Ceapa are in compozitie foarte multi antioxidanti

Efectele miraculoase ale cepei sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri! Ultimele descoperiri in domeniu arata ca ceapa lupta si impotriva cancerului, pe langa alte lucrurui, precum detoxifierea organismului.
Efectele miraculoase ale cepei

Ceapa este bogata in sulf, la fel ca si alte legume din specia allium, ceea ce inhiba cresterea unor tumori canceroase. S-a dovedit a fi cat se poate de eficienta impotriva tumorilor canceroase de la stomac, esofag, ovar sau colon,

Ceapa are in compozitie foarte multi antioxidanti, cum ar fi quercitina care lupta impotriva radicalilor liberi si calmeaza alergiile. astfel, duce la detoxifierea organismului si scaderea tensiunii arteriale. Totodata, acest antioxidant ramane activ si dupa gatirea cepei.

Ceapa lupta impotriva stresului oxidativ din corm, avand in vedere ca are in compozitie foarte multi polifenoli. Acestia sunt fitonutrienti care alaturi de vitaminele C si E intensifica lupta impotriva stresului oxidativ.

Ceapa are proprietati antiinflamatoare si protejeaza impotriva infectiilor. Are efect antibacterian si lupta impotriva stafilococilor si a bacteriilor din gura.

Mai mult decat atat, ceapa contine biotina si acid folic, ceea ce ajuta sa ai un par stralucitor.

Author:

Facebook Comment