Ponta a luat masa cu Ghita

Premierul Victor Ponta, împreună cu familia, a luat masa duminică, la Jina, cu ciobanul Ghiţă, personajul reclamelor unei companii de telefonie mobilă.
Premierul Victor Ponta, împreună cu familia – Daciana Sârbu şi cei doi copii, a luat masa duminică, la Jina, cu primarul localităţii şi cu ciobanul Ghiţă, personajul reclamelor unei companii de telefonie mobilă. Informaţia a fost publicată de pagina de Facebook a şefului Executivului.

"Azi, în baza inițiativei lui Andrei (fiul premierului-n.r.), prieten pe Facebook cu Ghiță Ciobanul, am luat o masă tradițională savuroasă , la Jina, cu primarul, familia sa și cu acel Ghiță pe care îl iubesc toți românii! Mulțumim pt ospitalitate!", a scris primul-ministru pe Facebook, unde postează și trei fotografii cu celebrul cioban Ghiță. Victor Ponta a insistat că în poză e chiar Ghiță Ciobanul, făcând aluzie la incidentul de zilele trecute, când a luat masa la castelul Săvârşin cu Principesa Margareta şi Principele Radu, iar pe Facebook a fost postată o fotografie cu Regele Mihai, care nu fusese, însă prezent. Ulterior,echipa premierului şi-a asumat greşeala, precizând că au folosit o fotografie mai veche cu Regele şi premierul. "P.S.: Chiar e Ghiță în poză, nu e greșeala a Echipei mele! Și dacă iau masa cu 'acest' Ghiță sigur nu se supără Crin!", a mai postat Victor Ponta.

Author:

Facebook Comment