Organism programat pentru a contamina planeta?

Shopenhauer spunea că adevărul trece prin trei etape. În prima etapă îl ridiculizăm, în a doua etapă opunem o opoziție puternică și în final suntem obligați să recunoaștem ceea ce este evident. Nu cu mult timp în urmă, a fost lansat un satelit numit Cassini, satelit NASA, care are ca scop studierea planetei Saturn.
La polul nord al planetei Saturn s-a observat un hexagon perfect, care pare să se rotească pe sine, fără a se ridica.
Ce legătură există între planeta Saturn și poporul evreu? Ziua de odihnă a evreilor este sâmbăta, ziua lui Saturn. Inelele lui Saturn au fost descoperite de pe câmpiile din Babilon. Căsătoria este încununată de verighete. Legenda spune că femeia trebuie să fie fidelă zeului Saturn. Simbolul evreilor este o hexagramă, care se transformă ușor într-un hexagon. De ce venerează evreii planeta Saturn dacă această imagine cu hexagrama a fost descoperită de curând?
O altă descoperire care s-a făcut în 2014, este cea legată de descoperirea unei sfere, care sete formată din două metale, vanadiu și titan.
Specialiștii susțin că nu este de origine terestră. Examinând bila, au observat că din centru ei se scurge un lichid biologic, necunoscut. Bila a fost supusă la o temperatură de 1000 de grade celsius, dar proprietățile sale biologice au rămas intacte. Unii cercetători susțin că sfera este o dovadă a existenței vieții extraterestre. Alții au făcut referire la avertismentele pe care le-a făcut scriitorul Wells, în 1898, în romanul său, Războiul Lumilor. Sfera a fost trimisă intenționat, pentru a contamina Pământul. Ar putea fi un organism complet programat, care ar putea contamina planeta.
Sfera are dimensiunile unui fir de păr și a fost descoperită în stratul de praf din stratosferă. Specialiștii au trimis baloane la 27 km înălțime, pentru a recolta particule din stratosferă. Pe unul dintre baloane a fost descoperită această particulă care lăsase o amprentă puternică pe sonda balonului, ca și cum cineva ar fi înfipt-o, special, ca să poată ajunge pe Pământ. Specialiștii susțin că nicio particulă de pe planeta noastră nu ar putea avea o astfel de viteză în stratosferă..
Nimic din ceea ce este pe planeta noastră nu este asemănător cu această minusculă sferă. Au fost mai mulți cercetători care, în timp, au susținut că virușii și microbii, ajung pe Pământ de undeva din cer. Ei susțin că acești viruși exotici, care sunt ucigători pentru pământeni, vin din cer și sunt transmiși special, pentru a decima specia umană.
În 1969, viitorul președinte al SUA, Jimmy Carter, dădea un interviu unui ziar în care spunea. A fost incredibil ceea ceam văzut pe cerul Georgie în una din nopți. Eram cu prietenii mei și am văzut un glob luminos de mărimea Lunii, care își schimba culorile din roșu în verde. Minute în șir l-am privit și nu știam ca să facem. Cu siguranță există OZN-uri, le-am văzut eu, însumi. Când voi fi președinte voi da totul în vileag.

Zece ani mai târziu, când a ajuns președinte, a retractat totul, spunând că a fost o glumă. Rapoartele aviației militare americane, care au fost desecretizate în 2014, arată că lucrurile stau altfel. În unul dintre rapoarte se arată că SUA a pierdut în astfel de urmăriri ale OZN-urilor, sute de militari și zeci de avioane. Autoritățile au declarat opiniei publice că au fost cauze generate de eroare de pilotaj, sau defecțiuni tehnice. După câteva decenii, cei care au lucrat pentru NASA au început să ne spună câte ceva. Trecuse perioada pentru care ei nu aveau voie să vorbească.


Author:

Facebook Comment