Catalog Avon c15 - 2015

Catalog Avon c15 - 2015
Catalog Avon c15 2015 online (brosura Avon c15 2015).
Catalog avon c 15 valabil in perioada 10 septembrie - 30 septembrie 2015
Cea mai eficienta crema pentru intretinerea tenului Supreme 45 plus.
Pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea, conturul fetei este vizibil redefinit, aspectul ridurilor adanci este puternic ameliorat.
recomanda noua formula tuturor consumatorilor cu varsta 45+ care isi doresc sa stearga semnele timpului de pe ten.
Comanda setul pentru cel mai bune bebeficii format din:
Anew Ultimate Supreme mostra 4 bucati de 2ml
Crema Anew Ultimate Supreme de 50ml
Pretul standard 65,50 lei.
Read More

Catalog Oriflame c14 - 2015

Catalog Oriflame c14 - 2015
Catalog Oriflame c14 2015 in varianta romaneasca
Cremă hrănitoare pentru mâini SoftCaress Frumuseţe Oriflame
Oriflame Make-up Very Me Mirror Gloss - Beautiful shades
Oriflame Catalog 13 - 2015 (6 octombrie 2015 - 26 octombrie 2015)
Descoperă Eleo – uleiurile de lux, pentru un păr sănătos și strălucitor. Prin recondiționarea din interior spre exterior, Eleo întărește și protejează firul de păr în timp ce îi redă strălucirea naturală. Încearcă-le și tu!
Read More

Catalog Oriflame c13 - 2015

Catalog Oriflame c13 - 2015
Catalog Oriflame c13 2015
Recapătă tinerețea buzelor tale cu luciul GIORDANI GOLD YOUTH FULL
Eclat Femme Weekend: Un parfum proaspăt floral fructat, plin de energie şi eleganţă.
Pentru Romania Oriflame Catalog 13 - 2015 (15 septembrie - 5 octombrie 2015)
Produsele tale preferate la preturi irezistibile. Ai rasfoit catalogul 13? Care este oferta care ti-a atras atentia?
Read More

Hotel Olimpic intr-o stare jalnica, praf si mucegai

Hotel Olimpic intr-o stare jalnica, praf si mucegai

Hostelul se cheamă Hotel Olimpic din statiunea Jupiter. NU RECOMAND ACEST HOTEL.
parcarea este una fara nici o noima in jurul hotelului continuam cu camerele care sunt pline de praf si apa calda la unele camere nu exista frigider, hotelul este de 3 stele.
cum am ajuns mirosea a penicilina: ori nu schimbasera cearşafurile, ori dezinfectantul lor este unul de uz industrial .
au fost renovate cu usi si geamuri de pvc de cea mai proasta calitate: nu se inchid bine (ramane gaura de un deget), se face curent, se aude tot de afara
- aer conditionat nu exista
baia:
- deplorabila
- erau niste gaze minuscule care misunau peste tot
cabina de dus nu avea gemuri, nici macar perdele si se facea apa peste tot.
nu era aerisire
servicii:
- camerista nu venea in fiecare zi
- nu prea avea chef de facut curat niciodata
nu au schimbat cearshafurile decat o singura data in 10 zile
- prosoapele niciodata schimbate
mirosuri greu de suportat chiar si pt mine care am alergie la praf si paturile erau pline cu mucegai
3 paturi intro camera mica ca de chibrit care aveau purici in saltele
mancarea greu de descris ca si mancare: era arsa sau fripta in ulei de sute de dati pina se innegrea; ori era nefacuta.
Personalul hotelului era tratat ca pe niste sclavi ajutorul de ospatar era ca un sclav,slab, piele si os nu manca decat odata pe zi, banii ii primeau la sfarsitul lunii, pana atunci mureau de foame trebuie sa manance resturile de la oamenii care mancau in restaurant.
Read More

