detaliate mai jos alocate spre a fi oferite pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall (cate doua per luna) si 24 de premii detaliate de mai jos alocate spre a fi oferite pentru Centrul Comercial Plaza Romania (cate doua per luna), astfel:
Premii aferente Centrului Comercial Bucuresti Mall:
  • 12 premii constand in sejur City Break pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall, care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 sejur in fiecare luna. Sejurul City Break este pentru 2 persoane fiind in valoare de maxim 6.900 Lei / sejur.
  • 12 premii constand in carduri de fidelitate speciale Fidelicard ce vor fi incarcate cu puncte in echivalentul sumei de maxim 4.600 Lei (echivalentul a 1.000 Euro la cursul valutar din ziua extragerii premiilor) pentru Centrul Comercial Bucuresti Mall si care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 card in fiecare luna.
Premii aferente Centrului Comercial Plaza Romania:
  • 12 premii constand in sejur City Break pentru Centrul Comercial Plaza Romania, care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 sejur in fiecare luna. Sejurul City Break este pentru 2 persoane fiind in valoare de maxim 6900 Lei / sejur.
  • 12 premii constand in carduri de fidelitate speciale Fidelicard ce vor fi incarcate cu puncte in echivalentul sumei de maxim 4.600 Lei (echivalentul a 1.000 Euro la cursul valutar din ziua extragerii premiilor) pentru Centrul Comercial Plaza Romania si care vor fi oferite in prezenta Campanie cate 1 card in fiecare luna.
ln perioada 31 ianuarie 2015 - 31 ianuarie 2015, clientii care detin un card de fidelitate Fidelicard si care vor achizitiona produse si / sau servicii din magazinele ce isi desfasoara activitatea in Centrele Comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall, cu o valoare insumata de minim 100 lei, vor avea dreptul al inregistrare in vederea participarii la prezenta Campanie la Birourile de Informare (Info Desk-urile) din Centrele Comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall.
Se mentineaza in mod expresa ca pentru inscrierea in Campanie in vedere castigarii dintre premiile aferente alocate fiecarui centru comercial, cumparaturile in cuantumul minim mai sus mentionat trebuie sa fie facute doar de la magazinele aferente / ce-si desfasoara activitatea in respectivul centru comercial. NU sa admite inscrierea in Campanie la biroul de informare dintr-un centru comercial cu bonuri de cumparaturi din magazine ce isi deasfasoara activitate ín celalalt centru comercial.
Bonurile fiscale, dupa verificare, semnare si stampilare de catre reprezentantul organizatorului, vor fi returnate participantilor inscrisi la campanie pentru a fi pastrate de catre acestia. Bonurile fiscale odata prezentate, semnate si stampilate de catre reprezentantul organizatorului, nu mai pot fi folosite di nou in acesta campanie de catre participanti.
Dupa inregistrarea facturilor / bonurilor fiscale, in urma introducerii valorii de minim 100 Lei pe cardul Fidelicard, POS-ul de la Biroul de lnformare (Info Desk) din Complexul Comercial Plaza Romania sau Bucuresti Mall va genera automat un numar de participare care va avea alocata o serie unica de numere (corespunzator serie numar card posesor).
Aceste numere de participare cu serii unice de numere se vor introduce in sistemul informatic al Organizatorului de gestiune a cardului Fidelicard ca dovada a inscrierii in prezenta Campanie.
Un client / participant va primi pentru fiecare parte intreaga de 100 lei cheltuiti si dovediti cu bonuri fiscale cate 1 talon / bon de participare - i se va aloca un numar de participare, astfel de exemplu pentru un bon sau mai multe in valoare cumulata de 520 lei se vor primi 5 numere de participare la tragerea la sorti din aceasta Campanie. Cu cat sumele cheltuite si dovedite de cei care doresc sa participe la Campanie sunt mai mari, cu atat vor creste si sansele de castig. 
Castigatorii Premiilor se vor desemna prin extragere (tragere la sorti) dintre toti participantii la Campanie, inscrisi in intervalul de timp precizat.
Desemnarea seriilor castigatoare ale numereler de participare se face in functie de rezultatele pur aleatorii ale unor evenimente ce constau in extrageri de numere, indiferent de procedurile si caracteristicile mijloacelor utilizate pentru efectuarea extragerilor, care nu se desfasoara in prezenta jucatorilor.
Extragerea seriilor castigatoare se va face incepand cu extragerea cifrei unitatilor din seria castigatoare, urmand cu extragerea cifrei zecilor din seria castigatoare, urmand cu extragerea cifrei sutelor din seria castigatoare, urmand cu cifra miilor si asa mai departe, extragandu-se in functie de numarul maxim al ultimei serii alocate/inregistrate.
In perioada 01 - 07 ale fiecarei luni, organizatorul va efectua extragerea castigatorilor de premii pentru luna precedenta, pentru fiecare dintre Centrele Comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall in prezenta unei comisii de validare formata din trei persoane desemnate de catre Organizator.

Read More

Ceapa are in compozitie foarte multi antioxidanti

Ceapa are in compozitie foarte multi antioxidanti
Efectele miraculoase ale cepei sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri! Ultimele descoperiri in domeniu arata ca ceapa lupta si impotriva cancerului, pe langa alte lucrurui, precum detoxifierea organismului.
Efectele miraculoase ale cepei

Ceapa este bogata in sulf, la fel ca si alte legume din specia allium, ceea ce inhiba cresterea unor tumori canceroase. S-a dovedit a fi cat se poate de eficienta impotriva tumorilor canceroase de la stomac, esofag, ovar sau colon,

Ceapa are in compozitie foarte multi antioxidanti, cum ar fi quercitina care lupta impotriva radicalilor liberi si calmeaza alergiile. astfel, duce la detoxifierea organismului si scaderea tensiunii arteriale. Totodata, acest antioxidant ramane activ si dupa gatirea cepei.

Ceapa lupta impotriva stresului oxidativ din corm, avand in vedere ca are in compozitie foarte multi polifenoli. Acestia sunt fitonutrienti care alaturi de vitaminele C si E intensifica lupta impotriva stresului oxidativ.

Ceapa are proprietati antiinflamatoare si protejeaza impotriva infectiilor. Are efect antibacterian si lupta impotriva stafilococilor si a bacteriilor din gura.

Mai mult decat atat, ceapa contine biotina si acid folic, ceea ce ajuta sa ai un par stralucitor.
Read More

Catalog Avon c5 din 26 martie - 15 aprilie 2015

Catalog Avon c5 din 26 martie - 15 aprilie 2015
Catalog Avon campania C5 2015 - 26 martie - 15 aprilie 2015.
Revenim cu un nou catalog din suita broșurilor Avon. Între 26 martie 2015 și 15 aprilie 2015 puteți comanda produsele favorite din catalogul Avon campania C5 2015. Online, vă oferim o oportunitate de a vizualiza acest catalog, distribuit prin bunăvoința paginii de Facebook Avonacasa1bacau. Pentru mai multe detalii vă lăsăm să răsfoiți în liniște paginile catalogului Avon C5 2015. Mi-a atras atenția ceasul pentru monitorizarea activității fizice. La 99.99 lei, aveți monitorizarea și afișarea ritmului cardiac, pedometru, cronograf și temporizator. Ofertele înfloresc la început de sezon.

Catalog Avon campania C5 2015 - 26 martie - 15 aprilie 2015.
Read More

Organism programat pentru a contamina planeta?

