Mădălina Ghenea si Gerard Butler au terminato?

Se logodiseră, se pregăteau de nuntă, dar au ajuns să se despartă. Conform presei din Italia, Mădălina Ghenea s-ar fi despărţit de Gerard Butler şi s-a cuplat din nou cu un fost partener, fotbalistul Marco Borriello. 

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea (24) a petrecut o noapte incendiară, într-un club din Italia, în compania lui Marco Borriello, unul dintre cei mai frumoşi fotbalişti din Peninsulă şi, în acelaşi timp, fostul ei partener.

Dovada stă într-o fotografie publicată de jurnalistul italian Selvaggia Lucarelli pe contul său de Twitter, în care Borriello o îmbrăţişează pe la spate pe Mădălina.
 "Oamenii din "Plastic" (nr. numele clubului) nu fac altceva decât să vorbească despre Mădălina Ghenea şi Boriello care erau intimi aseară. Am găsit fotografia", este explicaţia fotografiei.

Presa din Italia merge mai departe şi spune Mădălina Ghenea s-a despărţit deja de Gerard Butler (43), căci în caz contrar nu ar fi ieşit niciodată cu un fost iubit. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler sunt împreună de 8 luni, s-au logodit în mare secret şi formau un cuplu fericit, de invidiat. "Relaţia noastră merge bine. Sunt mai fericit şi mai calm, aşa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăieşti mai uşor", declara celebrul actor în urmă cu puţin timp.

Author:

Facebook Comment