Cojile de vinete mentin sanatatea cardiovasculara

Cojile de vinete mentin sanatatea cardiovasculara
Cultivate în țările din Asia de sud și de est încă din preistorie, au fost cunoscute de către lumea occidentală acum 1500 de ani. Element esenţial al îndrăgitei zacuşte, sunt incredibil de sănătoase, mai ales consumate cu tot cu coajă.
Coaja de vinete contine nasunin, un antioxidant pretios care protejeaza membranele celulare impotriva radicalilor liberi, reduce nivelul colesterolului, previne distrugerea celulelor nervoase si ajuta la prevenirea aparitiei cancerului. De asemenea, aceste legume sunt o sursa de potasiu, magneziu si vitaminele B1, B6. Spre deosebire de majoritatea legumelor, vinetele isi pastreaza proprietatile nutritionale si dupa ce sunt gatite.
Unii experti in gastronomie recomanda ca aceste legume sa fie taiate, frecate cu sare si lasate timp de un sfert de ora inainte sa fie gatite, ca sa nu fie amare. Se pare ca astfel vinetele absorb si mai putin ulei. Alti specialisti sunt de parere ca acestea sa fie curatate si gatite imediat, ca sa nu se innegreasca.
Beneficiile pe care vinetele le aduc sanatatii organismului deriva din nutrientii acestor legume populare si apreciate pentru gustul lor specific. Astfel, circa 82 de grame de vinete contin 19 kcal, 11% din doza zilnica recomandata de fibre, 10% din cea de mangan, 5,4% din cea de molibden şi 5,3% din cea de potasiu. De asemenea, în această legumă se găsesc cantităţi însemnate de vitamina K, acid folic, cupru, vitamina B6, triptofan, vitamina C, magneziu şi vitamina B3.
In afara de faptul ca au in compozitie vitamine si minerale esentiale organismului uman, vinetele mai contin si fitonutrienti importanti cu efect antioxidant. Printre acestia se numara compusii fenolici, precum acidul clorogenic si cafeic sau flavonoizii, precum nasuninul.
Cercetatorii americani de la Serviciul de Cercetare in Agricultura au descoperit ca acidul clorogenic este cel mai puternic antioxidant din vinete, avand o capacitate superioara de a combate actiunea oxidativa a radicalilor liberi asupra celulelor, dar si de a reduce nivelul colesterolului rau LDL in sange. Tot acidul clorogenic este si antimutagen (impiedica celulele sanatoase sa sufere mutatii si sa devina cancerigene) si antiviral.
Nasuninul este un alt compus antioxidant care se regaseste in coaja vinetelor, avand rolul de a preveni cresterea vaselor noi de sange si a cantitatii de sange in organism, atunci cand o tumora canceroasa incearca sa stimuleze acest proces pentru a se dezvolta. Fenomenul poarta numele de angiogeneza, iar nasuninul este un compus antiangiogenic.

Protejează membranele creierului

Nasuninul, fitonutrientul regasit in coaja vinetelor, s-a dovedit eficient in protectia celulelor membranelor creierului, in cadrul experimentelor efectuate pe cobaii de laborator.

Mentin sanatatea cardiovasculara

In cadrul unui studiu de specialitate, cand cobaii au consumat suc de vinete, au aparut efecte imediate la nivel biologic nivelul colesterolului, inclusiv al celui din peretii arteriali, a scazut semnificativ, iar vasele de sange s-au relaxat, permitand fluxului sanguin sa circule mai bine. Aceste efecte pozitive se datoreaza fitonutrientilor furnizati de vinete.

Regleaza greutatea corporala

Vinetele contin putine calorii, insa sunt bogate in fibre. Acest lucru inseamna ca starea de satietate este indusa rapid si persista, ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor in plus si la reglarea tranzitului gastrointestinal.

Previn inflamatiile si bolile cronice

Cercetatorii au descoperit ca vinetele contin cantitati importante de fitochimicale numite antocianine, un tip de antioxidanti care protejeaza organismul impotriva cancerului, imbatranirii premature, inflamatiilor si bolilor neurologice.

Energizeaza organismul

Vinetele furnizeaza o buna parte din constituentii complexului de vitamine B, precum acidul pantotenic (vitamina B5), piridoxina (vitamina B6), tiamina (vitamina B1) si niacina (vitamina B3). Organismul are nevoie de acesti nutrienti din surse externe, pentru metabolizarea eficienta a grasimilor, proteinelor si carbohidratilor.
Read More

Prunele stimuleaza memoria si previne bolile de inima

Prunele stimuleaza memoria si previne bolile de inima
Vara este singurul anotimp în care putem consuma fructe şi legume proaspete, direct din grădină.
Dacă eşti în căutarea unor fructe de sezon cu multiple beneficii, cele prezentate mai jos sunt exact ce ai nevoie.Prunele, pe lângă faptul că sunt nişte fructe foarte gustoase, te ajută să îţi menţii atât corpul, cât şi mintea sănătoase. Sunt o importantă sursă de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre.
Atât pruna proaspătă, cât şi cea uscată conţin doi fitonutrienţi unici, denumiţi neoclorogenic şi acid clorogenic, care au calităţi antioxidante puternice, distrugând radicalii liberi care atacă celulele umane. De asemenea, fenolii, alţi compuşi benefici din prune, protejează stratul natural de grăsimi care compun neuronii creierului uman.
Un alt avantaj al consumului de prune îl reprezintă faptul că sporesc, prin vitamina C, capacitatea de absorbţie a fierului. Prunele au mari proprietăţi energizante, în special datorită conţinutului natural de zaharuri. În plus, prunele mai sunt lăudate pentru că pot alunga oboseala sau senzaţia de stres, dar şi pentru că sunt un aliat de încredere al majorităţii funcţiilor intestinale.

Stimulează memoria

Ştiai că dacă mănânci cel puţin trei prune pe zi, antioxidanţii puternici din acestea te ajută să elimini celulele deteriorate care îţi afectează memoria?

Ideale la dietă

Prunele sunt sărace în calorii, ceea ce înseamnă că sunt benefice dietei tale. Fiecare prună conţine 30 de calorii, adică 1,5% din caloriile recomandate pentru fiecare zi pentru o dietă bazată pe 2.000 de calorii pe zi. Poţi să arzi caloriile din prune foarte uşor: înotând 4-5 minute elimini 30 de calorii.

Previn bolile de inimă

Prunele sunt foarte sărace în grăsimi, fiecare fruct conţine mai puţin de 0,2 grame. În plus, ele nu conţin grăsimi saturate, care pot creşte riscul atacului de cord prin creşterea colesterolului.