Organism programat pentru a contamina planeta?
Shopenhauer spunea că adevărul trece prin trei etape. În prima etapă îl ridiculizăm, în a doua etapă opunem o opoziție puternică și în final suntem obligați să recunoaștem ceea ce este evident. Nu cu mult timp în urmă, a fost lansat un satelit numit Cassini, satelit NASA, care are ca scop studierea planetei Saturn.
La polul nord al planetei Saturn s-a observat un hexagon perfect, care pare să se rotească pe sine, fără a se ridica.
Ce legătură există între planeta Saturn și poporul evreu? Ziua de odihnă a evreilor este sâmbăta, ziua lui Saturn. Inelele lui Saturn au fost descoperite de pe câmpiile din Babilon. Căsătoria este încununată de verighete. Legenda spune că femeia trebuie să fie fidelă zeului Saturn. Simbolul evreilor este o hexagramă, care se transformă ușor într-un hexagon. De ce venerează evreii planeta Saturn dacă această imagine cu hexagrama a fost descoperită de curând?
O altă descoperire care s-a făcut în 2014, este cea legată de descoperirea unei sfere, care sete formată din două metale, vanadiu și titan.
Specialiștii susțin că nu este de origine terestră. Examinând bila, au observat că din centru ei se scurge un lichid biologic, necunoscut. Bila a fost supusă la o temperatură de 1000 de grade celsius, dar proprietățile sale biologice au rămas intacte. Unii cercetători susțin că sfera este o dovadă a existenței vieții extraterestre. Alții au făcut referire la avertismentele pe care le-a făcut scriitorul Wells, în 1898, în romanul său, Războiul Lumilor. Sfera a fost trimisă intenționat, pentru a contamina Pământul. Ar putea fi un organism complet programat, care ar putea contamina planeta.
Sfera are dimensiunile unui fir de păr și a fost descoperită în stratul de praf din stratosferă. Specialiștii au trimis baloane la 27 km înălțime, pentru a recolta particule din stratosferă. Pe unul dintre baloane a fost descoperită această particulă care lăsase o amprentă puternică pe sonda balonului, ca și cum cineva ar fi înfipt-o, special, ca să poată ajunge pe Pământ. Specialiștii susțin că nicio particulă de pe planeta noastră nu ar putea avea o astfel de viteză în stratosferă..
Nimic din ceea ce este pe planeta noastră nu este asemănător cu această minusculă sferă. Au fost mai mulți cercetători care, în timp, au susținut că virușii și microbii, ajung pe Pământ de undeva din cer. Ei susțin că acești viruși exotici, care sunt ucigători pentru pământeni, vin din cer și sunt transmiși special, pentru a decima specia umană.
În 1969, viitorul președinte al SUA, Jimmy Carter, dădea un interviu unui ziar în care spunea. A fost incredibil ceea ceam văzut pe cerul Georgie în una din nopți. Eram cu prietenii mei și am văzut un glob luminos de mărimea Lunii, care își schimba culorile din roșu în verde. Minute în șir l-am privit și nu știam ca să facem. Cu siguranță există OZN-uri, le-am văzut eu, însumi. Când voi fi președinte voi da totul în vileag.

Zece ani mai târziu, când a ajuns președinte, a retractat totul, spunând că a fost o glumă. Rapoartele aviației militare americane, care au fost desecretizate în 2014, arată că lucrurile stau altfel. În unul dintre rapoarte se arată că SUA a pierdut în astfel de urmăriri ale OZN-urilor, sute de militari și zeci de avioane. Autoritățile au declarat opiniei publice că au fost cauze generate de eroare de pilotaj, sau defecțiuni tehnice. După câteva decenii, cei care au lucrat pentru NASA au început să ne spună câte ceva. Trecuse perioada pentru care ei nu aveau voie să vorbească.

Read More

Ce beneficii are Quinoa

Ce beneficii are Quinoa
Quinoa este un alternativa sanatoasa la cerealele care contin amidon. Sunt doua tipuri de quinoa: rosie si albicioasa. Ambele sunt usor amare atunci cand sunt gatite si se deschid eliberand niste firisoare albe usor ondulate (precum o codita) atunci cand sunt moi.

Quinoa creste in America de Sud (Peru, Chile si Bolivia) de mii de ani si a stat la baza dietei incasilor si descendentilor lor. In ultimii ani in Europa si SUA, specialistii in nutritie au recomandat-o ca o alternativa mai buna la cus-cus, la grau si orez. Chiar daca, adesea, joaca acelasi rol precum cerealele, quinoa face, de fapt, parte din aceeasi familie cu sfecla rosie, sfecla furajera si spanacul.

Cu de doua ori mai multe proteine decat orezul sau orzul, quinoa este, totodata, o sursa excelenta de calciu, magneziu si mangan. De asemenea poseda un nivel bun de vitamina B, vitamina E si fibre.

Gatita, semintele de quinoa devin pufoase si cremoase. Au o savoare delicata si subtila si este un aliment extrem de versatil: poate fi consumat la micul dejun (ca cereale), la pranz (ca salata) ori la cina (ca garnitura).

Quinoa este cel mai putin alergic si de aceea este o alegere fantanstica in defavoarea cerealelor. Ca si graul negru, quinoa are un profil amino acid excelent si contine toate cei noua aminoacizi esential, facand-o o sursa de proteina completa. Ceea ce inseamna ca este o alegere nemaipomenita pentru veganii care se chinuie sa aiba suficiente proteine in dieta lor.

100g de quinoa furnizeaza:

– 368 calorii;

– 14g proteine;

– 6g grasimi;

-64g carbohidrati;
Read More

Leac foarte bun impotriva caderii parului

Leac foarte bun impotriva caderii parului
Una dintre cauzele frecvente pentru caderea parului o reprezinta o alimentatia defectuoasa sau consumul de alimente sarace in proteine, vitamine si minerale. Cei care tin un regim alimentar foarte strict pentru o perioada indelungata, care au slabit foarte mult intr-un timp foarte scurt sau care sufera de dereglari in alimentatie precum bulimia sau anorexia, sunt supusi unui risc ridicat de pierdere a parului. Anemia (lipsa fierului in organism) sau un deficit de vitamine, nu ii mai permit foliculului sa obtina nutrientii necesari si astfel radacina slabeste si firul de par cade.

Anumite boli precum diabetul sau problemele cu glada tiroida pot provoca schimbari hormonale in organism care determina caderea parului. In cazul femeilor, sindromul ovarelor polichistice poate fi cauza fie a pierderii parului, fie a aparitiei acestuia in zone nedorite precum fata sau mainile.


Sucul de ceapa si decoctul din radacina de brusture ajuta in stoparea caderii parului. Se amesteca 4 parti suc de ceapa cu 6 parti decoct de brusture si se aplica pe cap. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda. De asemenea amestecul din ceapa maruntita, un galbenus de oua, putin ulei de ricin si miere de albine ajuta in combaterea caderii parului. Se freaca usor pielea capului, se aplica o folie de plastic si apoi un prosop, se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi se spala parul cu sampon si se clateste cu apa calda. Exista si un tratament mai simplu contra caderii parului si anume: se freaca pielea capului cu suc de ceapa, se sta timp de 2 ore, apoi se spala parul cu infuzie de musetel. La final se spala parul cu sampon si se clateste cu apa calda. Tratamentul se repeta de mai multe ori, la cateva zile, pana se observa o imbunatatire a situatiei.
Read More

Lista castigatori Super Bingo Metropolis din 15 februarie 2015

Lista castigatori Super Bingo Metropolis din 15 februarie 2015
Pentru revendicarea premiilor trebuie sa sunati la 021.9594 Partida de Bingo din 8 februarie 2015  portocalii, albastre si Rosii
72 11 54 35 46 18 40 21 20 59  87 15 69 64 86 38 –
Linie! Cartonul 452 Super Linie: 23197
52 48 50 90 43 03 32 58 28 01 39 45 42 57  51 17 62 79 78 37 12 31 24 34
77 76 81 07 14 19 65 61 56 47  68 04 41 74 44 75 84 66 89

