Cheloo si-a luxat mana la X Factor cu o acrobatie esuata

Cheloo, accident la X Factor si-a luxat mana, Cheloo trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai incerce sporturi extreme. Chiar daca concursul X Factor este in faza auditiilor.

Cheloo a ajuns de urgenta la spital, dupa un numar de acrobatie esuat la auditiile X Factor, moment surprins de camerele de filmat. Artistul si-a luxat mana si are nevoie de un lung tratament ca sa se faca bine
A facut pe acrobatul si a vrut sa le arate candidatilor respinsi cum vor fi scosi din concurs, pe brate, dar avantul l-a costat pe Cheloo. Si, pret de cateva momente, cei din jur nu au crezut in strigatele juratului. Asta pana cand i-au vazut expresia fetei. Colegii si-au dat seama ca nu e o farsa, iar echipa X Factor s-a strans in jurul lui Cheloo. Intr-un suflet au alergat si medicii de pe ambulanta. Au incercat sa-i "aseze" umarul pe loc, dar a fost greu de "lucrat" cu rapper-ul.

Spre spitalul de ortopedie de la Foisor, ambulanta a zburat ca fulgerul. Cheloo a mers direct la camera de garda. Si urmeaza alte dureri de.cap pentru juratul X Factor. "O sa fie o imobilizare in jur de trei saptamani si apoi o sa faca un program de gimnastica medicala. Exista riscul ca dupa luxatii de genul acesta sa apara o recidiva, adica sa se luxeze mai usor umarul", a explicat  medicul specialist la Spitalul de Ortopedie Foisor.

Author:

Facebook Comment