Sunt pline de carbohidraţi buni

Dacă dieta pe care o ţii interzice consumul de carbohidraţi, prunele pot fi printre puţinele fructe pe care le poţi consuma.
Atenţie însă! Prunele uscate au o concentraţie mare de carbohidraţi care stimulează pancreasul să secrete insulină, aşa că limitaţi-vă la a consuma prune proaspete, dacă nu vreţi să aveţi probleme cu glicemia şi un risc crescut de a face diabet.

Bogate în vitamina C

Prunele sunt o sursă bună de vitamina C, fiecare fruct conţine 7% din aportul recomandat zilnic. Vitamina C este un antioxidant, aşa că îţi poate apăra celulele de o posibilă degradare.
Vitamina C ajută la producerea carnitinei, un produs sintetizat din aminoacizii lizina şi metionina care joacă un rol important în metabolismul celulelor vii, în descompunerea ţesutului adipos şi în transformarea lui în energie.

Te feresc de cancer

O prună de dimensiuni medii conţine 113 mg de potasiu, mineral ce ţine sub control tensiunea arterială şi reduce riscul accidentelor vasculare cerebrale. Dacă acest lucru nu v-a convins, pigmentul roşiatic-albăstrui al prunelor, numit antocianină, poate ajuta la prevenirea diverselor tipuri de cancer.

Benefice pentru oase

Prunele conţin şi vitamina A, iar un singur fruct conţine 8 % din aportul zilnic de vitamina, despre care este recunoscut faptul că promovează refacerea şi creşterea oaselor.

Combat anemia

Mecanismul prin care prunele combat anemia şi previn reapariţia acesteia nu este legat de conţinutul ridicat de fier al acestor fructe, ci datorită acţiunii vitaminei C, care intervine în absorbţia fierului la nivelul organelor digestive, jucând astfel un rol indirect în prevenirea şi tratarea anemiei feriprive.

Tratează constipaţia

Numeroşi factori favorizează această problemă din ce în ce mai des întâlnită printre adulţi, precum: sedentarismul, alimentaţia săracă în fructe şi legume crude, consumul predominant de carne, lipsa sportului etc.
Consumul de prune ajută în prevenirea şi tratarea constipaţiei, o porţie de prune la 2-3 zile, de preferabil după-amiaza, fiind recomandată graţie conţinutului crescut de celuloză şi mucilagiu, care au acţiune benefică asupra intestinului, stimulând tranzitul intestinal şi conferind astfel un efect laxativ.

Previn diabetul

Diabetul se caracterizează prin tulburări ale metabolismului glucozei şi variaţiile acesteia în sânge. Deşi au un conţinut moderat de glucide, prunele proaspete prezintă proprietăţi de reglare a glicemiei şi previn apariţia diabetului prin stimularea metabolismului glucid.
Read More

Trimite codul Dunhill 2015 pe www.onlythebest.ro

Trimite codul Dunhill 2015 pe www.onlythebest.ro
Cumpără orice pachet de țigarete Dunhill Fine Cut (variantele Master Blend, Swiss Blend, Blonde Blend și Classic) participant la promoție și poți câștiga o experiență/vacanță de neuitat (la alegere, din 6 experiențe: Gourmet, Aventură, Petrecere, Cultură, Shopping sau Delectare) și alte mii de premii.
Caută în interiorul pachetului codul unic de 8 caractere alfanumerice, introdu-l pe site-ul campaniei Dunhill Only The Best – www.onlythebest.ro sau trimite-l prin SMS la numărul 1758 (tarif normal, valabil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil) și poți câștiga instant: un pachet special ce conține un pachet Dunhill Fine Cut și o brichetă, pachet Cafea Kopi Luwak Gheorghe Florescu, căști Bose Quiet Comfort 25, sticlă de vin Chateau Puech Haut La 40-eme-Saint Drezery 2007, sticlă de Scotch Whisky Glenkinchie 12 Years Old Best Lowland Single Malt.

Săptămânal poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 premii puse în joc:
Săptămână 1 (3 – 9 august) – telefon mobil Samsung Galaxy S6 EDGE, bicicleta Brompton H3L/BK/BK, espressor Jura Impressa Z9 Onetouch TFT;
Săptămână 2 (10 – 16 august) – laptop Apple MacBook Pro cu afișaj Retina mf840ro/a, Intel Core i5 pana la 3.1 GHz, 13.3″, 8 GB, 256 GB, Intel Iris Graphics 6100, OS X Yosemite, soundbar Focal Dimension & Arcam Mini-blink, aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10;
Săptămână 3 (17 – 23 august) – bicicleta Brompton H3L/BK/BK, aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10, telefon mobil Samsung Galaxy S6 EDGE;
Săptămână 4 (24 – 30 august) – laptop Apple MacBook Pro cu afișaj Retina mf840ro/a, Intel Core i5 pana la 3.1 GHz, 13.3″, 8 GB, 256 GB, Intel Iris Graphics 6100, OS X Yosemite, bicicleta Brompton H3L/BK/BK, espressor Jura Impressa Z9 Onetouch TFT;
Săptămână 5 (31 august – 6 septembrie) – bicicleta Brompton H3L/BK/BK, soundbar Focal Dimension & Arcam Mini-blink, aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10;
Săptămână 5 (7 – 13 septembrie) – bicicleta Brompton H3L/BK/BK, laptop Apple MacBook Pro cu afișaj Retina mf840ro/a, Intel Core i5 pana la 3.1 GHz, 13.3″, 8 GB, 256 GB, Intel Iris Graphics 6100, OS X Yosemite, soundbar Focal Dimension & Arcam Mini-blink;

