Modele Unghii pentru iarna lui 2014

Renunţă la clasicele modele şi cucereşte-i pe cei din jur cu superba manichiură cu fulgi de nea.

Ai nevoie doar de răbdare şi de puţină îndemânare! Apoi, înainte de a începe fii sigură că ai toate produsele necesare la îndemână.
Urmăreşte materialul video şi învaţă să-ţi faci singură o manichiură spectaculoasă.

Tendinte Modele Unghii Cu Gel 2014


1. Ce merge cu zapada? Deja iarna si-a intrat in drepturi dar stai linistita avem solutia perfecta pentru manichiura ta. Fa-ti unghiile albe, adauga cateva urme de sclipici pentru un look glam sau pastreaza-te french, cu mici detalii de sezon pentru un look elegant, chiar casual.
2. Poarta rosu! Nu te gandi ca au trecut sarbatorile, iar combinatiile alb-rosu sau rosu simplu nu mai sunt de actualitate. Nimic mai gresit. Rosul este sexy peste masura, iar in combinatie cu negru, auriu sau o alta nunta de rosu pot sa-ti schimbe complet lookul.



3. Combina albastrul! Albastrul marin cu argintiu pentru un look de petrecere, albastru cu alb pentru un look de zi cu zi, la fel si albastrul pastel. De asemenea, poti opta pentru manichiura velvet sau cea ombre – neaparat in combinatie cu negru, pentru a-ti garanta o aparitie sofisticata. Nu uita de turcoazul profund, care este culoarea anului 2014.



4. Negrul, mereu o vedeta. Combinatia mat-lucios este foarte eleganta sipoate fi purtata alaturi de o tinuta office, simpla. Combinatia cu glitter auriu sau argintiu sau cu cateva dungi in aceste culori este spectaculoasa, perfecta pentru party.


Deci ce parere aveti despre noile Tendinte Modele Unghii Cu Gel pentru 2014 ?daca mai aveti si alte idei va asteptam cu ele la sectiunea comentarii

Author:

Facebook Comment