Bingo!  Cartonul 698 Super bingo 9264
Castigatori taloane
1 SELEJAN MARIA ARAD ARAD 30.135 915 LOGAN + 10000 Cartoane necastigatoare
2 IORDACHESCU IOAN PITESTI ARGES 23.088 990 55.000 Cartoane necastigatoare
3 MOISA MARIA MAGIVESTI BACAU 30.109 227 LOGAN + 20000 Cartoane necastigatoare
4 PASCAV IOSIF ORADEA BIHOR 23.464 164 50.000 Taloane gratuite
5 GHEORGHE MADALIN BUCURESTI BUCURESTI 8.963 146 500 Taloane gratuite
6 NUTA DANIEL CRAIOVA DOLJ 22.672 136 10.000 Cartoane necastigatoare
7 SPATARIU NICUSOR PASCANI IASI 30.025 455 FORD FOCUS Cartoane necastigatoare
8 MIHAI MARIA PLOIESTI PRAHOVA 23.441 077 LOGAN + 15000 Taloane gratuite
9 MARGIN MONICA ZALAU SALAJ 9.153 017 LOGAN + 20000 Taloane gratuite
10 STOENESCU SIMONA TIMISOARA TIMIS 22.523 602 LOGAN + 20000 Cartoane necastigatoare
11 CURIC ELENA BOSANCI SUCEAVA 23.423 018 LOGAN + 15000 Taloane gratuite
12 SUCIU DELIA RM VALCEA VALCEA 23.244 112 FORD FOCUS Taloane gratuite
13 TODEA VALENTINA HOREA ALBA 22.713 15 500 Cartoane necastigatoare
14 DRAGUSIN MARIANA BLAJ ALBA 22.711 410 500 Cartoane necastigatoare
15 BARBU AURORA SEBES ALBA 23.266 075 500 Taloane gratuite
16 ZSEBE ANDREI ALBA IULIA ALBA 30.360 173 500 Taloane gratuite
17 URSAN ALEXANDRU MARCEL SEBES ALBA ONLINE 9.239 173 500 Taloane gratuite
18 LINGURAR GHEORGHE VINGA ARAD 22.757 893 500 Cartoane necastigatoare
19 TACHE DANAILA ARAD ARAD 22.752 643 500 Cartoane necastigatoare
20 CONSTANTIN ANA ARAD ARAD 23.350 067 500 Taloane gratuite
21 SUTEU VASILE TURNU ARAD 23.356 163 500 Taloane gratuite
22 DANCIU PETRACHE ARAD ARAD 30.524 54 500 Taloane gratuite
23 TOMA IONUT CAMPULUNG ARGES 30.098 180 500 Cartoane necastigatoare
24 IONESCU EMANUEL BUZOIESTI ARGES 23.087 479 500 Cartoane necastigatoare
25 RADUCANU MIHAI LEUCESTI ARGES 22.570 690 500 Cartoane necastigatoare
26 DUMITRU IOANA PITESTI ARGES 30.096 487 500 Cartoane necastigatoare
27 STAN LAURENTIU BRADU ARGES 23.212 121 500 Taloane gratuite
28 CRACIUN FLOAREA PITESTI ARGES 30.438 072 500 Taloane gratuite
29 LISU ION UNGHENI ARGES 23.201 047 500 Taloane gratuite
30 ROMAN DANIEL CURTEA DE ARGES ARGES 30.436 20 500 Taloane gratuite
31 DEBU MARIUS CAMPULUNG ARGES 8.915 47 500 Taloane gratuite
32 SUSTOC IOAN LET VECHE BACAU 22.526 584 500 Cartoane necastigatoare
33 COSOFRET CONSTATIN DOFTEANA BACAU 22.528 831 500 Cartoane necastigatoare
34 HUSANU ANICA BUHOCI BACAU 22.929 304 500 Cartoane necastigatoare
35 TUDORACHI NICOLAIE DOFTEANA BACAU 22.922 278 500 Cartoane necastigatoare
36 IVASCU SOFIA BACAU BACAU 23.105 153 500 Taloane gratuite
37 BACOI MARIA VALERICA PARINCEA BACAU 8.993 112 500 Taloane gratuite
38 NEAGU NECULAI ONESTI BACAU 8.892 32 500 Taloane gratuite
39 NECHIFOR CLAUDIA PANCESTI SASCUT BACAU 23.174 99 500 Taloane gratuite
40 EVU CORNELIU LIPOVA BACAU 30.418 135 500 Taloane gratuite
41 GATUZAI VASILE MARGHITA BIHOR 30.166 652 500 Cartoane necastigatoare
42 MIHELE SOFIA ORADEA BIHOR 30.164 547 500 Cartoane necastigatoare
43 JARCA EMILIA ORADEA BIHOR 22.787 1016 500 Cartoane necastigatoare
44 SAS RODICA ORADEA BIHOR 22.518 594 500 Cartoane necastigatoare
45 BULZ CODRUT ORADEA BIHOR 30.646 170 500 Taloane gratuite
46 BURSE IOAN MARGINEA BIHOR 8.979 84 500 Taloane gratuite
47 PASCAR XENIA ALESD BIHOR ONLINE 29.985 573 500 Cartoane necastigatoare
48 FECHETE ELISABETA BISTRITA BISTRITA NASAUD 22.853 905 500 Cartoane necastigatoare
49 RUS IOAN BISTRITA BISTRITA NASAUD 22.852 1055 500 Cartoane necastigatoare
50 OLTEAN IOAN BISTRITA BISTRITA NASAUD 30.358 24 500 Taloane gratuite
51 MANCIAROV FLORINA NICULINA BISTRITA BISTRITA NASAUD 9.240 23 500 Taloane gratuite
52 OLTEAN IOAN BISTRITA BISTRITA NASAUD 23.518 14 500 Taloane gratuite
53 HARAS DUMITRU BOTOSANI BOTOSANI 30.150 87 500 Cartoane necastigatoare
54 BODRON CARMEN BOTOSANI BOTOSANI 22.716 747 500 Cartoane necastigatoare
55 MARTINCU DANIEL BOTOSANI BOTOSANI 30.146 205 500 Cartoane necastigatoare
56 ALEXA TIBERIU DOROHOI BOTOSANI 23.270 104 500 Taloane gratuite
57 ATANASOIAE GHEORGHE BOTOSANI BOTOSANI 23.273 141 500 Taloane gratuite
58 DUMITRU CATALINA BRAILA BRAILA 30.119 862 500 Cartoane necastigatoare
59 CARAGIOIU MARIAN RACOVITA BRAILA 30.123 628 500 Cartoane necastigatoare
60 PUNGA NICU BRAILA BRAILA 22.583 810 500 Cartoane necastigatoare
61 FLOREA MARICICA BRAILA BRAILA 22.583 671 500 Cartoane necastigatoare
62 MOISE RODICA TRAIAN BRAILA 23.196 092 500 Taloane gratuite
63 TIMPLARU CARMEN BRAILA BRAILA 8.906 157 500 Taloane gratuite
64 IACOB IULIANA BARAGANU BRAILA 8.907 34 500 Taloane gratuite
65 WINZE LIVIU SIGFRID FAGARAS BRASOV 30.178 878 500 Cartoane necastigatoare
66 STATE RODICA ZARNESTI BRASOV 22.592 562 500 Cartoane necastigatoare
67 DIACONESCU ALEXANDRU RASNOV BRASOV 22.601 1036 500 Cartoane necastigatoare
68 MIHAILA VICTOR BRASOV BRASOV 22.592 206 500 Cartoane necastigatoare
69 MAITAN ENESC BRASOV 22.599 379 500 Cartoane necastigatoare
70 CALIN GHEORGHE HARMAN BRASOV 30.539 088 500 Taloane gratuite
71 STROE ELENA SACELE BRASOV 30.535 001 500 Taloane gratuite
72 PANDREA IOAN CODLEA BRASOV 23.373 99 500 Taloane gratuite
73 SALVETI ELENA FAGARAS BRASOV 23.359 163 500 Taloane gratuite
74 PAUN ANISOARA BUCURESTI BUCURESTI 22.978 281 500 Cartoane necastigatoare
75 STOICA RICA BUCURESTI BUCURESTI 22.820 880 500 Cartoane necastigatoare