De asemenea săptămânal puteți câștiga un premiu special:
– abonament pe 1 an la revistele Dilema Veche, Decat o revistasi Monocle;
– selecție cu cele mai bune albume muzicale ale anului 2015: Bjork – Vulnicura; Mark Ronson – Uptown Special; Mumford & Sons – Wilder Mind; Florence and the Machine – How Big How Blue How Beautiful; Muse – Drones; Kid Rock – First Kiss; Leonard Cohen – Can’t Forget: A Souvenir of the Grand; Blur – The Magic Whip;
– eBook Reader Kindle Voyage, Wi-Fi, 4 GB;
– selecție vinuri Davino: Zeni Marogne Soave Clasicco, Italia; Zeni Marogne Ripasso;
– selecție cărți semnate de laureații premiului Nobel pentru literatură: Patrick Modiano – Bulevardele de centura & Orizontul; Alice Munro – Prea multa fericire & Ura, prietenie, dragoste, casatorie; Mo Yan – Tara vinului; Mario Vargas Llosa – Eroul discret; Herta Muller – Leaganul respiratiei; J.M.G. Le Clezio – Hazard / Angoli Mala; Doris Lessing – Povestiri africane; Orhan Pamuk – Istanbul: Amintirile si Orasul;
– selecție filme de Oscar 2014 și 2015: Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance); Whiplash; American Sniper; The Imitation Game; Gravity; The Wolf of Wall Street; Dallas Buyers Club; 12 Years a Slave; American Hustle si The Grand Budapest Hotel;

Marele Premiu reprezentând o experiență de neuitat constă într-o excursie de maxim 21 de zile, destinațiile și traseul fiind în funcție de alegerea câștigătorului (Gourmet, Aventura, Petrecere, Cultura, Shopping sau Delectare) detaliile complete ale fiecărui timp de excursie se regăsesc în anexa la regulamentul campaniei promoționale.

Perioadă de desfășurare concurs: 3 august – 13 septembrie 2015
Participa acum la acest concurs !
Read More

Opreste aparitia cariilor cu ulei de cocos

Opreste aparitia cariilor cu ulei de cocos
Această metodă are şanse mari să ne scape definitiv de dentist şi să ne asigure o dantură sănătoasă, spun specialiştii. Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ, printre multe altele, ingrijirea parului, pielii, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, digestie si metabolism adecvat, inlaturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, ingrijire dentara si rezistenta oaselor. Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar si proprietatilor sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene

Calciul este un element important prezent in dinti. Deoarece uleiul de cocos faciliteaza absorbtia calciului de catre organism, ajuta in obtinerea unor dinti puternici. Ulei de cocos opreste, de asemenea, si aparitia cariilor dentare.
Uleiul de nuca de cocos previne si contribuie la vindecarea cariilor dentare prin atacarea bacteriilor care le cauzeaza. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti in cavitatea bucala doua lingurite de ulei de nuca de cocos. Mesteca uleiul sau asteptati pana se topeste si devine lichid.
Cand devine lichid, plimbati-l prin intreaga gura timp de 20 de minute, iar apoi scuipa-l. In cazul in care doriti ca rezultatele sa isi faca rapid prezenta, incearcati acest remediu si in cel mult o luna de zile, cariile dentare vor disparea.
Read More

Apa din bazine plina de streptococi

Apa din bazine plina de streptococi
Apa din piscine, ştranduri, bazine este permanent predispusă contaminării cu microorganisme din aer sau de la oameni. Este o problemă valabilă oriunde în lume. Potrivit Centrului pentru Prevenţia Bolilor din SUA, fiecare persoană are în mod curent, adică şi atunci când intră în bazin, 0,14 grame de materii fecale care în cazul nostru, contaminează apa limpede a piscinelor, bazinelor, ştrandurilor. Nu degeaba, Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să facem un duş înainte de a ne arunca în psicină şi după. Doar că 43% dintre americani sar peste duş direct în piscină.

Un control efectuat în perioada 2-30 iunie a.c., de Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, arată principalele abateri de la normele de igienă la bazinele de înot, piscine şi ştranduri. În multe locuri lipseşte bara de susținere de jur împrejur, la nivelul apei, nu este marcată adâncimii apei, nu este respectat ritmul de primenire a apei de îmbăiere, de golire/curățare și dezinfecție a bazinelor, nu este monitorizată calitatea apei de îmbăiere, lipseşte din dotare trusa de prim ajutor, nu este afişat numărul maxim de persoane ce pot utiliza simultan piscina, regulamentul privind utilizarea bazinelor/piscinelor nu este afișat la loc vizibil; lipsesc registrele de evidență privind operațiile de golire și dezinfecție ale bazinelor sau informații incomplete privind periodicitatea de primenire, modalitatea de dezinfecție, a denumirii substanțelor folosite pentru dezinfecția apei. Lipsesc multe, în schimb sunt multe bacterii şi fungi care plutesc din belşug în minunatele ape din bazine şi psicine.

