Cine a fost Nae Lazarescu?

NAE LĂZĂRESCU A MURIT. Actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, a declarat pentru Mediafax Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

NAE LĂZĂRESCU A MURIT. Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus, vineri la prânz, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase, a precizat Alexandru Arşinel. Nae Lăzărescu va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani. Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate. El avea mari probleme de sănătate, iar ultimele imagini în care a fost surprins, în vara anului 2013, îl înfăţişau slăbit.
Ce spune Dorel Vişan despre actor:
NAE LAZARESCU A MURIT. "L-am cunoscut pe Nae Lăzărescu ca un artist foarte special şi care semăna numai cu el însuşi, un artist serios din teatrul comic românesc. Pentru că din ce în ce mai mult la noi comedia intră într-o zonă mai vulgară, îşi pierde din frumuseţe şi din mesaj. Un artist cu foarte mult spirit, un coleg bun, un prieten bun, un om de o extraordinară rezistenţă. Este o pierdere mare pentru teatrul de comedie prin plecarea lui Nae Lăzărescu. Deşi sunt tineri înzestraţi, nu se pot ridica la harul pe care l-a avut el", a spus Dorel Vişan.

Author:

Facebook Comment