76 STANGA LUCRETIA BUCURESTI BUCURESTI 30.204 593 500 Cartoane necastigatoare
77 PETRESCU MIHAELA SECT 3 BUCURESTI 30.202 1058 500 Cartoane necastigatoare
78 FURNICA STEFAN DORIN SECT 3 BUCURESTI 22.901 359 500 Cartoane necastigatoare
79 NECULAI MARIA BUCURESTI BUCURESTI 22.899 1079 500 Cartoane necastigatoare
80 GHEORGHE ELENA BUCURESTI BUCURESTI 22.621 848 500 Cartoane necastigatoare
81 ZUHAIR HARMIZ NISSAN BUCURESTI BUCURESTI 22.781 492 500 Cartoane necastigatoare
82 CRISTEA IOAN SECT 5 BUCURESTI 30.233 838 500 Cartoane necastigatoare
83 CAPATINA ION BUCURESTI BUCURESTI 22.624 182 500 Cartoane necastigatoare
84 BOTEN CONSTATIN SECTOR 2 BUCURESTI 30.160 530 500 Cartoane necastigatoare
85 TOMA PAMELA SECTOR 6 BUCURESTI 22.618 562 500 Cartoane necastigatoare
86 LEFESCU PETRE SECTOR 1 BUCURESTI 22.780 835 500 Cartoane necastigatoare
87 URSU PETRE SECTOR 6 BUCURESTI 30.302 282 500 Cartoane necastigatoare
88 STANESCU VALERIA SECTOR 6 BUCURESTI 22.783 725 500 Cartoane necastigatoare
89 MIHAILA CATALIN SECTOR 4 BUCURESTI 23.041 540 500 Cartoane necastigatoare
90 IEREMIE STEFAN SECTOR 5 BUCURESTI 30.009 385 500 Cartoane necastigatoare
91 BARBACARIU IOAN BUCURESTI BUCURESTI 8.930 129 500 Taloane gratuite
92 NEAGOE DANIEL BUCURESTI BUCURESTI 23.582 009 500 Taloane gratuite
93 MUNTEANU IOAN BUCURESTI BUCURESTI 30.614 058 500 Taloane gratuite
94 BODESCU EMILIA BUCURESTI BUCURESTI 30.502 163 500 Taloane gratuite
95 TUTA ION BUCURESTI BUCURESTI 30.470 155 500 Taloane gratuite
96 MARINESCU ANISOARA SECT 6 BUCURESTI 9.121 121 500 Taloane gratuite
97 NISTOR STEFAN SECT 2 BUCURESTI 30.557 005 500 Taloane gratuite
98 GIUREA ELENA SECT 3 BUCURESTI 9.010 138 500 Taloane gratuite
99 ZAMFIR STEFANA BUCURESTI BUCURESTI 9.225 159 500 Taloane gratuite
100 STANCU ANDREI BUCURESTI BUCURESTI 30.692 148 500 Taloane gratuite
101 DRAGOMIR MARIN BUCURESTI BUCURESTI 23.406 60 500 Taloane gratuite
102 IVAN CONSTANTIN DANIEL SECTOR 2 BUCURESTI 8.969 130 500 Taloane gratuite
103 STANICA MAGDA BUCURESTI BUCURESTI 23.344 174 500 Taloane gratuite
104 STANESCU MIHAI BUCURESTI BUCURESTI 23.337 170 500 Taloane gratuite
105 ANGHELUT MARIN BUCURESTI BUCURESTI 9.182 98 500 Taloane gratuite
106 FELNI ELENA BUCURESTI BUCURESTI 23.255 15 500 Taloane gratuite
107 RADULESCU DORU FLORIAN SECT 2 BUCURESTI ONLINE 23.168 156 500 Taloane gratuite
108 NECULA ALEXANDRU BUZAU BUZAU 22.654 522 500 Cartoane necastigatoare
109 GRIGORE ENE BUZAU 22.646 1003 500 Cartoane necastigatoare
110 STERIAN VIOLETA V. PASII BUZAU 22.646 128 500 Cartoane necastigatoare
111 ZOICAN STEFAN BUZAU BUZAU 22.653 264 500 Cartoane necastigatoare
112 FURDUI VASILE BUZAU BUZAU 8.943 065 500 Taloane gratuite
113 ROSIORU IONUT CERNATESTI BUZAU 23.276 43 500 Taloane gratuite
114 NICULESCU CATALIN BUZAU BUZAU 23.280 174 500 Taloane gratuite
115 NITU LUMINITA BUDA BUZAU 23.279 23 500 Taloane gratuite
116 DAVID MIU CALARASI CALARASI 30.151 922 500 Cartoane necastigatoare
117 CHIREA GHEORGHE JEGALIA CALARASI 30.153 762 500 Cartoane necastigatoare
118 DUTA AURICA PERISORU CALARASI 30.543 048 500 Taloane gratuite
119 ANTON NICUSOR COSMIN INDEPENDENTA CALARASI 23.377 119 500 Taloane gratuite
120 CAPOTA TEODOR BERZOVIA CARAS SEVERIN 22.886 740 500 Cartoane necastigatoare
121 FLORESCU CONSTANTIN CARANSEBES CARAS SEVERIN 30.106 1007 500 Cartoane necastigatoare
122 GHINESCU LAZAR SORIN PECINISCA CARAS SEVERIN 23.550 128 500 Taloane gratuite
123 SCHMIDINGER SOFIA ANINA CARAS SEVERIN 23.550 131 500 Taloane gratuite
124 CHAICHISAN ILEANA CLUJ NAPOCA CLUJ 22.914 288 500 Cartoane necastigatoare
125 RUS ROZALIA CLUJ NAPOCA CLUJ 22.910 18 500 Cartoane necastigatoare
126 CIONT CLAUDIA DEJ CLUJ 23.124 115 500 Taloane gratuite
127 JURAG MARES FLORESTI CLUJ 30.387 148 500 Taloane gratuite
128 CRETU VASILE APAHIDA CLUJ 23.128 133 500 Taloane gratuite
129 GHEORGHIU MARIA CONSTANTA CONSTANTA 22.740 736 500 Cartoane necastigatoare
130 PESTRITU SEBASTIAN SALIGNY CONSTANTA 22.737 575 500 Cartoane necastigatoare
131 CAPATINA GHEORGHE CONSTANTA CONSTANTA 22.734 972 500 Cartoane necastigatoare
132 CALIN MARIA CONSTANTA CONSTANTA 22.734 54 500 Cartoane necastigatoare
133 MEREI LUCIA CONSTANTA CONSTANTA 30.189 218 500 Cartoane necastigatoare
134 ANDRUSEAC SILVESTRU MURFATLAR CONSTANTA 23.539 012 500 Taloane gratuite
135 AGAPIA ADRIANA CONSTANTA CONSTANTA 23.527 078 500 Taloane gratuite
136 BARBU IONICA CONSTANTA CONSTANTA 23.527 2 500 Taloane gratuite
137 LEONTE ION ARSA CONSTANTA 23.522 1 500 Taloane gratuite
138 ANDRUSEAC SILVESTRU MURFATLAR CONSTANTA 23.539 56 500 Taloane gratuite
139 MIHALEA CRISTIAN HARSOVA CONSTANTA ONLINE 22.547 11 500 Cartoane necastigatoare
140 HORVAT VALENTIN SF GHEORGHE COVASNA 22.655 492 500 Cartoane necastigatoare
141 CUPOI RODI INT. BUZAULUI COVASNA 23.466 147 500 Taloane gratuite
142 MATEESCU ION BANESTI DAMBOVITA 22.632 433 500 Cartoane necastigatoare
143 DRAGHICI ADRIAN MORTENI DAMBOVITA 22.633 396 500 Cartoane necastigatoare
144 SECAREANU CONSTANTIN PIETROSITA DAMBOVITA 22.630 365 500 Cartoane necastigatoare
145 TRONARU ION GURA SUTII DAMBOVITA 22.636 550 500 Cartoane necastigatoare
146 BOBIRICA MARIA HULUBESTI DAMBOVITA 23.294 019 500 Taloane gratuite
147 STANESCU DORIN DAMBOVITA 8.957 006 500 Taloane gratuite