Diaree

 Acelaşi control, coordonat de conf. univ.dr Lucian Indrei, şef de serviciu în Inspecţia Sanitară de Stat, a descoperit şi “neconformităţi la evaluarea calităţii apei de îmbăiere (ex. număr de colonii la 37grade Clesius, bacterii coliforme, enterococi, streptococi fecali, clor rezidual liber, pH, amoniu)”. Adică, apele în care cu mare avânt ne aruncăm sunt o sursă sigură de infecţii.

Întrucât clorinarea apei nu este întotdeauna suficientă pentru că sunt bacterii şi fungi care reuşesc să supravieţuiască. De exemplu, bacteria E.Coli este distrusă abia după o jumătate de oră de la clorinarea apei.

Potrivit Centrului pentru Prevenţia Bolilor din SUA, persoanele care au diaree şi vin la piscină, bazin, ştrand reprezintă principala sursă de contaminare a apei cu bacterii. De aceea medicii, le recomandă acestora să stea acasă pentru binele lor, dar şi al celor din jur, iar celor care se află în piscine să nu înghită apă în timpul zbenguitului.

Eschierichia coli şi Shigella sunt principalele bacterii care provoacă diareea. Şi la acest capitol suntem la egalitate. Că suntem în SUA, că suntem în România, jumătate din piscine au apa contraminată cu E.coli.

Bacteria Cryptosporidium este şi ea dătătoare de diaree, dar mai are o caracteristică: este extrem de rezistentă la clor, adică reuşeşte să supravieţuiască aproximativ 10 zile.

Giardiaza şi oxiuroza sunt alte infecţii bacteriene ce ne pândesc în piscine, bazine şi ştranduri.

 Micoza piciorului, otita înotătorului

Este aproape sigur că toţi care au trecut pe la piscină, bazin, ştrand pleacă de acolo cu o amintire: fie cu micoza piciorului, cea mai răspândită infecţie micotică, fie cu conjunctivită, despre care ştim foarte bine că, dacă nu e tratată corect, e dătătoare de mari necazuri. Ne facem datoria să vă spunem ceea ce spun medicii: purtaţi încălţăminte oridune, dar mai ales în cabinele de duş şi faceţi duş imediat ce aţi ieşit din piscină. Dacă stăm mult în apa contraminată, ne expunem riscului de foliculită, o dermatită provocată de colonizarea foliculilor piloşi.

Potrivit CDC, aproximativ 2,4 milioane de persoane consultă medicul, anual, din cauza otitei întotătorului, ceea ce costă sistemul public de sănătate aproximativ o jumătate de miliard de doari. Otita înotătorului este provocată de staza apei contaminate în ureche, mai expuşi fiind copiii.

Şi ce-i drept mai rar, în apele cristaline ale piscinelor mai plutesc şi unele afecţiuni pulmonare. Şi să nu uităm de boala legionarilor, provocată de o bacterie destul de prezentă în apele din piscine. Aşadar, hai la piscină!
Read More

Glanda pineala sau al treilea ochi, cum vezi viitorul?

Glanda pineala sau al treilea ochi, cum vezi viitorul?
Conteaza foarte mult ce mancam, guvernul asta ne spala creierul cu alimente si apa pina cu clor si e-uri care ne blocheaza glanda pinela si ne face sa fim ca niste roboti sa nu mai gandimclar la realitate, uitam de spiritualitate si suntem ca niste clavi, noi nu vedem dar guverul face avere. In Romania este foarte grav ce seintampla .Daca unii au ajuns deja constienti pentru ca au renuntat in mare parte la otrava lor gasind surse alternative, cum ar fi apa de put, sau spalatul pe dinti cu bicarbonat, daca am avea toti glandapineala deschis am putea sa levitam sa facem ce vrem nu ar mai fi nevoie de bani, totul ar fi gratis. Noi oamenii suntem ca niste roboti controlati de un guvern care ne fura zi de zi pe un salariu de nimic cu care ne achitam facturile si nu ne mai ramane nimic.
GLANDA PINEALA SAU AL TREILEA OCHI

Glada pineala sau al treilea ochi de fapt este sediul sufletului nostru.Este o glanda endocrina mica ce produce melatonina,un hormon care produce trezirea unor functii.Este situata in centrul creierului intre cele doua emisfere ascunsa intr-o canelura intre cele doua corpuri talamice.Spre deosebire de creier,glanda pineala nu este izolata de organism prin intermediul sistemului hemato-encefalic.

Functia fiziologica a glandei pineale a fost necunoascuta,de fapt ea sa dovedit a fi legatura intre lumea fizica si lumea spirituala.Este un ochi fizic care vede dincolo de spatiu timp.

