Vadim sare in apararea lui Becali, Justitia din Romania

Cornelui Vadim Tudor nu uită faptul că împreună cu Gigi Becali a ajuns în Parlamentul European şi acum sare în apărarea finanţatorului Stelei.
"E clar că e o făcătură în cascadă, se derulează tot felul de procese de la o zi la alta. Este deţinutul de serviciu. Îi doresc să-şi rezolve toate aceste probleme", a declarat preşedintele PRM referitor la procesul schimbului de terenuri pe care l-a făcut Becali cu Ministerul Apărării Naţionale.

Tribunul tună şi fulgeră împotriva procurorilor care instrumentează cazurile în care este judecat Becali pe care îi suspectează că sunt santajaţi şi că, la rândul lor, au dosare. Preşedintele PRM este convins că Gigi Becali este persecutat de justiţia din România.

"Judecătorii sunt numiţi de Băsescu, procurorii sunt şantajaţi şi ei cu tot felul de dosare şi chestiuni vulnerabile. Este o ruşine, adevăraţii devalizatori şi tâlhari zburdă în libertate sau sunt în guvern", a punctat Vadim Tudor.

Tribunul îl asigură pe omul de afaceri de sprijinul său şi îi promite că va ţine un discurs în plenul PE pentru a scoate la iveală abuzul care este făcut în cazul lui Gigi Becali.

"Sper ca diseară să am posibilitatea să rostesc un discurs în Parlamentul European. Ne vine greu rândul că suntem 730 şi toţi vor să vorbească, dar dacă am această şansă voi vorbi în apărarea lui, voi face un apel şi îl voi înainta tuturor oficialităţilor continentale pentru că se comite un nou abuz", a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

Author:

Facebook Comment