148 VASILE GEORGE DANIEL ODOBESTI DAMBOVITA 23.292 37 500 Taloane gratuite
149 BAICIU GEROGEL DAMBOVITA 8.959 132 500 Taloane gratuite
150 ZAMAN ANCA VIOLETA CRAIOVA DOLJ 30.077 79 500 Cartoane necastigatoare
151 OLTEANU ECATERINA CRAIOVA DOLJ 30.071 1078 500 Cartoane necastigatoare
152 HIRTA DANIEL DOLJ 23.381 057 500 Taloane gratuite
153 MAROIU ELENA CRAIOVA DOLJ 30.723 105 500 Taloane gratuite
154 CIOROBOIU LUCRETIA GOESTI DOLJ 23.388 170 500 Taloane gratuite
155 STAICU CONSTANTIN CRAIOVA DOLJ 23.391 86 500 Taloane gratuite
156 GHIOC GIGI GALATI GALATI 30.221 729 500 Cartoane necastigatoare
157 BATICA OTILIA GALATI GALATI 23.055 555 500 Cartoane necastigatoare
158 TERLEA LAZAR GALATI GALATI 30.224 910 500 Cartoane necastigatoare
159 MANOLE LEONTINA GALATI GALATI 22.846 441 500 Cartoane necastigatoare
160 DARABANA LILIANA GALATI GALATI 22.839 78 500 Cartoane necastigatoare
161 MIHAILA MARIA REDIU GALATI 30.714 072 500 Taloane gratuite
162 CIOROIU VALERICA GALATI GALATI 30.624 023 500 Taloane gratuite
163 BALAN ALIXANDRU GALATI GALATI 23.561 036 500 Taloane gratuite
164 GRIGORE GHEORGHE TECUCI GALATI 23.569 051 500 Taloane gratuite
165 STANUT VALENTIN GIURGIU GIURGIU 30.256 89 500 Cartoane necastigatoare
166 PIROI ELENA PUTINEIU GIURGIU 30.256 626 500 Cartoane necastigatoare
167 CRISTINA ALEXANDRIA GIURGIU 23.488 054 500 Taloane gratuite
168 SAULESCU ION TG JIU GORJ 22.751 393 500 Cartoane necastigatoare
169 PAUNA OLIMPIA TG JIU GORJ 9.050 45 500 Taloane gratuite
170 PURCARU VICTORIA FARCASESTI GORJ 9.052 145 500 Taloane gratuite
171 GUNICI CLAUDIU GORJ 23.473 119 500 Taloane gratuite
172 TARAN RADU TOPLITA HARGHITA 22.933 569 500 Cartoane necastigatoare
173 COLMAN GRETA M . CIUC HARGHITA 8.994 45 500 Taloane gratuite
174 PLACINTA CARMEN HUNEDOARA HUNEDOARA 22.613 271 500 Cartoane necastigatoare
175 BUSU MARCELA HUNEDOARA HUNEDOARA 29.959 931 500 Cartoane necastigatoare
176 RASBICI MARIN VULCAN HUNEDOARA 30.209 752 500 Cartoane necastigatoare
177 CIOLEA OLGA URIC HUNEDOARA 9.061 086 500 Taloane gratuite
178 MURARIU MARIANA AURORA VULCAN HUNEDOARA 23.500 157 500 Taloane gratuite
179 MARLOGEANU ELENA PETRILA HUNEDOARA 23.491 130 500 Taloane gratuite
180 SUSAN SHARANDA SIMERIA HUNEDOARA 9.061 22 500 Taloane gratuite
181 GIDEA MIHAELA ROXANA LUPENI HUNEDOARA 8.868 168 500 Taloane gratuite
182 STANCIU AURELIAN SLOBOZIA IALOMITA 30.276 367 500 Cartoane necastigatoare
183 PIRIESCU DUMITRU SLOBOZIA IALOMITA 22.936 200 500 Cartoane necastigatoare
184 BORDEI GHEORGHE SLOBOZIA IALOMITA 23.325 147 500 Taloane gratuite
185 BORDEI GHEORGHE SLOBOZIA IALOMITA 9.146 157 500 Taloane gratuite
186 GAVRILA TEODORA SAVENI IALOMITA ONLINE 22.549 974 500 Cartoane necastigatoare
187 NEACSU PETRE FETESTI IALOMITA ONLINE 8.873 122 500 Taloane gratuite
188 PLUGARU TUDIR IASI IASI 30.306 938 500 Cartoane necastigatoare
189 NENICA IRINA MOTCA IASI 30.027 218 500 Cartoane necastigatoare
190 ZAMFIR CRISTIAN IASI IASI 30.306 208 500 Cartoane necastigatoare
191 ENACHE MARIA OSOI IASI 22.696 577 500 Cartoane necastigatoare
192 MIHALACHE ELENA IASI IASI 9.261 037 500 Taloane gratuite
193 CRAIU ALINA ELENA SCANTEIA IASI 9.044 90 500 Taloane gratuite
194 RADUTU DANIEL LETCANI IASI 23.513 143 500 Taloane gratuite
195 CORDUNEANU IRIMIA MIREL RASCANI IASI 30.654 179 500 Taloane gratuite
196 GHEORGHE CONSTANTIN TUNARI ILFOV 22.815 9 500 Cartoane necastigatoare
197 GHERGHE FLORIN CHITILA ILFOV 22.782 172 500 Cartoane necastigatoare
198 BADANICI GHEORGHE JILAVA ILFOV 9.185 29 500 Taloane gratuite
199 TEODORESCU OANA EMILIA BRAGADIRU ILFOV 23.574 141 500 Taloane gratuite
200 SABAU DUMITRU CORK IRLANDA ONLINE 29.992 939 500 Cartoane necastigatoare
201 DUDU CONSTANTIN TORINO ITALIA ONLINE 22.541 301 500 Cartoane necastigatoare
202 TIMIS PETRU TRENTO – TUENNO ITALIA ONLINE 22.549 1040 500 Cartoane necastigatoare
203 DUCAI ANGHELA SEINI MARAMURES 22.669 633 500 Cartoane necastigatoare
204 PLOC MITRU B – VODA MARAMURES 30.230 167 500 Cartoane necastigatoare
205 ARDELEAN MARIA BAIA MARE MARAMURES 9.192 35 500 Taloane gratuite
206 ROTH MIHAI BAIA MARE MARAMURES 23.140 158 500 Taloane gratuite
207 DOLHA ANA MARIA BAIA MARE MARAMURES 23.144 25 500 Taloane gratuite
208 CRACIUNESCU FLORIANA PONOARE MEHEDINTI 30.067 679 500 Cartoane necastigatoare
209 GONCIULEA NICOLAE DR TR SEVERIN MEHEDINTI 30.065 139 500 Cartoane necastigatoare
210 ACHMESCU DUMITRU DR TR SEVERIN MEHEDINTI 30.065 283 500 Cartoane necastigatoare
211 MEITOIU STEFAN DR TR SEVERIN MEHEDINTI 22.773 385 500 Cartoane necastigatoare
212 STOICANEL MADALINA ROXANA BAIA DE ARAMA MEHEDINTI 9.095 059 500 Taloane gratuite
213 VELCU CLAUDIU DR TR SEVERIN MEHEDINTI 30.685 163 500 Taloane gratuite
214 DOBROMIRESCU VIRGIL BALVANESTI MEHEDINTI 9.219 56 500 Taloane gratuite
215 STANUT GHEORGHE SIGHISOARA MURES 22.770 180 500 Cartoane necastigatoare
216 CEUSAN EMIL TG MURES MURES 30.020 552 500 Cartoane necastigatoare
217 VERESS MARGIT RIGMANI MURES 30.308 571 500 Cartoane necastigatoare
218 TRIFAN SIMION TG MURES MURES 23.555 105 500 Taloane gratuite
219 GHIRCA NICOLAE IERNUT MURES 30.696 9 500 Taloane gratuite
220 TOT DANUT ALBESTI MURES 23.552 83 500 Taloane gratuite
221 DASCALU MIHAI PIATRA NEAMT NEAMT 23.024 429 500 Cartoane necastigatoare