Glanda pineala poate fi activata de frecventele lumii spirituale.O glanda pineala reglata pe frecventele corespunzatoare cu ajutorul meditatiei ,yoga , diverse metode ezoterice sau muzica,permite persoanei sa faca calatorii astrale , proiectie astrala sau vizualizare la distanta.
Activarea glandei pineala trezeste mintea noastra.O persoana care are glanda pineala activata va experimenta cresterea gradului de constientizare psihica si talente psihice.Puterile supranaturale se datoreaza glandei pineale.
Glanda pineala actioneaza ca o poarta stelara,persoana va vedea dincolo de spatiu si timp,si actioneaza ca o legatura intre lumea fizica si lumea spirituala.

Beneficiile aduse de activarea glandei pineale includ telepatia si un nivel mare de perceptie care merge dincolo de aceasta lume tridimensionala.Exista trei cristale in glanda pineala care ajuta aceasta capacitate vizionara.Cele trei cristale sunt,apatite,calcit si magnetit.Impreuna aceste trei cristale creaza o antena cosmica care ajuta la  transferul de semnale intre diferite planuri dimensionale ale lumii

Glanda pineala nu este activata acum la foarte ,foarte multi oameni.

Florul  este o arma care distruge aceasta glanda pineala.Glanda pieala absoarbe pur si simplu florul mai mult ca orice alt organ din corp ,chiar fata si de oase.

Glanda pineala este un magnet pentru florura de sodiu.Florul calcifiaza glanda si o face ineficienta in echilibrarea proceselor hormonale din corp.Florura de sodiu ataca cel mai mult singurul lucru care ne este noua foarte folositor in aceste vremuri,pentru ca sa dorit ca oamenii sa nu se trezeasca niciodata.
Totul a inceput cand au introdus in apa flor nazistii si rusii in lagarele de concentrare pentru a face populatia docila fara sa le puna lor cumva autoritatea la indoiala.In zilele noastre este raspandita in alimente,bauturi,pasta de dinti si apa potabila.Florura de sodiu se gaseste in 90% din apa potabila,si exista acolo doar cu un singur scop,acela este de a transforma lumea in sclavi.

ADN-ul uman este inchis in aceasta lume creata de fiinte foarte inteligente.Dumnezeu este responsabil pentru entitatile spirituale din cadrul acestor organisme si glanda pineala este legatura fiintelor din corp  cu El.Acolo se gaseste panoul de control cu software-ul spiritual si este o conexiune wireless prin care se transmite informatii in mod constant de la creatorii nostri.

Daca aveti „inchis”acest al treilea ochi,atunci sunteti deconectati de la transmitator, si cele trei cristale care creaza antena cosmica care ajuta si fac transferul de semnale intre diferite planuri dimensionale si lumi nu primesc semnalul cosmic.
Read More

Alimente care taie pofta de mancare

Alimente care taie pofta de mancare

Foamea este o nevoie organica, definita ca fiind o senzatie negativa, chiar dureroasa, de insatisfactie, ca o necesitate acuta de a te alimenta, este o nevoie naturala, insa apetitul este o pofta, nu o necesitate, explica pentru Agerpres nutritionistul Lygia Alexandrescu. De aceea, adauga ea, tendintele actuale promoveaza alimentele care au abilitatea de a produce senzatia de satietate si de a intarzia senzatia de foame:

1. Ovazul

Fie sub forma de germeni deshidratati, fie fiert, ovazul este un aliment cu indice glicemic scazut, ce are calitatea de a crea senzatie de satietate pe o perioada indelungata. El contine fibre insolubile care-si maresc volumul in urma ingerarii, favorizeaza instalarea senzatia de satietate pentru mai mult timp, fiind astfel un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii.

2. Nucile

Nucile sunt sursa de proteine, grasimi nesaturate, acizi grasi omega 3 si micronutrienti. Nucile contin acizi grasi polinesaturati care stimuleaza formarea celor doi hormoni inhibitori de apetit: grelina si peptida YY. Acesti hormoni joaca un rol major in transmiterea catre creier a mesajului de satietate.

3. Semintele de in

Uleiul de in este produsul cel mai cunoscut al acestei plante, insa semintele crude de in sunt recunoscute pentru rolul lor de inhibitor de apetit. Acest lucru se datoreaza prezentei in compozitia semintelor a acizilor grasi esentiali omega 3 si a unei mari cantitati de fibre. Ambele au rolul de a diminua cresterile nivelului glicemiei si, deci, tin sub control senzatia de foame.

4. Somonul

Somonul crud poate ajuta la reducerea cantitatii de alimente consumate la o masa principala datorita cantitatii mari de proteine existente in compozitia sa, alaturi de acizii grasi esentiali omega 3, ambele grupe de nutrienti fiind responsabile de instalarea rapida si pentru o mai lunga perioada a senzatiei de satietate.

5. Apa

Apa este un termen esential in ecuatia satietatii. In momentul in care organismul este deshidratat, creierul ii transmite adeseori organismului mesajul senzatiei de foame, si nu de sete. De asemenea, deshidratarea induce nevoia a manca pentru re-energizarea rapida a organismului. Hidratarea completa si continua asigura controlul apetitului.

6. Ceaiul verde

Ceaiul verde este un aliat important in timpul unei diete de slabire datorita continutului sau crescut de leptine. Leptina este un hormon responsabil de reglarea aportului si consumului energetic zilnic, a apetitului si a metabolismului unei persoane. Componentele active ale ceaiul verde ii transmit creierului senzatia de satietate, motiv pentru care este recomandat inaintea meselor principale.

7. Albusul de ou

Un consum ponderat de albus de ou reduce apetitul. Acest aspect se datoreaza mai ales receptorilor de opioizi, stimulati de unii aminoacizi prezenti in albusul de ou. In plus, histidina si acidul glutamic faciliteaza absorbtia optima de potasiu si clor in celulele centrilor nervosi ai perceptiei senzatiilor placute. Este favorizata astfel instalarea unei stari de bine, esentiala pentru combaterea alimentatiei excesive.

8. Tofu

Soia a constituit inca din cele mai vechi timpuri o sursa esentiala de proteine pentru popoarele asiatice. Izoflavonele continute in soia au un rol antioxidant important, dar regleaza si apetitul. Acest beneficiu este oferit de genisteina, o izoflavonoida care s-a dovedit a inhiba apetitul si de limita cantitatea de alimente consumate la o masa.

9. Varza

Varza produce senzatie de satietate pe o perioada indelungata datorita compozitiei sale complexe. Este bogata in fibre, saraca in calorii, bogata in vitamina C si o sursa foarte buna de Mg, Ca, proteine, bioflavonoide, potasiu, acid folic si vitamine B si are calitatea de a limita portiile de alimente la mesele la care este ingerata, in special in stare cruda.

10. Merele

Sunt fructe alcaline ce contin o mare cantitate de fibre solubile si insolubile, zaharuri naturale, vitamina C, beta-caroten (daca se consuma si coaja), potasiu si bor. Merele contin o cantitate semnificativa de pectine, carbohidrati care controleaza centrul foamei.
Read More

Curatati-va sangele de colesterol in mod natural

Curatati-va sangele de colesterol in mod natural
Un nivel ridicat de LDL (colesterolul rau) este cea mai mare amenintare pentru inima, chiar daca si celelalte numere sunt importante. Colesterolul rau va poate bloca arterele si poate provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. In ceea ce priveste numarul, o valoare mai mica tinde sa fie mai buna, desi obiectivul principal depinde de riscul bolilor de inima, care este diferit la fiecare persoana in parte. 

Urmatorul remediu iti va curata sangele de grasimile nocive si va preveni bolile cauzate de nivelul ridicat de colesterol. Pentru preparare aveti nevoie de:

1 kilogram de lamai

5-6 legaturi de patrunjel

3 litri de apa

50 de grame bicarbonat de sodiu

Se spala lamaile si se taie in bucati si se pun intr-un vas impreuna cu intreaga cantitate de bicarbonat de sodiu. Acopera amestecul cu apa suficient cat sa acoperi ingredientele in intregime cu apa.

Se toaca patrunjelul marunt. Intr-o oala mare, pe aragaz, se combina amestecul de lamaie cu patrunjelul. Adauga cei trei litri de apa. Gateste amestecul la foc mic timp de 2-3 ore.  In final, se strecoara siropul si se pastreaza intr-un recipient de sticla.

Incepe fiecare dimineata cu o mica ceasca din acest amestec. Urmeaza aceasta rutina timp de cinci zile pentru a reduce nivelul de grasimi din sange si pentru a-ti imbunatati starea de sanatate. In cazul in care doresti sa-ti protejezi inima mai mult timp de acum incolo, incearca acest remediu.
Read More

Catalog Avon c14 - 2015

Catalog Avon c14 - 2015
Catalog Avon c14 2015 online (brosura Avon c14 2015)
Noutatile brosurii: Electric Magnetic Atraction - testeaza noua colectie de parfumuri pentru ea si el.
Apa de parfum Avon atraction pentru ea - categoria lemnos fructata - mure, mosc, ambra
Apa de parfum Avon atraction pentru el - categoria lemnos fructata - ghimbir, mosc, lemn de cedru.
Brosura din Romania va fi valabila pentru luna octombrie 2015
Catalog Avon Campania 14 - 2015 (1 octombrie - 21 octombrie 2015). My Avon Space c14 2015 si Ofertele pentru reprezentanti vor fi aici.

Mască de faţă purificatoare cu minerale Clear Skin Cosmetice Avon
Cremă de corp pentru fermitate Frumuseţe Avon – Piele netedă şi fermă în doar 7 zile!
Catalog Avon Campania 14 – 2015 (1 octombrie – 21 octombrie 2015)
Read More

Concurs Timisoreana 20 iulie - 5 octombrie 2015

Concurs Timisoreana 20 iulie - 5 octombrie 2015
Campania "Voteaza cel mai simpatic carciumar Timisoreana" este organizata pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 20 iulie, ora 00.00.00 – 05 octombrie 2015, ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

Produsul participant la campanie este exclusiv sticla 500 ml TImisoreana.

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta Campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism.