222 NASTURAS IOAN ROMAN NEAMT 22.798 510 500 Cartoane necastigatoare
223 CHIRILA CONSTATIN PIATRA NEAMT NEAMT 22.802 401 500 Cartoane necastigatoare
224 BACLARIC ELENA NEGRESTI NEAMT 30.016 682 500 Cartoane necastigatoare
225 ATOMEI VLAD GHINDAOANI NEAMT 30.706 079 500 Taloane gratuite
226 COSTAN MINODORA PIATRA NEAMT NEAMT 9.204 050 500 Taloane gratuite
227 FRUNZA ELENA PIATRA NEAMT NEAMT 9.202 055 500 Taloane gratuite
228 ROMAN FLOR CORABIA OLT 22.805 153 500 Cartoane necastigatoare
229 UNGUREANU ALEXANDRU CIRTISOARA OLT 30.057 86 500 Cartoane necastigatoare
230 MITRICA MARIUS GOSTANATU OLT 30.056 221 500 Cartoane necastigatoare
231 ARIE FLORIAN CORBU OLT 22.806 670 500 Cartoane necastigatoare
232 PISARU MARIUS SLATINA OLT 23.598 168 500 Taloane gratuite
233 MARTIN ION BALTENI OLT 23.600 144 500 Taloane gratuite
234 DINU GETA BALS OLT 23.599 4 500 Taloane gratuite
235 CIOACA ANETA BREAZA PRAHOVA 30.049 495 500 Cartoane necastigatoare
236 RADULESCU RODICA PLOIESTI PRAHOVA 22.863 1006 500 Cartoane necastigatoare
237 MICLEA NICOLAE COCORASTII MISLII PRAHOVA 30.053 14 500 Cartoane necastigatoare
238 IONESCU MARIN PLOIESTI PRAHOVA 22.865 255 500 Cartoane necastigatoare
239 TANASE NICULINA PLOIESTI PRAHOVA 22.871 941 500 Cartoane necastigatoare
240 POPESCU GHEORGHE PAULESTI PRAHOVA 30.599 039 500 Taloane gratuite
241 DIACONU ADRIANA PLOIESTI PRAHOVA 30.597 091 500 Taloane gratuite
242 POP IOANA STOENESTI PRAHOVA 30.600 43 500 Taloane gratuite
243 PARASCHIV VASILICA PLOIESTI PRAHOVA 23.439 75 500 Taloane gratuite
244 VARGA ILEANA ZALAU SALAJ 30.240 408 500 Cartoane necastigatoare
245 ROMOCEA SILVIU BENESAT SALAJ 30.227 53 500 Cartoane necastigatoare
246 HUITAS MARIA SATU MARE 22.829 1015 500 Cartoane necastigatoare
247 MUNTEANU ANABELLA SATU MARE SATU MARE 22.833 912 500 Cartoane necastigatoare
248 BEBRIC ANGELICA LAZURI SATU MARE 23.155 155 500 Taloane gratuite
249 BILCEC VIORICA SATU MARE SATU MARE 23.153 67 500 Taloane gratuite
250 VELIU TUDORA AVRIG SIBIU 30.268 771 500 Cartoane necastigatoare
251 SIRCA NICOLAE MEDIAS SIBIU 22.989 653 500 Cartoane necastigatoare
252 STOICA MARIANA RACOVITA SIBIU 30.271 885 500 Cartoane necastigatoare
253 CAMBERRA SORIN MEDIAS SIBIU 23.416 087 500 Taloane gratuite
254 CIRNU MARIA SIBIU SIBIU 9.131 179 500 Taloane gratuite
255 BARBU ANA TALMACIU SIBIU 9.126 106 500 Taloane gratuite
256 TIRLA CONSTANTIN CACERES SPANIA ONLINE 30.406 001 500 Taloane gratuite
257 MUSAT ADRIANA SUCEAVA SUCEAVA 22.786 528 500 Cartoane necastigatoare
258 AANITEI CONSTANTIN SUCEAVA SUCEAVA 22.890 552 500 Cartoane necastigatoare
259 VICOL ION RADAUTI SUCEAVA 22.535 671 500 Cartoane necastigatoare
260 SOPON GEORGETA BOGDANESTI SUCEAVA 30.574 166 500 Taloane gratuite
261 BEDRUT DOINA SUCEAVA 23.119 077 500 Taloane gratuite
262 NECULAIE MADALINA BAIA SUCEAVA 23.421 141 500 Taloane gratuite
263 VISAN ION POROSCHIA TELEORMAN 23.027 173 500 Cartoane necastigatoare
264 PETRE STEFAN PLOSCA TELEORMAN 23.005 634 500 Cartoane necastigatoare
265 CERNAT FLORIAN ALEXANDRIA TELEORMAN 22.622 329 500 Cartoane necastigatoare
266 DRAGHIU VIORICA TELEORMAN 23.332 063 500 Taloane gratuite
267 ALEXANDRU VALENTINA TELEORMAN 30.446 051 500 Taloane gratuite
268 GAJITCHI ELISEI TIMISOARA TIMIS 30.292 1006 500 Cartoane necastigatoare
269 MAIEREAN PRISCA TIMISOARA TIMIS 30.291 1060 500 Cartoane necastigatoare
270 CINCA FLORICA TIMISOARA TIMIS 22.956 294 500 Cartoane necastigatoare
271 BARANGI DORINA TIMISOARA TIMIS 30.286 1013 500 Cartoane necastigatoare
272 CRISTINARIU DUMITRU TIMISOARA TIMIS 23.309 111 500 Taloane gratuite
273 VINCZE IOAN OTELEC TIMIS 30.444 110 500 Taloane gratuite
274 GIUGA PAVEL TIMIS 9.093 113 500 Taloane gratuite
275 CODREANU TAISCA NICULITEL TULCEA 22.998 906 500 Cartoane necastigatoare
276 DACU FLOAREA TULCEA TULCEA 30.326 530 500 Cartoane necastigatoare
277 DOBRE GICU PECENEAGA TULCEA 8.907 180 500 Taloane gratuite
278 PUSCASU AURICA TULCEA TULCEA 23.239 28 500 Taloane gratuite
279 IORDACHE ILIE TULCEA TULCEA 23.630 104 500 Taloane gratuite
280 OCHESEL OANA MIHAELA TULCEA TULCEA ONLINE 9.292 164 500 Taloane gratuite
281 UNGUREANU NICOLETA BUDESTI VALCEA 22.970 982 500 Cartoane necastigatoare
282 ANTONESCU ION BABENI VALCEA 22.970 589 500 Cartoane necastigatoare
283 ROSCERNICA COSMIN STOENESTI VALCEA 22.973 979 500 Cartoane necastigatoare
284 NORISOR GHEORGHE DRAGASANI VALCEA 30.520 141 500 Taloane gratuite
285 SERBAN CONSTANTIN BREZOI VALCEA 23.249 158 500 Taloane gratuite
286 HOACA IOAN VASLUI 22.996 300 500 Cartoane necastigatoare
287 IACOB MIHAI BACAOANI VASLUI 22.537 675 500 Cartoane necastigatoare
288 CUSAN ELENA BARLAD VASLUI 23.320 146 500 Taloane gratuite
289 GRIGORUTA GEORGIANA SOLESTI VASLUI 9.136 115 500 Taloane gratuite
290 TOFAN NICUSOR COTESTI VRANCEA 22.959 958 500 Cartoane necastigatoare
291 VLADESCU ADRIAN VRANCEA 22.930 778 500 Cartoane necastigatoare
292 FLOREA COSTEL P CRISTEI VRANCEA 9.097 042 500 Taloane gratuite
293 BUCA LUCIAN FOCSANI VRANCEA 23.229 057 500 Taloane gratuite
294 ACSINTE LACRAMIOARA VRANCEA 30.455 154 500 Taloane gratuite
295 GRIGORIU MARIN 30.505 077 500 Taloane gratuite
296 SZ369581 TERMINAL ONLINE 30.737 104 500 Taloane gratuite
297 CIORTAN MARIA 23.188 164 500 Taloane gratuite
298 FLOREA MARIAN 8.983 175 500 Taloane gratuite
Read More

Trimite codul Chesterfield 2015

Trimite codul Chesterfield 2015
Din 2 februarie și până pe 3 mai 2015, Philip Morris, compania deținătoare a mărcilor Marlboro, Parliament, Virginia Slim, L&M și Chesterfield desfășoară o campanie promoțională în care s-au pus la bătaie peste 60.000 de super premii.
Taloanele din pachet vor avea un cod unic care poate poate fi trimis prin SMS la 1820 (număr valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom) sau pe site-ul oficial de promoție www.descopera.co.uk.
Cunoscătorii au mai avut de-a face cu acest site, de-a lungul altor 2 promoții la Chesterfield și Marlboro.
Mesajul de pe un talon arată cam așa:
Ești chef sau doar gurmand? Bucata asta din puzzle este dovada că ești cu un pas mai aproape de cea mai tar experiență în UK. Colectează toate cele 12 cupoane, completează harta și explorează-ți personalitatea. Pentru restul de info, intră pe www.descoperă.co.uk.
Campania promoţională „Explorează-ţi personalitatea!” va începe pe data de 2 februarie 2015, ora 00:00:00 şi se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 (inclusiv), până la data de 3 mai 2015, ora 23:59:59 (inclusiv).
La Campania promoţională participă următoarele variante de pachete de ţigarete Chesterfield: Chesterfield Black 100’s, Chesterfield Blue 100’s, Chesterfield Silver 100’s, Chesterfield Menthol KS, Chesterfield Blue KS, Chesterfield Silver KS care conţin, tipărite în interiorul capacului pachetului, coduri unice formate din 8 caractere alfanumerice.
Înscrierea în Campania promoţională se face pe baza unui cod unic, alcătuit din 8 caractere alfanumerice.
Pentru a participa la prezenta Campanie promoţională, adulţii fumători trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
Să cumpere minimum un pachet de ţigarete Chesterfield menţionat mai sus;
Să înscrie o singură dată în Campania promoţională codul unic;
Înscrierea în Campania promoţională a codului unic de 8 caractere alfanumerice, tipărit în interiorul capacelor de ţigarete participante la Campania promoţională se poate face prin una din următoarele modalităţi puse la dispoziţie de Organizator:
prin SMS, la numărul scurt 1820 (valabil în reţelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil sau Digi Mobil);
prin website-ul logistic utilizat în Campania promoţională, respectiv descopera.co.uk;
Un participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale după numărul de telefon mobil de pe care a participat.
Este valabilă prima înscriere înregistrată a unui cod unic de 8 caractere alfanumerice, indiferent de modalitatea de înscriere a acestuia.
În pachetele de ţigarete participante la Campania promoţională, participanţii pot găsi cupoane promoţionale ce au tipărit un cod unic de 9 caractere alfanumerice. Cupoanele promoţionale sunt descrise mai jos: există 12 tipuri distincte de astfel de cupoane promoţionale ce pot fi găsite în pachetele de ţigarete participante la Campania promoţională, fiecare dintre ele având elemente grafice distinctive:
5 tipuri de cupoane sunt personalizate cu 5 domenii de interes: Aventură, Fotografie, Gastronomie, Modă, Muzică;
7 tipuri de cupoane nu sunt personalizate cu domenii de interes;
Cele 12 tipuri de cupoane sunt distincte între ele;
Fiecare dintre cele 12 tipuri de cupoane este personalizat cu un element distinct din harta Regatului Unit al Marii Britanii;
Puse împreună în ordinea corectă, cele 12 tipuri de cupoane formează harta Regatului Unit al Marii Britanii.
Cu un cod unic valid de 8 caractere alfanumerice, inscripţionat în capacele pachetelor de ţigarete participante în Campania promoţională, înscris prin oricare din modalităţile de participare, în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59 al unei zile de Campanie Promoţională, un participant poate câştiga cumulat pe întreaga perioadă a Campaniei promoţionale:
1 singur premiu instant
1 singur premiu zilnic
Cu o hartă completă, un participant poate câştiga cumulat pe întreaga perioadă a Campaniei promoţionale:
1 singur premiu de tip „Experienţă Locală”
1 singur premiu mare
În cadrul acestei Campanii promoţionale se vor acorda în total 60.596 de premii, împărţite astfel:
A. Premii instant: 60.000 de premii/campanie Premiile instant se acordă primilor 60.000 de participanţi unici în Campania promoţională (în ordinea cronologică a recepţionării de către Organizator a datelor transmise de către participanţi), după introducerea şi validarea primului cod unic format din 8 caractere alfanumerice, indiferent de modalităţile de participare. Premiul instant constă în următoarele 2 tipuri de premii:
A1. Pachet de ţigarete Chesterfield: Total 29.999 buc. /campanie
A2. Brichetă Chesterfield: Total 30.001 buc. /campanie
B. Premii zilnice: 91 premii/campanie; 1 premiu/zi; Premiul zilnic va fi acordat, prin tragere la sorţi zilnică dintre toate codurile unice valide înscrise, prin oricare din modalităţile de participare şi alocate în ziua de Campanie promoţională anterioară tragerii la sorţi zilnice, în intervalul 00:00:00 – 23:59:59 (inclusiv). Premiul zilnic poate fi unul din următoarele 13 tipuri de premii:
B1. Experienţă VIP tip „Aventură”
B1.1 Curs scuba diving
B1.2 Off-road escape
B1.3 Curs conducere defensivă
B1.4 Private Sailing Day
B2. Experienţă VIP tip „Fotografie”
B2.1Şedinţă foto profesionistă
B2.2 Week-end Fotografic
B2.3 Atelier individual de fotografie şi editare fotografică
B3. Experienţă VIP tip „Gastronomie”
B3.1 Călătorie cu iahtul şi cină în port
B3.2 Cină pregătită de un maestru bucătar
B4. Experienţă VIP tip „Modă”
B4.1 Sesiune privată de stil şi imagine personală
B4.2 Sesiune privată de machiaj şi hairstyling
B5. Experienţă VIP tip „Muzică”
B5.1 Bilete VIP la un concert
B5.2 Curs canto şi înregistrare în studio
B6. Telefon iPhone 6
B7: Telefon Galaxy Note Edge
B8: GoPro HERO3+ şi accesorii
B9: Bar mobil
B10: Canapea tip Chesterfield
B11: Voucher fotografie în valoare de 3.500 RON
B12: Voucher muzică în valoare de 3.500 RON
B13: Voucher gastronomie în valoare de 3.500 RON
C. Premii de tip „Experienţă Locală”: 500 premii/campanie; Premiile de tip „Experienţă Locală” se vor oferi primilor 500 de participanţi (identificaţi pe baza numărului de telefon, în ordine cronologică) la prezenta Campanie promoţională ce completează cu succes o hartă prin intermediul secţiunii „Înregistrare hartă” din cadrul website-ului logisticdescopera.co.uk. Premiile de tip „Experienţă Locală”constau în una dintre experienţele de mai jos, la alegerea câştigătorului:
Experienţă Locală Aventură
Karting
Echitaţie
Echitaţie Safari
Tir sportiv
Room escape
Curs scrimă
Experienţă Locală Fotografie
Atelierde fotografie pentru începători
Curs de editare foto
Experienţă Locală Gastronomie
Degustare de vinuri
Curs de gătit
Experienţă Locală Modă
Curs de automachiaj
Atelier de stil vestimentar
Experienţă Locală Muzică
Bilet la concert
Curs de dans
Curs de instrumente muzicale
D. Premii mari: 5 premii/campanie; Premiul mare constă în câte o călătorie în Regatul Unit al Marii Britanii pentru fiecare câştigător împreună cu un prieten adult
Premiul include cheltuielile legate de experienţa în Regatul Unit al Marii Britanii (premiu valabil atât pentru câştigător cât şi pentru însoţitorul acestuia):
bilet de avion Bucureşti – Londraşi retur, clasa economic;
transport aeroport – hotel;
transport Londra – Liverpool şi retur;
cazare 6 nopţi la hoteluri de minim 3 stele în Londra şi Liverpool;
cheltuieli legate de mese (maxim 6 mese de seară şi 6 mese de prânz).
cheltuieli legate de cele 5 experienţe oferite câştigătorilor şi însoţitorilor adulţi ai acestora
În cadrul premiului mare, câştigătorii şi însoţitorii acestora vor beneficia de 5 tipuri diferite de experienţeîn Regatul Unit al Marii Britanii:
Experienţă culinară în restaurantul Recipease
Experienţă fotografică într-un parc Safari
Experienţă de modă şi cumpărături
Experienţă de aventură pe pista Top Gear
Experienţă muzicală la casa de discuri CoverStar Recording şi la Club The Cavern
Read More