Pentru castigarea premiilor constand in halbe speciale Timisoreana:

    Sa achizitioneze cel putin 3 ambalaje de bere Timisoreana 0.5 L pe perioada desfasurarii campaniei din locatiile participante in program si semnalizate cu materiale de comunicare;
    La fiecare 3 ambalaje Timisoreana, Participantul va primi pe loc, in limita stocului disponibil, un card razuibil. Cardul razuibil este acordat pe loc in locatiile participante de catre personalul din locatie.
    Participantul va trebui sa razuiasca zona gri a cardului. Prin razuire, pe fiecare card devine vizibil unul dintre urmatoarele 2 mesaje:
        un mesaj castigator, al unui premiu constand intr-o halba speciala Timisoreana, cu volum de 300 ml: “Felicitari, ai castigat o halba speciala Timisoreana”. In acest caz consumatorul va primi pe loc halba speciala Timisoareana, cu volum de 300ml.
        un mesaj necastigator „Mai incearca”;

Pentru castigarea premiilor constand in televizoare LED Philips:

    Consumatorii care isi voteaza carciumarul preferat trimitand codul locatiei (mentionat pe posterele din locatiile participante) prin SMS la 1718 au sansa de a castiga un TV LED Philips pe zi. In acest caz consumatorul poate trimite codul locatiei inscris pe posterul de campanie (care poate sa fie gasit in locatie) prin SMS la numarul 1718, numar cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom).

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

    Premii oferite prin momente norocoase:
        78 x Televizor LED Philips 81 diagonala
    Premii oferite instant prin razuirea codului promotional:
        250.800 x halba speciala Timisoreana, cu volum de 300 ml

Pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii Promotiei, aleator, prin tragere la sorti cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatioare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 08:00 – 22:00. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Premiile constand in halbe de bere Timisoreana se vor acorda pe loc in locatiile participante la program, semnalizate cu materiale de comunicare, pe baza unui borderou continand datele de identificare ale castigatorilor si semnatura de primire.

Premiile constand in televizoare marca Philips vor fi expediate castigatorilor de catre eMAG, la adresele indicate de catre castigatori, pe cheltuiala organizatorului, prin curierat rapid, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la incetarea Campaniei.
Read More

Concurs Becks 3 august - 30 septembrie 2015

Concurs Becks 3 august - 30 septembrie 2015

Castiga unul din cele 4 BMW seria 1, 36 smartwatch, 40.000 six pack uri de bere

Perioada campaniei: 3 august – 30 septembrie 2015
Trimite prin sms la 1779 sau inscrie l pe www.becks.ro, codul de sub capacele sau cheitele promotionale Becks si intri automat in tragerea la sorti.
Fiecare cod iti aduce o sansa la:
* 36 smartwatch,
* 40.000 six pack uri de bere
La fiecare 4 coduri introduse primesti o sansa la unul din cele
* 4 BMW seria 1
Participa la concurs
Read More

Castiga cu Flanco si Varta, Concurs Varta 2015

Castiga cu Flanco si Varta, Concurs Varta 2015

Campania “Castiga cu Flanco si Varta” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in reteaua de magazine Flanco, in perioada 02 august 2015 – 02 octombrie 2015, inclusiv.
Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa achizitioneze de la oricare dintre magazinele Flanco Retail S.A. unul sau mai multe produse participante. Participantii se pot inscrie in Campanie, dupa emiterea facturii sau bonului fiscal aferente achizitiei.
Pentru inscrierea in Campanie, fiecare Participant trebuie sa completeze un talon de inscriere disponibil la casele de marcat din magazinele Flanco si sa il introduca in urna aflata la casa de marcat.
In cazul in care un client are o factura care contine mai multe Produse participante cu valoare individuala de peste 25 de lei, TVA inclus, acesta se poate inscrie in Campanie prin introducerea in urna a mai multor taloane de inscriere, respectiv pentru fiecare achizitie de produse participante.
Premiile Campaniei sunt:
  • 10 x Baterii Varta Energy AAA bl2
  • 10 x Baterii Varta Energy AA bl 2
  • 10 x S742-061 lacat bagaje galben 20 mm 3 cifre
  • 5 x Perie de par Remington B96PEU E51 Silk Paddle Brush
  • 5 x Perie de par RemingtoB96REU E51 Silk Round Brush
  • 5 x 17936-56/RH Cook at Home Sandwich Maker
  • 5 x 19006-56/RH Desire Food Processor
Castigatorii vor fi extrasi in fiecare saptamana de Campanie, timp de 9 saptamani. Se vor extrage din urna cate 5 taloane de inscriere, care reprezinta 5 finalisti dintre participantii la Campanie in fiecare magazin Flanco, in fiecare zi de sambata in perioada Campaniei, la ora 15:00 de catre directorul de magazin Flanco. Daca un Participant a introdus talonul in urna in oricare din saptamanile de Campanie, acesta va avea sanse de extragere in fiecare saptamana, pana la momentul in care fie este extras, fie se incheie Campania. Cei 5 finalisti de la fiecare magazin Flanco vor intra automat in extragerea pentru premiile Campaniei, extragere ce va avea loc in fiecare zi de luni, cu exceptia zilei de 03.08.2015, prin intermediul site-ului random.org.
In fiecare zi de luni pe perioada desfasurarii Campaniei, cu exceptia zilei de 03.08.2015 se vor extrage cate 50 de castigatori prin random.org, pentru finalistii extrasi in magazinele Flanco, in saptamana anterioara extragerii.
Numele castigatorilor va fi afisat in termen de 2 zile lucratoare de la extragere pe pagina de Facebook Varta.
Read More