Catalog Lady’s februarie - martie 2015

Catalog Lady’s februarie - martie 2015
Catalog Ladys - primavara 2015
Daruieste cu drag de martisor si primeste primavara in sufletul tau.
Catalog Lady’s nr. 2/2015 
Lady’s este alaturi de dv. dupa Sarbatorile de iarna si va aduce aceasta oferta speciala pentru a slabi si pentru a va intretine silueta.
O oferta Ladys adaptata in perioada 16 februarie – 31 martie 2015
Read More

Merele asigura o sanatate de fier a plamanilor

Merele asigura o sanatate de fier a plamanilor
Marul este capabil sa invinga si sa previna boli grave. Este remarcabila concentratia de antioxidanti din mere cu efecte directe asupra inimii. Merele au capacitatea de a regla tensiunea si, iar cei care consuma zilnic cel putin un mar, au sanse sa reduca riscul aparitiei cancerului cu peste 50 la suta. Practic nu exista afectiune, unde substantele nutritive din mar sa nu contribuie eficient in sensul ameliorarii. In ultimii ani, cercetari complexe, de specialitate, au dovedit rolul de exceptie pe care il au, pentru organism, fitonutrientii din mere.

Merele alunga accidentele vasculare cerebrale 

Cercetatorii finlandezi au descoperit ca persoanele care au mancat mere zilnic au avut cel mai scazut risc de a suferi un accident vascular cerebral, datorita beneficiilor oferite de anumiti compusi activi gasiti in mere. 

Concluzia lor s-a bazat pe evaluarea inregistrarilor alimentare si rezultatelor din domeniul sanatatii , un studiu efectuat pe 9208 de persoane ce s-a derulat pe o perioada de 28 de ani. 

Merele asigura o sanatate de fier a plamanilor 

Cercetatorii britanici au descoperit ca persoanele care au consumat zilnic cate 2 mere au avut functii pulmonare mult mai bune decat cei care nu au consumat. Dupa analizarea inregistrarilor dietetice a 2512 de oameni, oamenii de stiinta au descoperit o legatura puternica intre functia pulmonara pozitiva si numarul de mere consumate in fiecare saptamana. Desi alti cercetatori au sugerat ca vitamina C din fructele proaspete a fost responsabila pentru imbunatatirea functiei pulmonare, aceasta ancheta a concluzionat insa altceva.

Acesti cercetatori cred ca aceasta se datoreaza consumului de fitonutrienti antioxidanti, ce se regasesc din abundenta in mere, cum ar fi flavonoidele in special un compus numit quercitina care reduce riscul aparitiei cancerului si atacurilor de cord. Aceasta spun ei, ofera o explicatie pentru efectul sanatos dat de un consum regulat de mere. 

Merele inving cancerul 

Cercetatorii din Hawaii au descoperit ca un consum crescut de quercitina (de la mere) a fost asociat cu un risc redus de cancer pulmonar. 

Acest lucru a fost sustinut de epidemiologii de la Institutul National de Sanatate Publica din Finlanda, care au ajuns la concluzia ca o dieta bogata in flavonoizi (si in special acele flavonoide din mere), a fost asociata cu un risc redus de a dezvolta cancer. 

Studiul efectuat pe 9959 de barbati si femei a aratat ca persoanele care au consumat regulat mere au fost cu aproximativ 20% mai putin susceptibili de a dezvolta cancer. Cercetatorii au descoperit ca incidenta cancerul pulmonar a fost cu 46% mai mica asupra persoanelor care au consumat mere, acestia avand de asemenea si un risc mai mic de mortalitate cauzata de boli coronariene. 
Aceasta concluzie a fost bazata pe analiza dietei si sanatatii, analiza desfasurata pe 5133 de barbati si femei cu varsta cuprinsa intre 30-69, care initial nu au avut boli de inima, atunci cand studiul a inceput in anul 1967. 

Iata ce mai poti trata prin consumul a 2 mere pe zi: 

- consumul a 2 mere pe zi iti asigura o buna digestie si te ajuta in tratamentul toxiinfectiilor alimentare 

- consumul a 2 mere pe zi elimina insomniile. Asadar , renunta la consumul unui pahar de lapte inainte de culcare si mananca un mar, cu siguranta vei dormi mult mai bine. 

- consumul a 2 mere pe zi iti va alunga enervantele dureri de spate, datorita efectului antiinflamator 

- consumul a 2 mere pe zi te va feri de aparitia diabetului 

- consumul a 2 mere pe zi iti va tonifia pielea si te va face sa ai un ten stralucitor 

- consumul a 2 mere pe zi iti va elimina cearcanele si pungile de sub ochi 

- consumul a 2 mere pe zi iti va alunga stresul, raspunzator de aparitia unui numar important de boli, in special cele cronice 

- consumul regulat a 2 mere pe zi iti va alunga colesterolul rau din sange 

- riscul formarii de pietre la rinichi va fi diminuat daca sunt consumate 2 mere pe zi regulat 

- 2 mere pe zi te vor ajuta sa ai o dantura stralucitoare si o respiratie proaspata 

Beneficiile nu se opresc aici, acest fruct uimitor fiind unul dintre cele mai raspandite fructe din lume, ceea ce il face sa fie o alegere usoara de urmat pentru orice persoana care tine cu adevarat la sanatate.
Read More